Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Έχω την συγκεκριμένη μητρική κάρτα από την εποχή των δεινοσαύρων  https://www.e-shop.gr/asus-m2n-e-sli-p-PER.522510 θέλω να βάλω μια κάρτα γραφικών διότη αυτή που έχω μου βγάζει πλεόν προβλήματα συμβατότητας επειδή δεν υπάρχουν updates για τα windows 10. Οποιαδήποτε pci e ταιριάζει ή πρέπει να τσεκάρω και κάτι άλλο όσον αφορά την συμβατότητα; Ευχαριστώ.

Δεν με ενδιαφέρει βαρύ gaming ή κάτι τέτοιο φυσικά, απλή χρήση υπολογιστή, ευχαριστώ

Δημοσ.

Οποιαδήποτε καρτα pci-e θα κανει. Νομιζω αν ειναι nvidia οι παλιοτερες καρτες που παιζουν με windows 10 χωρις περιεργα ειναι η σειρα 8ΧΧΧ

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chad21 είπε

Δηλαδή πιστεύεις αυτή η κάρτα θα είναι εντάξει; https://www.skroutz.gr/s/3569485/Asus-GeForce-GTX760-2GB-DirectCU-II-OC.html

Θα παιζει . Απλα δεν θα μπορεις να εκμεταλλευτεις την δυναμη της . Θα πρεπει και το τροφοδοτικο σου να εχει εξοδο για καρτα γραφικων για να μπορει να την τροφοδοτησει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chad21 είπε

Δεν με ενδιαφέρει βαρύ gaming ή κάτι τέτοιο φυσικά, απλή χρήση υπολογιστή, ευχαριστώ

Για απλή χρήση όπως λες, χωρίς gaming, βάλε του μία φθηνή GT710 και μην δώσεις παραπάνω χρήματα, δεν αξίζει.
Μια χαρά θα παίξει.

Δημοσ.
Στις 17/1/2020 στις 1:32 ΜΜ, Coppermine είπε

Mέχρι και ΤΝΤ2 σε 10 χωρίς θέμα

01.png

Αν είναι δυνατόν! Το χρησιμοποιείτε κανονικά το PC;

Δημοσ.

Ενα πείραμα έγινε με spare parts, πάντως η κάρτα γραφικών έστω και με τον generic driver των windows ήταν απόλυτα λειτουργική, όπως και ο υπολογιστής επίσης, το πρόβλημα είναι στο internet που ο επεξεργαστής τερματίζει συνέχεια στο 100'%, πάντως αν ξεχάσει κάποιος το video streaming, ναι χρησιμοποιείται, το βοηθούσε το σύστημα και ο ssd από τον οποίο έτρεχε το λειτουργικό, έστω και αν περιοριζόταν από τον αρχαίο δίαυλο sata1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...