Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια  ενδιαφέρομαι για νεο pc μεχρι 500- 600 ευρω χρήση γραφείου, photoshop, ταινίες ,corel draw... θα μπορούσατε να μου προτείνετε κατι αξιόλογο ... 

Δημοσ.

Δεν έχεις συμπληρώσει την πρότυπη λίστα ερωτοαπαντήσεων.   

Έτσι σου απαντώ υποθέτοντας ότι δεν χρειάζεσαι monitor και λειτουργικό. (ούτε dvd recorder lol)

Σου στέλνω κατά την γνώμη μου, μια πολύ δυνατή σύνθεση που θα κάνεις την δουλειά σου άνετα, ενδεικτικά από το visionstudio που είναι από τα φθηνά καταστήματα υπολογιστών του skroutz, όπου η συναρμολόγηση νομίζω είναι δωρεάν.

pc 600.jpg

Δημοσ.

βασικα για μητρικη σκεφτομουν 

ASUS PRIME B450M-A

σε σχεση με την Asrock Socket AM4 A320M-HDV πιστευω στην εταιρια οτι ειναι και πιο αξιόπιστη 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η asrock, έχει ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.

Συνήθως οι asus έχουν καλύτερη υποστήριξη και πιο userfriendly bios.

Σε b450 πολύ καλή σειρά έχει η msi, με τα ΜΑΧ μοντέλα να μην χρειάζονται ούτε bios update.

Γενικά προτίμησε b450 έναντι του a320, η διαφορά τιμής είναι μικρή και κάποια a320 έχουν ζητήματα συμβατότητας (κυρίως με ram).

Άσε που γενικά είναι πολύ ''φτωχά'' σε συνδεσιμότητα.

Δημοσ.

αξιόπιστες είναι και οι Asrock. Δεν έχουν πρόβλημα, όπως πιστεύουν μερικοί. Μπορείς να βάλεις όποια μητρική με Β450 θες, αντί για 320. Αλλά δεν έχει λόγο να πάρεις το συγκεκριμένο mobo που λες γιατί κάνει παραπάνω λεφτά από τα υπόλοιπα επειδή έχει 6 θύρες SATA αντί για 4 που βγαίνουν συνήθως τα B450. Το χαρακτηριστικό αυτό το πληρώνεις 30 ευρώ παραπάνω απο τα φθηνότερα B450 mobo. Αν δεν το θες πήγαινε σε πιο φθηνό B450. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/17143363/Gigabyte-B450M-S2H.html

https://www.skroutz.gr/s/20121996/MSI-B450M-Pro-VDH-Max.html

πολύ καλά και τα 2. Η επιλογή μητρικής εξαρτάται από δικούς σου παράγοντες: Θες να είναι ATX?, θες πιο μικρό μέγεθος Micro ATX? (θες πιο μικρό ή μεγάλο κουτί κοινώς)  

Πόσους δίσκους θες να βάλεις? τα στάνταρτ Β450 έχουν 4 sata και 1 Μ.2 για SSD, σε καλύπτουν ή θες παραπάνω? Νομίζω πως δεν θες παραπάνω για να το πληρώσεις εξτρά σαν την επιλογή που έβαλες πριν... Παίζει να βάλεις άλλες κάρτες PCI E στο μέλλον ? πχ να βάλεις ξεχωριστή κάρτα ήχου, επέκταση USB, κάρτα για καταγραφικό, κλπ? και συνεχίζει...

Μετά, θες να έχει ενσωματωμένο WIFI μέσα? Αν ναι το πληρώνεις εξτρά. Αν δεν σε νοιάζει μην ασχοληθείς ώστε να πληρώσεις το εξτρά. Έτσι πρέπει να σκέφτεσαι και πήγαινε σκρουτζ και κάνε την αναζήτηση σου με βάση τι ψάχνεις. Όλα τα Β450 είναι μια χαρά, ακόμα και Asrock B450M HDV που δεν παίρνει καλά σχόλια την έχει γνωστός μου σε σύστημα με Ryzen 3600 και είναι μια χαρά. Αν σου κάτσει ελαττωματικό είναι άλλο θέμα. Μπορεί να πάρεις κ μητρική με 250 ευρώ και να κάτσει ελαττωματική και σε ASUS (εμένα μου έτυχε). 

Επεξ/σία από hyperlost
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πως τους πετσόκοψες έτσι

45 λεπτά πριν, skaros1 είπε

τι εννοεις οτι πρεπει να παω σε αυτην την κατηγορια?

Όχι , λες να σου προτείνει σοβαρά με budget 500-600 που λες οτι έχεις , cpu των 500ευρώ και άνω? και είπες και για χρήση γραφείου 

σε λίγο θα σου έλεγε αυτό https://www.skroutz.gr/s/19383840/Infinity-Gear-Project-9-Open.html#sku-info 

no offense

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Panagiotis321 είπε

Τι εννοείς ότι πρέπει να πάει σε αυτή τη κατηγορία ? 

Φως φανάρι για τις προθέσεις του topic starter ήταν η πρόταση μου.

Αφελής ερωτησούλες - αποριούλες, και αφού βρεθεί μια λογική πρόταση, κάνουμε στροφή 360 μοιρών και πάλι απο την αρχή: ποια είναι η γνώμη σας  

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τι εννοείς ότι πρέπει να πάει σε αυτή τη κατηγορία ? 

Φως φανάρι για τις προθέσεις του topic starter ήταν η πρόταση μου.

Αφελής ερωτησούλες - αποριούλες, και αφού βρεθεί μια λογική πρόταση, κάνουμε στροφή 360 μοιρών και πάλι απο την αρχή: ποια είναι η γνώμη σας  

φιλε μου ειμαι χρήστης με γενικες γνωσεις .εχω intel και βλεπω οτι ολοι πατε σε ryzen  και απλα ηθελα την γνωμη σας δεν ειρωνευτηκα!!!

και τι εννοεις λογικη λυση ... η ryzen. ειναι λογικη λυση και η intel  δεν ειναι ?!

Επεξ/σία από skaros1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skaros1 είπε

φιλε μου ειμαι χρήστης με γενικες γνωσεις .εχω intel και βλεπω οτι ολοι πατε σε ryzen  και απλα ηθελα την γνωμη σας δεν ειρωνευτηκα!!!

και τι εννοεις λογικη λυση ... η ryzen. ειναι λογικη λυση και η intel  δεν ειναι ?!

Δεν υπάρχει η Intel στη μικρή και στη μεσαία κατηγορία. Αγοράζεις εξαπύρηνο με 12 νήματα από 100 ευρώ με ryzen. 

Άμα σου χρειαζόταν να ανέβεις σε 8πύρηνο κι αν είχες πολύ δυνατή gpu σκέφτεσαι και την Intel.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Δεν υπάρχει η Intel στη μικρή και στη μεσαία κατηγορία. Αγοράζεις εξαπύρηνο με 12 νήματα από 100 ευρώ με ryzen. 

Άμα σου χρειαζόταν να ανέβεις σε 8πύρηνο κι αν είχες πολύ δυνατή gpu σκέφτεσαι και την Intel.

σ ευχαριστώ φιλε μου καταλαβα τι εννοείς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...