bjj-p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Συμφωνα με διαφορα αρθρα, λειτουργει ηδη ο ατομικος φακελος υγειας του εοππυ. περα απο την ενεργοποιηση που πρεπει να κανεις οπου ειναι μαλλον παρομοια με το ηλεκτρονικο συστημα της εφοριας, εκει θα ειναι συγκεντρωμενο ψηφιακα ολο το υλικο υγειας απο επισκεψεις, συνταγογραφησεις κλπ του καθε πολιτη. εχει ασχοληθει καποιος με το θεμα να πει πως λειτουργει; πχ εμφανιζονται μονο οι επισκεψεις σε μοναδες του εοππυ- νοσοκομεια ή και απο συμβεβλημενους ιδιωτες ιατρους ή ακομη και απο μη συμβεβλημενους; επισης, εχει προσβαση ο καθε γιατρος που πας σε ολο το ιστορικο σου ή μονο σε οτι αφορα το ιστορικο σου στον συγκεκριμενο γιατρο;
ardi21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τον εχω ενεργοποιησει εγω αρκετο καιρο πριν. Εμφανιζεται οτι κανεις μεσω ΕΟΠΥΥ. Ειτε ειναι αυτο ειναι επισκεψη, ειτε εξετασεις, ειτε αγορα φαρμακων. Και απο νοσοκομεια και απο συμβεβλημενους γιατρους. Οτι κανεις ιδιωτικα, δεν φαινεται. Για παραδειγμα αν πας ιδιωτικα σε εναν γιατρο, ειτε ειναι συμβεβλημενος ειτε οχι, η επισκεψη δεν θα φανει στο συστημα. Αν ομως σου γραψει μια εξεταση η φαρμακα μεσω ΕΟΠΥΥ αυτα θα φανουν. Αν κλεισεις ραντεβου μεσω ΕΟΠΠΥ σε εναν γιατρο, τοτε θα φανει και η επισκεψη και η διαγνωση και οτι σου γραψει. Τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω. Οσον αφορα το ιστορικο δεν ξερω αν εχουν προσβαση και οι γιατροι η μονο ο ΕΟΠΥΥ. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από ardi21
filipN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 - Γνωρίζω και εγώ τα ίδια με το προηγούμενο μέλος, αν και δεν άνοιξα ατομικό φάκελλο υγείας, επειδή χρειάστηκε να μπω στους φακέλλους και των δύο γονέων μου και από εκεί έχω μια παρατήρηση: ίσως επειδή το σύστημα είναι σε αρχικό στάδιο, δεν υπάρχει ακρίβεια 100% στις εγγραφές. Μπορεί να λείπουν επισκέψεις σε γιατρούς, ενώ μπορεί να καταγράφονται και ακυρωμένες από αυτούς (ΕΟΠΥΥ) επισκέψεις του ασθενή σε άλλους γιατρούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα