omega Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, Τι προτείνετε για Windows desktop e-mail client ? Θα δουλεύω κυρίως με gmail accounts αλλα όχι αποκλειστικά. Τελευταία φορά που ασχολήθηκα με το όλο θέμα, ήξερα οτι ο Thunderbird της Mozzila ήταν καλός. Υπάρχει καλύτερη πρόταση ? Το λειτουργικό φυσικά είναι Windows 10 64bt
ZauZ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Thunderbird λοιπόν. Έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του. 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Free δυστυχώς πέρα από τον Thunderbird με το απαρχαιωμένο του interface και τον Opera δεν θα βρεις. Ανάμεσα στα 2 ο Thunderbird είναι κατά πολύ καλύτερος. To mailbird φαίνεται να είναι αρκετά καλό με πολύ ωραία features και μάλιστα στο black friday είχε μια προσφορά 90% OFF πολύ καλό. Τώρα παίζει στα 50% OFF αξίζει μια ματιά. Μετά είναι και κάτι Newton κλπ. αλλά είναι συνδρομητικά όπως τα περισσότερα πλέον.. Βέβαια αν κάνεις σοβαρή δουλειά με τα email, αξίζει πιστεύω. 1
klarinogroom Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 thunderbird είναι εύκολος στη χρήση και στη ρύθμιση δεν κάνει συχνά προβλήματα, είναι πανεύκολο να κάνεις backup και restore όποτε χρειαστείς. το μόνο κακό όπως είπαν και οι άλλοι είναι το ψιλοχάλια interface. αν θες καλύτερη εμφάνιση θα πας σε outlook αναγκαστικά.
Nikos_Vita Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Καμιά άλλη πρόταση για email client; Καλός ο Thundirbird αλλά η απουσία text size στα παράθυρα σύνταξης το κάνει ιδιαίτερα δύσχρηστο. Εκτός αν κυκλοφορεί κάποιο addon που προσθέτει αυτή την δυνατότητα.
dpolal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Nikos_Vita είπε Καμιά άλλη πρόταση για email client; Καλός ο Thundirbird αλλά η απουσία text size στα παράθυρα σύνταξης το κάνει ιδιαίτερα δύσχρηστο. Εκτός αν κυκλοφορεί κάποιο addon που προσθέτει αυτή την δυνατότητα. Για win10 έχω βολευτεί με το Mail της MS. Μοιάζει ελαφρώς με το Outlook αλλά είναι πολύ ποιό απλοποιημένο σε σχέση με αυτό και άλλα αντίστοιχα που κυκλοφορούν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αν το θες μόνο για βασική επικοινωνία χωρίς πολλά πολλά παραφερνάλια.
Nikos_Vita Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Εγώ ψάχνω κάτι σαν το Outlook. Μία πλατφόρμα που να τα έχει όλα μέσα. Δηλ. Mail, Calendar, Tasks, Notes. Το Thunderbird δεν έχει notes και είναι εντελώς δύσχρηστο στην σύνταξη των email. Πάσχει δηλαδή στο ποιο βασικό στοιχείο. Χθες έστειλα ένα επαγγελματικό email και με ενημέρωσαν ότι έφθασε με text size 18 στα fonts!!!! Εγώ τα έβλεπα μικρά στην δική μου οθόνη και εκεί έφθασαν 18άρια! Έκανα μερικές δοκιμές και άκρη δεν έβγαλα.
vforvaggelis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Nikos_Vita είπε Εγώ ψάχνω κάτι σαν το Outlook. Μία πλατφόρμα που να τα έχει όλα μέσα. Δηλ. Mail, Calendar, Tasks, Notes. Το Thunderbird δεν έχει notes και είναι εντελώς δύσχρηστο στην σύνταξη των email. Πάσχει δηλαδή στο ποιο βασικό στοιχείο. Χθες έστειλα ένα επαγγελματικό email και με ενημέρωσαν ότι έφθασε με text size 18 στα fonts!!!! Εγώ τα έβλεπα μικρά στην δική μου οθόνη και εκεί έφθασαν 18άρια! Έκανα μερικές δοκιμές και άκρη δεν έβγαλα. Οπως προτεινε ο @dpolal και εγω σου λεω mail των windows. Εχει και calendar και to do. Εμενα με εχει βολεψει πολυ!
dpolal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Nikos_Vita είπε Εγώ ψάχνω κάτι σαν το Outlook. Μία πλατφόρμα που να τα έχει όλα μέσα. Δηλ. Mail, Calendar, Tasks, Notes. Το Thunderbird δεν έχει notes και είναι εντελώς δύσχρηστο στην σύνταξη των email. Πάσχει δηλαδή στο ποιο βασικό στοιχείο. Χθες έστειλα ένα επαγγελματικό email και με ενημέρωσαν ότι έφθασε με text size 18 στα fonts!!!! Εγώ τα έβλεπα μικρά στην δική μου οθόνη και εκεί έφθασαν 18άρια! Έκανα μερικές δοκιμές και άκρη δεν έβγαλα. Αν η επικοινωνία είναι επαγγελματικού χαρακτήρα για σένα θα σου έλεγα να σκεφτείς και την λύση του κανονικού MS Outlook είτε μέσω της αγοράς πακέτου όπως το Office 2019 είτε συνδρομής με το Office 365. Προσωπικά δεν έχω βρεί κάποιο πρόγραμμα που να είναι freeware και να μπορεί να το αντικαταστήσει επάξια.
Nikos_Vita Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 O em Client πλησιάζει πολύ τον Outlook, έχει Calendar, notes & tasks. Η free έκδοση έχει τον περιορισμό των 2 accounts. Η έκδοση Pro έχει μία εφάπαξ τιμή κάπου στα 40euro αν θυμάμαι καλά.
fanastas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 το Office Outlook είναι πάντα τούμπανο και πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ και το em Client που ειναι πολύ καλό και μάλιστα κάνει πολύ καλό integration και σε gmail και σε icloud/apple mail μαζί με τα calendar.
Nikos_Vita Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Το Outlook 2019 υπάρχει σαν ανεξάρτητη εφαρμογή ή είναι part του Office;
Nikos_Vita Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Πολύ δυνατό, αλλά όχι δωρεάν... https://www.essentialpim.com/pc-version
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα