sportis23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παλικάρια λοιπόν εχθές από την επιστροφή ταξιδιού μιας και όταν λείπω βγάζω από την μπριζα το πολυμπριζο του υπολογιστή βάζοντας την μπριζα έκανε ένα σκάσιμο στον πύργο πιθανόν το τροφοδοτικό και έριξε ασφάλεια η μαλακια μου είναι ότι είχα ξεχάσει να κλεισω το κουμπάκι του τροφοδοτικου και η χαζομάρα εγινε. Τώρα το θέμα είναι τι πήρε μαζί του. Όταν σήκωσα την ασφάλεια άναψαν τα φωτάκια της μιτρικης και της κάρτας γραφικών αλλά δεν ανάβει ο υπολογιστης. Σήμερα βρήκα ένα παλιό τροφοδοτικό και κουμποσα μόνο την μιτρικη και πήρες μπρος αλλά μέχρι εκεί γιατί δεν είχα ρεύμα να δώσω στην κάρτα γραφικών αλλά μου είπε ένας φίλος να δώσω ρεύμα στην κάρτα γραφικών από το καμένο τροφοδοτικο τουλάχιστον να δούμε ότι δουλεύει η κάρτα. Το έκανα πήρε μπρος και η κάρτα αλλά δεν έχω εικόνα και μετά από το κλασικό μπιπ κάνει και ένα συνεχόμενο μπιπ και 3 διακεκομμένα. Τι λέτε να παίζει? Να τα έχει παίξει τελείως το τροφοδοτικό και δεν δίνει σωστό ρεύμα στην κάρτα? η πήρε και την κάρτα μαζί. Η κάρτα είναι zotac 1070ti Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από sportis23
FasTaker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Πρεπει να γραψεις και τυπο μητρικης και τροφοδοτικο. Αν και μπορεις να τσεκαρεις το beep code και μονος σου οnline. Προσωπικα στο τελευταιο beep code το εκανε επειδη δεν βρηκε cpu. Aν τα led αναβουν μου φαινεται δυσκολ ονα εχει παρει μητρικη ή καρτα. Μαλλον μονο τροφοδοτικο.
sportis23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τροφοδοτικό ήταν Corsair hx620w και η μητρικη Asus prime x370-a
FasTaker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 "One long and three short beeps" from speaker An anomaly is detected in the graphic card. If the graphic card needs an extra power supply, please ensure the power supply can provide enough wattage.
sportis23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Οπότε λες να μην δίνει ρεύμα ε? και με το σωστό τροφοδοτικό να είμαι εντάξει.Επίσης παραγγειλα αυτό θα είναι εντάξει? https://www.skroutz.gr/s/11452857/Corsair-TX-M-Series-TX750M.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
FasTaker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 750W και corsair. Θα εισαι αρχοντας. Αν και 600W θα σου αρκουσανε . Eνταξει δεν πειραζει κρατα για μελλοντικο ΟC ή πιο τουμπανο καρτα
sportis23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δεν πειράζει όπως είπες για μελλοντικό.το μεγαλύτερο άγχος για μένα είναι μην έχει πάθει κάτι η κάρτα γιατί και ήταν ακριβή και δεν την έχω πολύ καιρό και δεν περισσεύουν άλλα χρήματα.
grmaster2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Το Corsair hx620w είναι τροφοδοτικό 15ετίας και επίσης άλλαξε φίλους. όταν σου έρθει το νέο τροφοδοτικό κάνεις δοκιμές
sportis23 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Η αλήθεια είναι ότι ήταν το μόνο παλιό εξαρτημα στο pc αλλά τώρα που το λες όντος έπρεπε να το είχα αλλάξει νωρίτερα.
sportis23 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά όλα καλά έβαλα το καινούριο και για την ώρα όλα κομπλέ μπορεί το θέμα να κλειδώσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα