vairass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Λοιπόν κάποιος που να έχει καλή εμπειρία από παιδο οδοντίατρο; ανατολικά και κυρίως, χαριλαου, Τούμπα, Πυλαία και Τριανδρία. Είχαμε πάει στον Πάτερ στην λακια, πολύ καλός αλλά μακριά... Κάτι να γίνει τρέχεις. Θέλω κάποιον οικονομικο και ταυτόχρονα καλό ιατρό. Οποιος μπορεί να βοηθήσει καλό θα είναι, ευχαριστώ.
leonidas_fs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Η αδερφή μου πηγαίνει στους Στοματοφύλακες και μου έχει πει πολυ καλα λόγια. Τώρα για τιμές κτλ δεν γνωρίζω, αλλα μπορείς να παρεις ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις! 1
vairass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Η αδερφή μου πηγαίνει στους Στοματοφύλακες και μου έχει πει πολυ καλα λόγια. Τώρα για τιμές κτλ δεν γνωρίζω, αλλα μπορείς να παρεις ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις! Το θεμα ειναι οτι δεν λένε τηλεφωνικά τιμές... Γιαυτό θέλω κάποιον που να έχει πάει... Πάντως στα Υποφιν αυτό το ιατρείο φαίνεται οργανωμένο.
Boubis1411 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, efo355 είπε Μπορείς να πας σε έναν οποιονδήποτε οδοντίατρο. Γ Γιατί να πάω σε οποιονδήποτε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις