Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμο budget: 500 ( εως 600)

Απόσταση και γωνία θέασης: 2-2,5μ

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο : ταινιες απο torrent σε share HDD

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: ναι, εως 50''

Λοιπον η 8ετιας μου 43αρα Sammy πλεον εχει εμφανισει καμενα πιξελ περιμετρικα στο πλαισιο και κυριως πεταξε ο μικρος τον πλαστικο σπαιντερμαν και της εκανε μια καλη γρατζουνια.
Ο μικρος εφαγε το ξυλο του και εγω βρηκα την δικαιολογια για να αλλαξω TV 😉

Παμε αποκλειστικα στις 50'' λογω επειδη γαμ$@!διακοσμητικα ντουλαπια/ραφια στον τοιχο οποτε δεν χωραει παραπανω.

Επιπροσθετως εχω ηδη καλο ακριβο βραχιονα που παει ως vesa 200x200 οποτε απλα θελω να ξεκουμπωσω την παλια και να κουμπωσω την καινουργια.
Λεω να αλλαξω απο Samsung και αποκλειω Sony λογω κοστους οποτε σκεφτομουν για τιμια LG. Κατ'εμε εχουν και το μεγαλο πλεονεκτημα του magic remote το οποιο ειδα σε καταστημα και με ενθουσιασε.
Εχω δει ξεχωρισει αυτες τις δυο 
LG 50UM7450 λογω τιμης κυριως, φαινεται καλο VFM
LG 49SM8500 ανεβαινω λιγο σε χρηματα αλλα εχει εκπληκτικη εικονα

ερωτησεις προς τους κατεχοντες η γνωριζοντες

• Στο τωρινο set up μου εχω το PS4 στο δωματιο γραφειο μου με δικη του 24αρα οθονη που χρησιμοποιω εναλλαξ με HDMI splitter με το PC μου. Υπαρχει δυνατοτητα να κανω remote play στο webOS της μελλοντικης LG με το PS4 app πανω απο το Wifi ωστε να παιζω ασυρματα? Εαν κανω remote play στο κινητο μου και μετα cast στην οθονη?
  • Υπαρχει δυνατοτητα στο webOS να βλεπεις shared σκληρο και να στριμαρεις content απο εκει? Κατεβαζω τα torrents μου σε ενα εξωτερικο σκληρο και θελω να βλεπω το περιεχομενο over wifi στην τηλεοραση. Γινεται? Εχει δικο της ξεχωριστο app? Τωρα απλα χρησιμοποιω Kodi σαν media server
  • Καποια αλλη προταση σε LG?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...