vasilk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πραγματικα απορω με αυτα που διαβασα γιατι εχουν τοσο ακριβα τα συμβολαιο οι εταιρειες , εμ εχεις 24 μηνη δεσμευση εμ πληρωνεις και παραπανω. Τα συμβόλαια είναι κατά βάση 2 φορές ακριβότερα + 24 μήνες δέσμευση + ποινές διακοπής + τέλη αποσύνδεσης. Είναι για αυτούς που δεν θέλουν να ασχοληθούν. Για όποιον θέλει να ψαχτεί και να αφιερώσει 5' το μήνα, συμφέρει το καρτοκινητό. Και αν ψαχτείς και λίγο παραπάνω με κωδικούς, δώρα, ανταλλαγές κτλ. ο περισσότερος κόσμος τη βγάζει με 10€ το μήνα. Πχ. για την περίπτωση του WU με 10€ έχεις: Reload (1200mb) + πάρε μοίρασε (100mb-400mb) + πάρε καβάτζα (2 ώρες internet + 2 ώες wu) + combo plus (200mb + 200'όλους + 400'wu + sms) + πάρε δώσε (3*200mb ή 3*40'όλους) Σύνολο πάνω από 2GB + 200'-300'όλους + 400'wu + sms με 10€. Στα συμβόλαια ούτε me τα διπλάσια λεφτά δεν σου τα δίνουν. ΥΓ. Για να λέμε και "του στραβού το δίκαιο" για τις πολύ υψηλές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη δεν φταίνε μόνο η εταιρίες (φταίνε αλλά όχι μόνο αυτές). Φταίει και το κράτος με την πολύ υψηλή φορολογία. Σε ότι πληρώνουμε για κιν. τηλεφωνία το κράτος παίρνει με τη μία 39-45% από έμμεσους φόρους (τέλη + ΦΠΑ) και αρκετά άλλα από άμεσους φόρους (φορολογία κερδών). Τη "μερίδα του λέοντος" δηλαδή. 1
Pwpwpw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Και πανω που συζηταμε την ανανεωση με καλεσανε με βελτιωμενη προσφορα😝 Λοιπον τα νεα δεδομενα ειναι 2gb data+ 500mb data για 5 ημερες αν πληρωσω το λογαριασμο ηλεκτρονικα, 600 λεπτα ομιλιας προς ολα τα δικτυα, 600sms προς ολα τα δικτυα και 1500 λεπτα προς κοσμοτε. Αυτα τα παραπανω με 20 ευρω μηνιαια 24μηνο συμβολαιο. Νομιζω τωρα κατι γινετε με αυτη την προσφορα?
ritchie77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Νομιζω τωρα κατι γινετε με αυτη την προσφορα? Μπα οχι. Τα sms δε σου χρειαζονται, 1500 λεπτα προς κοσμοτε τι θα τα κανεις? Τα 2 gb ειναι λιγα για 20 ευρω. Δε θα την επαιρνα 1
Natha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Pwpwpw καντο whatsup, πέρα από 1200 mb που παίρνεις επειδή βάζεις χρήματα με κάρτα αν θες να μιλάς λίγο αλλά να έχεις πολλά mb υπάρχει και το DIY πακέτο που το φτιάχνεις εσύ. Π.χ. με 8.5 ευρώ μπορείς να έχεις 100' προς όλους 400 mb και μετά να διαλέξεις άλλα δύο δώρα που βάζεις και εκεί mb. Ανάλογα προσαρμόζεις ό,τι χρειάζεσαι https://www.whatsup.gr/paketa/DIY Καρτοσυμβόλαιο δεν αξίζει πια. Κι εγώ είχα κι έκανα αίτηση να το κόψω τώρα που έληξε. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Natha 1
korakios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Και εννοείται πρώτη κίνηση είναι η φραγή 5ψήφιων 1
Pwpwpw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Natha είπε @Pwpwpw καντο whatsup, πέρα από 1200 mb που παίρνεις επειδή βάζεις χρήματα με κάρτα αν θες να μιλάς λίγο αλλά να έχεις πολλά mb υπάρχει και το DIY πακέτο που το φτιάχνεις εσύ. Π.χ. με 8.5 ευρώ μπορείς να έχεις 100' προς όλους 400 mb και μετά να διαλέξεις άλλα δύο δώρα που βάζεις και εκεί mb. Ανάλογα προσαρμόζεις ό,τι χρειάζεσαι https://www.whatsup.gr/paketa/DIY Καρτοσυμβόλαιο δεν αξίζει πια. Κι εγώ είχα κι έκανα αίτηση να το κόψω τώρα που έληξε. Δηλαδη με το whats up για να καταλαβω, εστω οτι σε μια μερα βαζω ας πουμε 2 καρτες των 10 ευρω απο την εφαρμογη ηλεκτρονικα, αυτοματα εχω 2,4gb data δωρο απο το reload it για ενα μηνα + 20 ευρω καρτα να τα διαχειρηστω σε διαφορα πακετα οπως θελω? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Pwpwpw
mechpanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Αν μιλάς κινητό πάρε το συμβόλαιο. Αν κάνεις χρήση πιο πολύ data και online βάλε what's up και χωρίς δέσμευση.
vasilk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δηλαδη με το whats up για να καταλαβω, εστω οτι σε μια μερα βαζω ας πουμε 2 καρτες των 10 ευρω απο την εφαρμογη ηλεκτρονικα, αυτοματα εχω 2,4gb data δωρο απο το reload it για ενα μηνα + 20 ευρω καρτα να τα διαχειρηστω σε διαφορα πακετα οπως θελω? Αν τα βάλεις σε 1 μέρα (ή έστω μέσα στην εβδομάδα) μπορείς να έχεις 3.2gb με 2 ανανεώσεις των 10€. Με την πρώτη κάρτα ενεργοποιείς 2gb για μια εβδομάδα και πριν τελειώσει η εβδομάδα ενεργωποιεία 1.2gb και όλα, 3.2gb, μεταφέρονται για ένα μήνα. Εκτός από αυτά μπορείς να πάρεις και άλλα με τα "πάρε μοίρασε", "πάρε δώσε", "πάρε καβάτζα". Στην κάρτα από τα 20€ σου μένουν κάπου 17.50€ (λόγω τελών κιν. τηλεφωνίας) για διάφορα πακέτα. 1
Pwpwpw Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Mε Στις 15/1/2020 στις 3:17 ΜΜ, Pwpwpw είπε Και πανω που συζηταμε την ανανεωση με καλεσανε με βελτιωμενη προσφορα😝 Λοιπον τα νεα δεδομενα ειναι 2gb data+ 500mb data για 5 ημερες αν πληρωσω το λογαριασμο ηλεκτρονικα, 600 λεπτα ομιλιας προς ολα τα δικτυα, 600sms προς ολα τα δικτυα και 1500 λεπτα προς κοσμοτε. Αυτα τα παραπανω με 20 ευρω μηνιαια 24μηνο συμβολαιο. Νομιζω τωρα κατι γινετε με αυτη την προσφορα? Εκ νεου επικοινωνια με πηρανε ξανα, τους ειπα οτι θελω να το κανω whats up και οτι δεν θελω εκ νεου συμβολαιο και η απαντηση ητανε οτι επειδη ειναι το σταθερο μου τηλεφωνο επισης στον οτε, με το παραπανω συμβολαιο θα εχω 3,5gb data μηνιαιως και προσπαθουσε να που πει οτι τα 1200mb δωρο απο reload it με καθε ανανεωση οτι δεν ισχυουν και οτι δινει 600Mb data και οτι η ερευνα που εκανα ειχε να κανει με φοιτητικα πακετα whats up και να κανω ερευνα για το τι ισχυει τωρα για τους νεους χρηστες καρτοκινητης. Εν το μεταξυ στο ιδιο το σιτε της cosmote γραφει ξεκαθαρα οτι με ηλκεκτρονικη αγορα καρτας δινει το reload it 1,2gb δωρο, αλλα λογια να αγαπιομαστε, κανουν τα παντα για να μην χασουν πελατες απο συμβολαια. Εν το μεταξυ της εξηγησα οτι το συμβολαιο που μου δινει ειναι καταλληλο για καποιον που μιλαει πολυ καθως εχει αρκετα μεγαλους χρονους ομιλιας, αλλα για καποιον σαν εμενα που μιλαω καμια 200αρια λεπτα το μηνα με το ζορι, αλλα χρησιμοποιω κυριως dataμ ειναι ασυμφορο να δινω 20 ευρω για μολις 2gb και για χρονους ομιλιας που δεν θα χρησιμοποιησω ποτε, διοτι τα 2 gb θα μου βγαινουν πιο οικονομικα στο whats up, αλλα ελεγε τα δικα της παλι και εκανε πως δεν καταλαβαινε και οτι τα gb θα ειναι 3,5 λογο σταθερου επισης στον οτε. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Pwpwpw
blueox Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω το Απεριόριστα (1500 σε Cosmote, 1500SMS (αχρείαστο) 500Mb Ιντερνετ (έλεος!)+500Mb για 5 ημέρες στην online πληρωμή), 16,90€ το μήνα, λήγει Δεκέμβριο και θα το διακόψω νωρίτερα, έστω με ποινή, για τους λόγους που όλοι προαναφέρατε, και θα το κάνω What's Up. Υπολόγισα γύρω στα 45ευρώ η ποινή, πάλι με συμφέρει. Θέλω data, όλος ο κόσμος θέλει data στο κινητό. Αντί να τα διπλασιάσουν με την ίδια τιμή όπως υποσχεθήκανε στην κυβέρνηση, κάνανε κάτι προσφορές που πάλι είναι ακριβές. Γενικά το καρτελ των εταιρειών στην κινητή καλά κρατεί, οποιαδήποτε κυβέρνηση είναι αδύναμη να το χειριστεί. Έχουμε από τα πιό ακριβά συμβόλαια σε σχέση με την Ε.Ε. και δεν λένε να κατεβάσουν τιμές. Έχουν παλαβώσει από τους πολλούς συνδρομητές και χάσανε τη μπάλα εκεί στην Cosmote. Αν δεν είχανε οι περισσότεροι γνωστοί μου Cosmote θα άλλαζα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από blueox
samsunglife Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Εχω καρτοσύνδεση plus στη wind η οποία λήγει 19/7 και δεν έχω δεχτεί την ανανέωση για 24 μήνες που μου πρότειναν. Θέλω να το κάνω κάρτα και να κρατήσω τον ίδιο αριθμό. Ρώτησα σε κατάστημα wind για μετατροπή σε f2g και μου ζητήσαν 30€!!! 1) Αν κάνω μετά τις 19/7 φορητότητα σε cosmote-whats up θα πληρώσω πάλι 30€;;; 2) Πόσο καιρό θέλει η υλοποίηση της φορητότητας; 3 μέρες; Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ😀
paraske Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2020 στις 5:30 ΜΜ, Pwpwpw είπε Mε Εκ νεου επικοινωνια με πηρανε ξανα, τους ειπα οτι θελω να το κανω whats up και οτι δεν θελω εκ νεου συμβολαιο και η απαντηση ητανε οτι επειδη ειναι το σταθερο μου τηλεφωνο επισης στον οτε, με το παραπανω συμβολαιο θα εχω 3,5gb data μηνιαιως και προσπαθουσε να που πει οτι τα 1200mb δωρο απο reload it με καθε ανανεωση οτι δεν ισχυουν και οτι δινει 600Mb data και οτι η ερευνα που εκανα ειχε να κανει με φοιτητικα πακετα whats up και να κανω ερευνα για το τι ισχυει τωρα για τους νεους χρηστες καρτοκινητης. Εν το μεταξυ στο ιδιο το σιτε της cosmote γραφει ξεκαθαρα οτι με ηλκεκτρονικη αγορα καρτας δινει το reload it 1,2gb δωρο, αλλα λογια να αγαπιομαστε, κανουν τα παντα για να μην χασουν πελατες απο συμβολαια. Εν το μεταξυ της εξηγησα οτι το συμβολαιο που μου δινει ειναι καταλληλο για καποιον που μιλαει πολυ καθως εχει αρκετα μεγαλους χρονους ομιλιας, αλλα για καποιον σαν εμενα που μιλαω καμια 200αρια λεπτα το μηνα με το ζορι, αλλα χρησιμοποιω κυριως dataμ ειναι ασυμφορο να δινω 20 ευρω για μολις 2gb και για χρονους ομιλιας που δεν θα χρησιμοποιησω ποτε, διοτι τα 2 gb θα μου βγαινουν πιο οικονομικα στο whats up, αλλα ελεγε τα δικα της παλι και εκανε πως δεν καταλαβαινε και οτι τα gb θα ειναι 3,5 λογο σταθερου επισης στον οτε. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigamax_unlimited.html Δες εδω το 24 μηνο προγραμμα ισχυει κ για νεα συνδεση κ για φοριτοτητα αριθμου. το πρωτο προγραμμα με τα 22€ παγιο -10% αν εισαι ανεργος ετσι οπως τα υπολογισα το μηνα σου βγαινει 19.80€ το ποσο πληρωμης. Κατι τετοιο εσενα δεν σε πιανει; Προσωπικα ειχα χρονια vodafone cu κ φετος μεσα στο Πασχα εκανα online φοριτοτητα του αριθμου μου στην κοσμοτε για να προλαβω για 3 μηνες το δωρο των 11.5GB κ εχω επιλεξει με μια ανανεωση 15€ να εχω για 30 μερες με 13.50€ απεριοριστα προς ολους κινητα σταθερα ολων των εταιρειων, 2.5gb 400 μηνυματα κ επειδη εκανα ηλεκτρονικα την αιτηση μου εδωσαν δωρο απεριοριστα προς ολους για 30 μερες ακομη. θα βαλω αρχες του μηνα μια καρτα 15€ κ θα εχω μεχρι αρχες Αυγουστου τα καλουδια της κοσμοτε!! πλεον βλεπω κ τα συμβολαια τους ειναι σωστα δινουν σε ολα τα συμβολαια 3 μηνες δωρο 20gb. Για μενα εκτιμηση μου για οποιον δεν θελει να εχει στο νου του καθε 2 μηνες να βαζει καρτα ή ειναι 60+ κ δεν θελει να ασχολειται με καρτα λες κ ειναι φοιτητης ας παει στα Συμβολαια που διαβασα σε αλλο νημα πως εχουν καλυτερο σημα απο οσους ειναι με καρτα ή σε καρτοσυμβολαια δεν ξερω βεβαια εαν ισχυει Στις 29/6/2020 στις 1:46 ΠΜ, samsunglife είπε Εχω καρτοσύνδεση plus στη wind η οποία λήγει 19/7 και δεν έχω δεχτεί την ανανέωση για 24 μήνες που μου πρότειναν. Θέλω να το κάνω κάρτα και να κρατήσω τον ίδιο αριθμό. Ρώτησα σε κατάστημα wind για μετατροπή σε f2g και μου ζητήσαν 30€!!! 1) Αν κάνω μετά τις 19/7 φορητότητα σε cosmote-whats up θα πληρώσω πάλι 30€;;; 2) Πόσο καιρό θέλει η υλοποίηση της φορητότητας; 3 μέρες; Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ😀 επειδη μεσα στις γιορτες του Πασχα εκανα ηλεκτρονικα αιτηση φοριτοτητα απο vodafone cu σε cosmokarta η ολη διαδικασια με την νεα σιμ της εταιρειας κουριερ κλπ μου πηρε γυρω στις 9-12 μερες. ειχα αμεσα μηνυματα στο κινητο για την πορεια της αιτησης μου απο την μια εταιρεια στην αλλη κ δεν πληρωσα τιποτα, μονο το κοστος της καρτας οταν ηρθε ο κουριερ να φερει το δεμα. ψαξτω λιγο ηλεκτρονικα αν μπορεις να μην πληρωνεις τζαμπα 30€. Μπες στο σαιντ της κοσμοτε τα λεει ολα στα πακετα κοσμοτε εχει 2 πλατφορμες μια για να πας με νεα συνδεση κ να ζητησεις νεο αριθμο κ μια να κρατησεις το ιδιο νουμερο απλως αλλαζεις δυκτιο κινητης το ιδιο συμβαινει κ στο σαιντ whatsup με αναλυτικα ολα τα πακετα. για μενα η κοσμοτε στην κοσμοκαρτα που εχω τωρα τρεχει το 4g της σφαιρα φανταζομαι τι θα γινεται στο 5g!! καλο μεσημερι κ αν δυσκολευτεις στειλε ποστ να σε βοηθησω!!! Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από paraske
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα