Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Το e-shop το έχει προσφορά: https://www.e-shop.gr/pioneer-mrx-3-wireless-streaming-speaker-black-p-TEL.067137 Τα specs εδώ Skroutz εδώ idealo.de price match μόνο από ένα κατάστημα 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τιμη; Ανταγωνισμος Ελλαδα (σκρουτζ) ; Παντως το ιστορικο του idealo που ανοιξα, λεει οτι επι 6 μηνες ηταν κατω απο 100 ευρω απο το καλοκαιρι μεχρι προσφατα. 1
Antretng Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο αν καταλαβα καλα ειναι μεν μαζεμένο αλλά δεν διαθέτει κάποια αυτονομία (δεν βλεπω μπαταρία) ; Αρα φορητό μεν αλλά με ανάγκη ύπαρξης παροχής ρεύματος; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Antretng 1
MakisCE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Αυτο αν καταλαβα καλα ειναι μεν φορητό αλλά δεν διαθέτει κάποια αυτονομία (δεν βλεπω μπαταρία) ; πάλι καλά που το παρατήρησες (και το έγραψες) γιατί ήμουν ικανός να το δω όταν θα έφτανε!
argosixna Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Eτσι την πατησα εγω το καλοκαιρι με το LG RK 7 που εψαχνα φορητο ηχειο..... Κοιταξα το πιο ακριβο φορητο και εκανα παραγγελια χωρις να το ψαξω γτ το ηθελα αμεσα.. Ενω εχει στα χαρακτηριστικα φορητο και ειναι παραπλανητικο ΠΟΛΥ , θελεις παροχη ρευματος.. Φορητο 15 κιλα δεν το λες......
asp_xs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Το έχω από την πρόσφατη BF, ήταν σε ίδια τιμή στο eshop. Ημουν μεταξυ αυτού και του BOSE soundsystem 10(80€ BF), αλλά επέλεξα Pioneer λόγω της υποστήριξης Google cast. Μου φαίνεται πολυυ δυνατό για το μέγεθός του, με καθαρό ηχο κ ίσως λίγο παραπάνω μπάσο αποτι πρεπει. Παρόλα αυτά δεν έχει τηλεχειριστήριο ούτε μνήμες πανω στο ηχείο όπως το bose, και μονο λογω αυτων δεν θα το πρότεινα μιας και πρέπει να είσαι πάνω από το κινητό και την πολυ αργη εφαρμογή της pioneer για οποιαδήποτε αλλαγή.. Εννοείται δεν έχει μπαταρία, αλλά μεταφέρεται απο δωμάτιο σε δωμάτιο πολύ εύκολα. Μιας και εμπλεξα με pioneer ομως, στα 99 δεν είναι κακό ένα δεύτερο να γεμίζει σχεδόν όλο το σπίτι 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα