naimenalla Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά! μου ήρθε μέσω email το παρακάτω κουπόνι για όποιον θέλει και από ότι γράφει αφορά τη πρώτη παραγγελία μέχρι 26/1! GIVEWOLTACHANCE (μόνο Αθήνα και όχι σε όλη) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από naimenalla προσθηκη του χαρτη καλυψης 1 2 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εβαλα στον τιτλο οτι αφορα μονο μερος της Αθηνας, το ειχαμε ξαναδει το μαγαζι αλλα δεν θα θυμουνται ολοι οτι αφορα ενα μικρο κομματι των προαστιων της Αθηνας. Ξεχναμε νομιζω εντελως τις αλλες πολεις, αν κανω λαθος διορθωστε με. Ετσι για να μην μπαινουν αδικα μεσα στο τοπικ, καλο ειναι να ειναι στον τιτλο.
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφορά μερικά μέρη της Αττικής. Ημουν σε δουλειά στην Αγία Παρασκευή και ισχύει. Αν θυμάμαι καλά πιάνει Χολαργό, Γλυφάδα, Βούλα, και γενικά μονο μερικές περιοχές όχι όλη την Αττική. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Αφορά μερικά μέρη της Αττικής. Ημουν σε δουλειά στην Αγία Παρασκευή και ισχύει. Αν θυμάμαι καλά πιάνει Χολαργό, Γλυφάδα, Βούλα, και γενικά μονο μερικές περιοχές όχι όλη την Αττική. Τι θα πει μερικα μερη; Λεμε ενα μερος, ενα κομματι δηλαδη του συνολου. Δεν αφορα μερικα μερη. Μερος με την εννοια δηλαδη =κομματι, οχι =χωριο, συνοικια, μπανιο κλπ. 😛 Υπηρχε και χαρτης στο παλιο τοπικ, πιανει απο οσο θυμαμαι το 1/3-1/4 του λεκανοπεδιου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Ναι, εκει ειναι ο χαρτης τους, τον ριχνω στο #1 του τοπικ.
chocorello Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) παίδες πρέπει να ειναι referral το κουπόνι, μη τυχόν τη πατήσετε... καλύτερα να παίξετε τα referral με φίλους σας, μεταξύ σας, ώστε να πάρετε 5+5 ευρώ. Τώρα θα πάρετε 5ε εσείς και 5ε ο φίλος μας (υποθέτω πρέπει να διαγραφεί και το θέμα) ΥΣ. Μεγάλη μαγκιά το Wolt που σε αφήνει να ορίσεις εσύ το id του κουπονιού... έτσι ο καθένας μπορεί να κάνει promo το μαγαζί του και να κάνει τον ανυποψίαστο να νομίζει ότι είναι πραγματικό κουπόνι ενώ είναι απλό registration referral... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από chocorello
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, chocorello είπε παίδες πρέπει να ειναι referral το κουπόνι, μη τυχόν τη πατήσετε... καλύτερα να παίξετε τα referral με φίλους σας, μεταξύ σας, ώστε να πάρετε 5+5 ευρώ. Τώρα θα πάρετε 5ε εσείς και 5ε ο φίλος μας "Δωσε μια ευκαιρια στο wolt" ειναι ρεφεραλ ενος ατομου; Δεν μοιαζει.
chocorello Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, matrixxx είπε "Δωσε μια ευκαιρια στο wolt" ειναι ρεφεραλ ενος ατομου; Δεν μοιαζει. Γιεπ, σε αφήνει να βάλεις ότι θες για id κουπονιού (έκανα edit μόλις!) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από chocorello αφαιρεση κουπονιου
ison Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, chocorello είπε Γιεπ, σε αφήνει να βάλεις ότι θες για id κουπονιού (έκανα edit μόλις!) χαχα ρε το μπαγασα θα χεστει στο τσαμπα φαι αν ισχυει
chocorello Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως είπα, πρόκειται για registration promo και το θέμα πρέπει να κλείσει. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από chocorello 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, chocorello είπε ΥΣ. Μεγάλη μαγκιά το Wolt που σε αφήνει να ορίσεις εσύ το id του κουπονιού... έτσι ο καθένας μπορεί να κάνει promo το μαγαζί του και να κάνει τον ανυποψίαστο να νομίζει ότι είναι πραγματικό κουπόνι ενώ είναι απλό registration referral... Aν ισχυει αυτο, δεν ειναι μαγκια αλλα ηττα, αφου δεν θα ξαναμπει κανενα κουπονι του μαγαζιου στην ενοτητα! 5
naimenalla Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, chocorello είπε παίδες πρέπει να ειναι referral το κουπόνι, μη τυχόν τη πατήσετε... καλύτερα να παίξετε τα referral με φίλους σας, μεταξύ σας, ώστε να πάρετε 5+5 ευρώ. Τώρα θα πάρετε 5ε εσείς και 5ε ο φίλος μας (υποθέτω πρέπει να διαγραφεί και το θέμα) ΥΣ. Μεγάλη μαγκιά το Wolt που σε αφήνει να ορίσεις εσύ το id του κουπονιού... έτσι ο καθένας μπορεί να κάνει promo το μαγαζί του και να κάνει τον ανυποψίαστο να νομίζει ότι είναι πραγματικό κουπόνι ενώ είναι απλό registration referral... Δεν είναι referral ρε παιδιά το ξέρω ότι απαγορεύεται να ποσταρουμε, είναι promo code της εταιρείας! 1 ώρα πριν, chocorello είπε Όπως είπα, πρόκειται για registration promo και το θέμα πρέπει να κλείσει. επικοινώνησα με το support και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για τη πρώτη παραγγελία και αν έχεις χρησιμοποιήσει άλλο κωδικό για πρώτη παραγγελία δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις και αυτόν! 1
chocorello Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, naimenalla είπε Δεν είναι referral ρε παιδιά το ξέρω ότι απαγορεύεται να ποσταρουμε, είναι promo code της εταιρείας! Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για registration promo, όμοιο με όλα τα registration promos που κυκλοφορούν (ως προς το bonus) και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος για την ύπαρξη αυτού του θέματος. Ωστόσο μπορώ να δεχτώ ότι δε το γνώριζες εξαρχής. Έχω δει μαγαζί να διαφημίζει μούφα κουπόνι και μάλιστα να αναφέρει ότι λειτουργεί μόνο για παραγγελίες από αυτούς. Δηλαδή όχι μόνο παίρνουν 5ευρώ δώρο για νέα registrations αλλά τρώνε και από τις παραγγελίες που τους έρχονται. 7 λεπτά πριν, naimenalla είπε Δεν είναι referral ρε παιδιά το ξέρω ότι απαγορεύεται να ποσταρουμε, είναι promo code της εταιρείας! επικοινώνησα με το support και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για τη πρώτη παραγγελία και αν έχεις χρησιμοποιήσει άλλο κωδικό για πρώτη παραγγελία δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις και αυτόν! Καλά σου είπαν, αφού είναι κουπόνι τύπου registration promo. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις referral φίλου σου για να πάρετε και οι 2 από 5ευρώ. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από chocorello
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, naimenalla είπε Δεν είναι referral ρε παιδιά το ξέρω ότι απαγορεύεται να ποσταρουμε, είναι promo code της εταιρείας! επικοινώνησα με το support και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για τη πρώτη παραγγελία και αν έχεις χρησιμοποιήσει άλλο κωδικό για πρώτη παραγγελία δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις και αυτόν! Εγω μαζι σου. Οσοι ειναι πελατες και εχουν λαβει το ιδιο μειλ ας κοιταξουν να επιβεβαιωσουν το κουπονι που τους εστειλε η ιδια η wolt. Μολις επιβεβαιωθει, να το επαναφερουμε, no problem.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα