gowodab587 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα σας, Εχω χασει το πρωτο εξαμηνο και εχω να δωσω καποια μαθηματα τωρα (ιανουαριο-φλεβαρη) αν δεν εμφανιστω σε κανενα μαθημα ποια ειναι η συνεχεια; Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, gowodab587 είπε Καλησπερα σας, Εχω χασει το πρωτο εξαμηνο και εχω να δωσω καποια μαθηματα τωρα (ιανουαριο-φλεβαρη) αν δεν εμφανιστω σε κανενα μαθημα ποια ειναι η συνεχεια; Ευχαριστω για τον χρονο σας. 2ο εξαμηνο
gowodab587 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου σχετικα με τα μαθηματα θα τα δωσω τον σεπτεμβρη; εχεις να μου δωσεις καποια συμβουλη/ιδεα πανω σε αυτο;
vamvakoolas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 ναι μπορεις να τα δωσεις σεπτεμβριο εκτος αν εχεις υποχρεωτικα εργαστηρια
mourouzis2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ποια σχολη σπουδαζεις? Επίσης με ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, τη Γραμματεια της Σχολης σου ρωτησες? (τωρα που το γραφω, το ξανασκεφτομαι, έχεις δικαιο που ρωτας στο ινσομνια) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από mourouzis2005
gowodab587 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 πληροφορικη και την γραμματεια δεν την ρωτησα επειδη πιστευω οτι εδω μπορουν να μου λυσουν την απορια (τουλαχιστον) τι εννοεις με τα υποχρεωτικα εργαστηρια τι παιζετε με αυτο; 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ναι μπορεις να τα δωσεις σεπτεμβριο εκτος αν εχεις υποχρεωτικα εργαστηρια
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τα υποχρεωτικα εργαστηρια πρεπει να τα παρακολουθησεις για να τα περασεις, οποτε αν υπηρχαν στο 1ο εξαμηνο, τα ξεχνας. Τα υπολοιπα κανονικα τωρα και τον Σεπτεμβριο. Οτι αφησεις για του χρονου θα πιασει "χωρο" στην δηλωση απο τα μαθηματα 3ου 6μηνου (συνηθως 40-42 δμ, στο 1ο 6μηνο δηλωνονται αυτοματα ολα τα μαθηματα). Επειδη δεν το κοβω να περνας κατι τωρα, προφανως θα τα κουβαλας σε καθε χειμερινο 6μηνο. 1
gowodab587 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 @overpower Με καλυψες πληρως σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου
_kikh_ktr_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 εχασα το πρωτο εξαμηνο του πανεπιστημιου μου, και δυστυχως δεν προλαβα να κανω και την νεα εγγαφη για τα νεα μαθηματα του 2ου εξαμηνου, τι μπορω να κανω τωρα?
georg3b Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δήλωση εγγραφής εξαμήνου ή δήλωση μαθημάτων; Μιλάς άμεσα με την γραμματεία σου, τους εξηγείς την κατάσταση και ίσως σου κάνουν την διαδικασία εκπρόθεσμα... Αν μιλάς για δήλωση εγγραφής, προσέχεις από εδώ και πέρα για να μην χάσεις 2 φορές συνεχόμενα τις προθεσμίες Από εδώ και πέρα δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις ανακοινώσεις της σχολής σου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα