ThanosR92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Το τελευταίο διάστημα η κάρτα γραφικών (?) μου έκανε νερά στην οθόνη και ξαφνικά άρχισε να μην δίνει σήμα που και που, έτσι και αποφάσισα να την στείλω στο μαγαζί που την αγόρασα για επιστροφή με την εγγύηση. Την έχω 2 χρόνια και έχω 1 χρόνο ακόμα εγγύηση! Από το μαγαζί μου είπαν πως η κάρτα είναι μια χαρά και πως θα με χρεώσουν 20 ΕΥΡΩ για τον έλεγχο εφόσον δεν βρέθηκε κάτι! Εγώ επιμένω να την στείλουν στην Gigabyte μιας και δεν είναι δικιά τους δουλειά όλο αυτό και ότι εφόσον έχω την εγγύηση! Επίσης εκείνοι έκαναν τεστ για 30 λεπτά και εγώ τους είπα ότι δεν κάνω τεστ για 30 λεπτά αλλά για όλη την μέρα που δουλεύω στο γραφείο Ποια είναι η γνώμη σας πάνω στο θέμα ? Εγώ κάρτα άμα δεν πάει στην Gigabyte δεν παραλαμβάνω! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από ThanosR92
malakudi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Καλησπερα! Το τελευταίο διάστημα η κάρτα γραφικών (?) μου έκανε νερά στην οθόνη και ξαφνικά άρχισε να μην δίνει σήμα που και που, έτσι και αποφάσισα να την στείλω στο μαγαζί που την αγόρασα για επιστροφή με την εγγύηση. Την έχω 2 χρόνια και έχω 1 χρόνο ακόμα εγγύηση! Από το μαγαζί μου είπαν πως η κάρτα είναι μια χαρά και πως θα με χρεώσουν 20 ΕΥΡΩ για τον έλεγχο εφόσον δεν βρέθηκε κάτι! Εγώ επιμένω να την στείλουν στην Gigabyte μιας και δεν είναι δικιά τους δουλειά όλο αυτό και ότι εφόσον έχω την εγγύηση! Επίσης εκείνοι έκαναν τεστ για 30 λεπτά και εγώ τους είπα ότι δεν κάνω τεστ για 30 λεπτά αλλά για όλη την μέρα που δουλεύω στο γραφείο Ποια είναι η γνώμη σας πάνω στο θέμα ? Εγώ κάρτα άμα δεν πάει στην Gigabyte δεν παραλαμβάνω! Αν πέρασαν τα δύο χρόνια δεν έχει καμία υποχρέωση το κατάστημα να την στείλει στη Gigabyte. Η εγγύηση πέρα των 2 χρόνων είναι της Gigabyte, όχι του καταστήματος. Κι αν είναι κάτι που δε παρουσιάζεται σε μισή ώρα, μη περιμένεις κανείς να κάθεται να ελέγχει 5 ώρες μία κάρτα για να το κάνει. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από malakudi
ThanosR92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, malakudi είπε Αν πέρασαν τα δύο χρόνια δεν έχει καμία υποχρέωση το κατάστημα να την στείλει στη Gigabyte. Η εγγύηση πέρα των 2 χρόνων είναι της Gigabyte, όχι του καταστήματος. Κι αν είναι κάτι που δε παρουσιάζεται σε μισή ώρα, μη περιμένεις κανείς να κάθεται να ελέγχει 5 ώρες μία κάρτα για να το κάνει. Είδες πουθενά να αναφέρω ότι είναι δικό τους θέμα και οχι της Gigabyte? Αυτό σου λέω ότι πρέπει να την στείλουν εκει και για το αν θέλει 5 ώρες δοκιμής η 20 ώρες δεν με αφορά καθόλου. EDIT: Η κάρτα θα σταλεί σην Gigabyte πίσω και βλέπουμε! Να είναι καλά το κατάστημα τελικά που έβγαλα άκρη! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από ThanosR92
malakudi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δεν ήταν υποχρεωμένοι να την στείλουν. Θα μπορούσαν να σου πουν στείλε την εσύ. Το κατάστημα είναι υπεύθυνο για τα δύο πρώτα χρόνια. Το ότι σε εξυπηρέτησαν είναι φυσικά θετικό εκ μέρους τους, αλλά δεν είχαν καμία εκ του νόμου υποχρέωση γι' αυτό. Πέρα από αυτό, αν η κάρτα σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα που φαίνεται με μία συγκεκριμένη και επαναλαμβανόμενη διαδικασία, πιθανόν δε θα βγάλεις άκρη. 1
FORIS78 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα πριν την στείλεις για έλεγχο τσέκαρες μήπως φταίει κάτι άλλο? hdmi καλωδιο η ακόμα και η θύρα στην οθόνη.
ThanosR92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω έτσι για την ιστορία πως τελικά η κάρτα στάλθηκε από το κατάστημα στην Gigabyte ύστερα από δίκη μου πίεση εφόσον εκείνοι μου είπαν ύστερα από τον δικό τους έλεγχο ότι δεν έχει κάποιο προβλημα! Η κάρτα τελικά επισκευάστηκε από την Gigabyte, άρα το συμπέρασμα είναι πως: 1) Είχε προβλημα και είχα δίκιο (όσο διάστημα είμαι χωρίς κάρτα δεν έχω κανένα Black Screen και κανένα "Νερό" στο Monitor! 2) Αν τους είχα ακούσει και δεν είχα επιμείνει θα έτρωγα την κάρτα όπως είναι! Μόλις την λάβω θα κάνω κ άλλο Update! Πάει ήδη 1.5 μήνας! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από ThanosR92
overpower Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2) Οπως ειπωθηκε και παραπανω, δεν ηταν δικια τους υποχρεωση να την στειλουν πισω. Αν την εστελνες μονος σου πισω, και πιο γρηγορα θα γινοταν η διαδικασια, και πιο γρηγορα θα την ειχες πισω. Δεν ειπαμε οτι δεν ηταν χαλασμενη, αλλα και ουτε το καταστημα ειναι υποχρεωμενο μετα τα 2 χρονια να κανει εις βαθος τεστ χωρις καν να ενημερωσεις εσυ για το πως να αναπαραγουν το προβλημα. Και σωστα σε ενημερωσαν για το 20αρακι. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από overpower
ThanosR92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, overpower είπε 2) Οπως ειπωθηκε και παραπανω, δεν ηταν δικια τους υποχρεωση να την στειλουν πισω. Αν την εστελνες μονος σου πισω, και πιο γρηγορα θα γινοταν η διαδικασια, και πιο γρηγορα θα την ειχες πισω. Δεν ειπαμε οτι δεν ηταν χαλασμενη, αλλα και ουτε το καταστημα ειναι υποχρεωμενο μετα τα 2 χρονια να κανει εις βαθος τεστ χωρις καν να ενημερωσεις εσυ για το πως να αναπαραγουν το προβλημα. Και σωστα σε ενημερωσαν για το 20αρακι. Που είδες εσύ να αναφέρω για το αν τους εξήγησα το πως να αναπαράγουν το προβλημα ; Φυσικά και το είπα! Εκείνοι έκαναν 30 λεπτά τεστ και εγώ δουλεύω όλη μέρα εκεί! Φυσικά δεν σημαίνει ότι μπορούν και εκείνοι να κάνουν όλη μέρα τεστ! Όμως από την στιγμη που έχω εγγύηση δεν μπορώ να μείνω στο ότι δεν έχει κάτι η κάρτα επειδη την τρέξαμε 30 λεπτά δύσκολων συνθηκών! Αυτό που αναφέρεις, εκείνοι όμως ΔΕΝ μου το ανέφεραν ότι καλύτερα να την στείλω μόνος μου! Φυσικά και εκτιμάω την βοήθεια τους ΑΛΛΑ ΑΝ καποιος άλλος δεν επέμενε όπως εγώ, τότε θα είχε την κάρτα μέσα στην εγγύηση χαλασμένη!
overpower Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 ΔΕΝ θα είχες χαλασμένη κάρτα. Απλά θα την έστελνες μόνος σου για τον 3ο χρόνο εγγύησης. Τεσπα. Να ξέρεις μελλοντικά ότι αυτό ισχύει και αν κάποιο κατάστημα αρνηθεί την αποστολή της, θα έχει δίκιο. Πχ αν έπαιρνες κάρτα από πλαίσιο, που δίνει 3 χρόνια, θα έπρεπε οι ίδιοι να το αναλάβουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα