murcielago580 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Καλημερα σε ολους. Θελω να βαλω μεσα στο σπιτι 2-3 καμερες για να βλεπω τον χωρο οσο λειπω αλλα και οταν αφηνω μονο του στο σπιτι τον μικρο με γιαγια η με την κοπελα που τον κοιταει. Να αγορασω οσες xiaomi θελω και να τις τοποθετησω οπου με βολευει η υπαρχει καποιο σετ απο πχ 3 καμερες οπου μπορω να βλεπω ταυτοχρονα και τις 3? https://www.skroutz.gr/s/16495080/Xiaomi-Mi-Home-Security-Camera-360-1080p.html Δεν αναζητω εξεζητημενα πραγματα, απλα να κανω οικονομικα την δουλεια μου και ευκολα. Εχει καποιος να προτεινει κατι?Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εξυπηρετικές οι Xiaomi αλλά... πόσο σε απασχολεί το θέμα της ιδιωτικοτητας; Γιατί ότι βλέπει η κάμερα περνάει απο σερβερ της εταιρείας. Δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει encryption. Είναι ένα σημαντικό θέμα αυτό. Αν δεν σε απασχολεί, τότε μπορείς να πάρεις 3 και να βλέπεις ταυτόχρονα από app στο κινητό σου (δεν γνωριζω αν γίνεται από PC, αν και υπάρχει πατέντα με το bluestacks). 1
murcielago580 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με την ιδιωτικοτητα να πω την αληθεια. Αν μπορουσες να προτεινεις καποια αλλη που να σου δινει κατευθειαν ip και να βλεπεις μεσω browser? Ναι το bluestacks το γνωριζω το ειχα χρησιμοποιησει αρκετα παλια που το ειχα ξεχασει οτι υπαρχει χαχα...Οπως και να χει στη δουλεια δεν μπορω να εγκαταστησω καποια εφαρμογη στο pc οποτε αυτη η επιλογη δεν ισχυει ετσι κι αλλιως. Προς το παρον εχω βαλει ενα galaxy note 2 που ειχα στο συρταρι και το εκανα σαν ip webcam. Απλα θα ηθελα και αλλες 2 καμερες λογικα για να κανω τη δουλεια μου σε ολο το σπιτι...
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2020 στις 9:05 ΠΜ, murcielago580 είπε Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με την ιδιωτικοτητα να πω την αληθεια. Αν μπορουσες να προτεινεις καποια αλλη που να σου δινει κατευθειαν ip και να βλεπεις μεσω browser? Ναι το bluestacks το γνωριζω το ειχα χρησιμοποιησει αρκετα παλια που το ειχα ξεχασει οτι υπαρχει χαχα...Οπως και να χει στη δουλεια δεν μπορω να εγκαταστησω καποια εφαρμογη στο pc οποτε αυτη η επιλογη δεν ισχυει ετσι κι αλλιως. Προς το παρον εχω βαλει ενα galaxy note 2 που ειχα στο συρταρι και το εκανα σαν ip webcam. Απλα θα ηθελα και αλλες 2 καμερες λογικα για να κανω τη δουλεια μου σε ολο το σπιτι... Δυστυχώς δεν το έχω ψάξει περαιτέρω αλλά δυστυχώς οποιαδήποτε άλλη λύση δεν είναι τόσο εύκολη νομίζω. Μπορείς πχ να βρεις μια κάμερα με να υποστηρίζει RTSP και να έχεις πρόσβαση σε αυτή μέσω μιας υπηρεσίας DDNS και κάνοντας το κατάλληλο port forwarding στο ρουτερ σου. Η άλλη λύση είναι αυτό που ήδη κάνεις: αγορά δυο μεταχειρισμένων κινητών. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχεις PTZ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από Bourdoulas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα