Gopher Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Α ναι κατάλαβα τι λες και ισχύει 🤯 μόνο scaling αλλά και αυτό χάνει την αξία του. Δεν ξέρω μήπως σε μεγαλύτερο monitor 21:9 έλυνες το πρόβλημα σου. Το χεις δοκιμάσει;
music_lover Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 3000 δολάρια για το Alienware 55 OLED Gaming Monitor? 🤣 Παίρνεις μια LG OLED55B9 ή C9 στα 1300 ή 1500 ευρώ και καθάρισες. 😎 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε 32 4K Δοκίμασε να το χρησιμοποιήσεις σαν Retina screen, άλλαξε το resolution, μη το βάζεις να κάνει render για full 4K, κάνε την επιλογή scaled (δες κι εδώ) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από SeaLion
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 3 minutes ago, SeaLion said: Δοκίμασε να το χρησιμοποιήσεις σαν Retina screen, άλλαξε το resolution, μη το βάζεις να κάνει render για full 4K, κάνε την επιλογή scaled (δες κι εδώ) ένα θέλω το space. + νομίζω εκεί ειναι που κάνει render για να κατεβάσει το resolution του μόνιτορ φιλικά.
roybatty Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Αναφορά σε κείμενο χάρη στο πάνελ τεχνολογίας LCD IPS ανάλυσης Full HD...
tsakis11 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, music_lover είπε 3000 δολάρια για το Alienware 55 OLED Gaming Monitor? 🤣 Παίρνεις μια LG OLED55B9 ή C9 στα 1300 ή 1500 ευρώ και καθάρισες. 😎 Δεν ειναι 120 fps σε 4K..οποτε τζαμπα τα λεφτα
music_lover Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, tsakis11 είπε Δεν ειναι 120 fps σε 4K..οποτε τζαμπα τα λεφτα Σε 4k δεν μπορείς να πιάσεις 120fps ούτε με 2080ti, ούτε με την επόμενη ti οπότε τζάμπα τα λεφτά γενικά.
nefos78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Άσχετο αλλά παίζει κάτι τελευταία με τα άρθρα στη σελίδα σας? Δεν εμφανίζει τις εικόνες που έχετε βάλει? Ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα?
tsibosp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Να κανω μια ερωτηση στους γνωστες, εχουν γραφτει και εχουν γραφτει αρθρα, εχει χυθει απειρο ψηφιακο μελανι για το Burn-in στα OLED οσον αφορα τις τηλεορασεις. Μην κανετε το ενα , μην κανετε το αλλο, μην την εχετε μαξ φωτεινοτητα, το HDR να ειναι στο 60, να μην παιζετε πολυ στατικ εικονες κτλ. Και τωρα βγαζουν OLED PC monitors που ειναι ο ορισμος των στατικων εικονων και δεν μιλαει κανεις για τους κινδυνους του burn-in κτλ. Τι παιζει;
tsakis11 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, music_lover είπε Σε 4k δεν μπορείς να πιάσεις 120fps ούτε με 2080ti, ούτε με την επόμενη ti οπότε τζάμπα τα λεφτά γενικά. Δεν εχεις αδικο και μεχρι να βγουνε καρτες να παιζουν θα εχουν παει τα HZ ψηλοτερα οποτε πρεπει οι gpu να κανουν 2 βηματα παραπανω
music_lover Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, tsibosp είπε Να κανω μια ερωτηση στους γνωστες, εχουν γραφτει και εχουν γραφτει αρθρα, εχει χυθει απειρο ψηφιακο μελανι για το Burn-in στα OLED οσον αφορα τις τηλεορασεις. Μην κανετε το ενα , μην κανετε το αλλο, μην την εχετε μαξ φωτεινοτητα, το HDR να ειναι στο 60, να μην παιζετε πολυ στατικ εικονες κτλ. Και τωρα βγαζουν OLED PC monitors που ειναι ο ορισμος των στατικων εικονων και δεν μιλαει κανεις για τους κινδυνους του burn-in κτλ. Τι παιζει; Γιατί εδώ και καιρό φωνάζουμε ότι όλα αυτά είναι υπερβολές αλλά κανείς δεν μας ακούει. Ναι υπάρχει κίνδυνος αλλά αν κάνεις 2-3 βασικά πραγματάκια για την προστασία της οθόνης, θα είσαι μια χαρά.
tsibosp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Στις 16/1/2020 στις 12:46 ΜΜ, music_lover είπε Γιατί εδώ και καιρό φωνάζουμε ότι όλα αυτά είναι υπερβολές αλλά κανείς δεν μας ακούει. Ναι υπάρχει κίνδυνος αλλά αν κάνεις 2-3 βασικά πραγματάκια για την προστασία της οθόνης, θα είσαι μια χαρά. Κατι εχω παρει χαμπαρι αλλα και παλι μου κανει τρομερη εντυπωση. Πιο πολυ ρωταω γτ φετος θα κανω μια κινηση να παρω ενα καλο πανελ OLED γυρω στα 1500-2000 και εχω διαβασει λιγο και μεχρι και για τον κινδυνο Burn in απο τους υποτιτλους βρηκα threads αρκετα το οποιο δεν σου κρυβω οτι με προβληματισε λιγο γτ σχεδον το 100% του content που θα βλεπω θα εχει υποτιτλους, hardcoded η softcoded.
music_lover Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tsibosp είπε Κατι εχω παρει χαμπαρι αλλα και παλι μου κανει τρομερη εντυπωση. Πιο πολυ ρωταω γτ φετος θα κανω μια κινηση να παρω ενα καλο πανελ OLED γυρω στα 1500-2000 και εχω διαβασει λιγο και μεχρι και για τον κινδυνο Burn in απο τους υποτιτλους βρηκα threads αρκετα το οποιο δεν σου κρυβω οτι με προβληματισε λιγο γτ σχεδον το 100% του content που θα βλεπω θα εχει υποτιτλους, hardcoded η softcoded. Έχω την B6 (μοντέλο του 2016) και εδώ και 3 χρόνια βλέπω αμέτρητο υλικό με υπότιτλους, πρόβλημα ουδέν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα