LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Απο τις μεγαλες απογοητευσεις που εχω φαει εδω στο ινσομνια ειναι να περιμενω 7 χρονια να δω φωτογραφιες απο το σπιτι του @demis_n 😂 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioboni Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2 ώρες πριν, red66phone είπε καλορίζικο, να το ευχαριστηθείτε μια ζωή! και μπράβο σου που μοιράζεσαι τη διαδικασία εδώ στο φόρουμ. Συνολικά έως τώρα θεωρείς ότι έχεις "παιδευτεί" σε σύγκριση με την κλασσική έννοια του "χτίζω σπίτι από την αρχή" ? Ήσουν γενικά "από πάνω" από τους μάστορες, έμεινες ευχαριστημένος από την εταιρεία, ποιότητα δουλειάς και τα σχετικά ? όσο μπορούσα ήμουν εκεί τώρα σε σχέση με το κλασσικό δεν ξέρω να σου πω αλλά ως τώρα όλα μια χαρά ίσως βάλω μια στρώση πετροβάμβακα επάνω για έξτρα ηχομόνωση γιατί μου έρχονται άχνα εξωτερικοί θόρυβοι Η συμφωνία ήταν ως τους σοβάδες τα υπόλοιπα δικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkstavros Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Καλησπέρα σας, Καλορίζικο το νέο σπίτι. Το ψάχνω και εγώ για προκάτ εντός Αττικής. Αν μπορείς , οπότε βρεις χρόνο , θα μπορούσες να μου πεις σε ποια εταιρεία πηγές και περίπου τα τμ και το κόστος. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisbo86 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 15/1/2020 στις 10:07 ΠΜ, demis_n είπε Καλημερα σε ολους, Επειδη πολλοι το ψαχνουν και μου στελνουν pm, να ενημερωσω οτι τελικα προχωρησαμε την προκατασκευη και αυτη τη στιγμη βρισκομαστε σχεδον ενα μηνα πριν μπουμε στο νεο μας σπιτι. Μεχρι στιγμης ολα πανε οσο καλα τα περιμενα και ετοιμαζω εναν οδηγο με τη συνολικη εμπειρια (απο διαπραγματευσεις-ερευνα αγορας, μεχρι και το κλειδι στην πορτα) που αποκομισα ωστε να βοηθησω οσους βρισκονται στην ιδια θεση με εμενα. Απλα για να ειμαι δικαιος θελω να εχω μπει/ζησει εστω λιγο σε ενα τετοιο σπιτι και να σας μεταφερω τις εντυπωσεις μου. Εννοειται οτι ο οδηγος αυτος θα εμπλουτιζεται με τυχον θεματα που μπορει να προκυψουν, καλα ή κακα. Stay tuned λοιπον.. Εδω ειναι το πρωτο topic που εχει κλειδωθει πλεον: Καλησπέρα και καλορίζικο (έχουν περάσει χρόνια βέβαια αλλά οι ευχές πιάνουν), τελικά με ποιον επέλεξες να πας και γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demis_n Δημοσ. 23 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαϊου Ευχαριστώ φίλε μου, θα σου στείλω pm,να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση σε κάποιον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elenaa88 Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Καλησπέρα, Βρήκα την συζήτηση κατά τύχη στο Google και θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει πληροφορίες για κατασκευαστές προκάτ στην Αττική που είναι καλοί (και ποίους να αποφύγω, αν υπάρχουν). Μετακόμισα μόνιμα στην Ελλάδα από τον Καναδά πριν 2.5 χρόνια και δε γνωρίζω καλά πως πάνε οι κατασκευές στην Ελλάδα εφόσον έχει μεγάλη διαφορά με την Βόρεια Αμερική. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστώ όλους σας πάρα πολύ! (επίσης άν γνωρίζει κάποιος αν γίνεται προκάτ σε οικόπεδο εκτός σχεδίου;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Στις 23/5/2024 στις 1:43 ΜΜ, demis_n είπε Ευχαριστώ φίλε μου, θα σου στείλω pm,να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση σε κάποιον Αν μπορείς και σε εμένα, να εχω μια ιδεα! Σ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω τι πρέπει να προσέξουμε αν πάμε σε προκάτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioboni Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου οι τιμές παιδιά αλλάζουν μέρα με μέρα κ συνήθως προς τα επάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilzals Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Βλέπω ότι στα προκάτ δεν περιλαμβάνουν την βάση .Αννθεκωβνα κάνω μια βάση 100m2 με μισό μέτρο ύψος τι να υπολογίζω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioboni Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου αυτοι κατασκευάζουν σπίτια εμένα ένα μέτρο ύψος κ 140 τμ με 2 σκάλες με τιμές προ 2 ετών περίπου κόστισε 19.000 με 60 πόντους περίπου πέδιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Υπάρχουν α αρκετοί που ζητούσατε πληροφορίες για προκατασκευασμένα σπίτια . Είναι κάποιος που έχει εμπιστευτει την PROHELLAS και εαν έχει συνεργαστεί με την εταιρεία καθως εγω είμαι στα δικαστήρια μαζι τους και έχω βρει και αρκετούς άλλους που είναι δυσαρεστημένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, geofos είπε Υπάρχουν α αρκετοί που ζητούσατε πληροφορίες για προκατασκευασμένα σπίτια . Είναι κάποιος που έχει εμπιστευτει την PROHELLAS και εαν έχει συνεργαστεί με την εταιρεία καθως εγω είμαι στα δικαστήρια μαζι τους και έχω βρει και αρκετούς άλλους που είναι δυσαρεστημένοι. πες μας και εμας τι εχει γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Υπέγραψα συμβόλαιο Δεκέμβριο του 2021 με μεγάλη προκαταβολή .Ταζουν σπίτια σε 2-3 μηνες απο την εκδοση της άδειας . Η αδεια εκδόθηκε 11 μήνες μετά (10/2022) και ενα χρονο μετα (Νοεμβριο του 2023)παρακαλούσα να προχωρήσουν. Εγιναν σοβαρές παραληψεις, λάθη και προχειροτητες με αποτέλεσμα να δημιουργησουν μεταξύ άλλων και δρόμο που δεν ηταν κατάλληλος για την μεταφορά τοιχίων. Επικαλεστηκαν καθυστερήσεις υπαιτιοτητας μας κατι που το δικαστήριο δεν αξιολόγησε και έβγαλε τα ασφαλιστικά μέτρα υπερ μας. Ακολούθησαν λοιπόν τα ασφαλιστικά μέτρα και εννοείται αγωγες και μηνύσεις. Συμβουλευτείτε δικηγόρο καθώς άλλοι παρουσιάζονται και με άλλους υπογράφετε. ΠΡΟΣΟΧΉ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Με σημερινές τιμές, για κατασκευή προκάτ 180 τμ σε τρεις ορόφους των 60 τμ συν υπόγειο, πόσο περίπου θα έβγαινε το μέτρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα