Προς το περιεχόμενο

Αγορα Nikon 85mm f1.8g

maik42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα.

ειμαι ετοιμος να παραγγειλω τον συγκεκριμενο φακο. εχω διαβασει και εχω δει αρκετα rewiew που ολα πλεκουν εγκωμια εκτος ισως απο την ταχυτητα της εστιασης που μου ειναι αδιαφορη.

τον εχει - δουλεψει καποιος απο εσας να ακουσω και μια αναφορα απο πρωτο χερι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φακος ξυράφι από το 1,8 ,τον έχω σε d750 ,αν ασχολείσαι με πορτραιτο είναι must .Να ξερεις ότι έχει αρκετά μεγάλη μίνιμουμ focus απόσταση σχεδόν 1 μέτρο.

• Like 2

23 ώρες πριν, maik42 είπε

καλημερα.

ειμαι ετοιμος να παραγγειλω τον συγκεκριμενο φακο. εχω διαβασει και εχω δει αρκετα rewiew που ολα πλεκουν εγκωμια εκτος ισως απο την ταχυτητα της εστιασης που μου ειναι αδιαφορη.

τον εχει - δουλεψει καποιος απο εσας να ακουσω και μια αναφορα απο πρωτο χερι;

με ποια μηχανη θα τον δουλευεις;

δεν τον εχω δουλεψει. απο οσα διαβαζω μαλλον μια απο τις καλυτερες επιλογες για αυτη την εστιακη αποσταση.

δεν ξερω ο ταμρον αν εχει καλυτερη αποδοση που ειναι πιο καινουριος. περισσοτερα απο τους εχοντες...

dxomark

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγες φωτογραφίες είχα βγάλει με D800 , φίλου. Εϊναι σπουδαίος ο φακός. Δεν θα κοίταγα σε άλλο κατασκευαστή. 

Αν έβρισκα new old stock , θα κοίταγα τον παλιό AF Nikkor 85mm f/1.8D . Σίδερο παλιάς σχολής. Αλλά τελείως απίθανο να βρεθεί αχρησιμοποιητος. 

Χάσαμε. Έβγαινε μέχρι πριν 2 χρόνια. 

Επεξ/σία από Dr_73

4 ώρες πριν, mech_eng είπε

δεν τον εχω δουλεψει. απο οσα διαβαζω μαλλον μια απο τις καλυτερες επιλογες για αυτη την εστιακη αποσταση.

δεν ξερω ο ταμρον αν εχει καλυτερη αποδοση που ειναι πιο καινουριος. περισσοτερα απο τους εχοντες...

dxomark

πολυ ακριβος ο tamron δεν μπορω να δαπανήσω τοσα χρηματα.....

58 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Λίγες φωτογραφίες είχα βγάλει με D800 , φίλου. Εϊναι σπουδαίος ο φακός. Δεν θα κοίταγα σε άλλο κατασκευαστή. 

Αν έβρισκα new old stock , θα κοίταγα τον παλιό AF Nikkor 85mm f/1.8D . Σίδερο παλιάς σχολής. Αλλά τελείως απίθανο να βρεθεί αχρησιμοποιητος. 

Χάσαμε. Έβγαινε μέχρι πριν 2 χρόνια. 

σιγουρα οι παλιοτερες εκδοσεις εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. αφου σκέφτομαι πολυ σοβαρα αν βρω εναν 28-70d 2,8 σε λογικη τιμη και αξιοπρεπή κατασταση να το παρω.

Μιας και υπεισερχεται και το οικονομικο σαν παραμετρος, νομίζω είναι μονόδρομος ο νικον. Πολυ πιθανον να ειναι κ πιο γρηγορος στην εστιαση απο τους υπολοιπους 3rd party 

5 ώρες πριν, maik42 είπε

σκέφτομαι πολυ σοβαρα αν βρω εναν 28-70d 2,8 σε λογικη τιμη και αξιοπρεπή κατασταση να το παρω.

Δεν υπάρχει περίπτωση . Ο AF Nikkor 28-70mm f/3.5-4.5D όμως, υπάρχει του κουτιού , new old stock , στα 220€ αυτή τη στιγμή. 

1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση . Ο AF Nikkor 28-70mm f/3.5-4.5D όμως, υπάρχει του κουτιού , new old stock , στα 220€ αυτή τη στιγμή. 

εννοώ μεταχειρισμένο, καινουριο και να τον εβρισκα δεν θα τον έπαιρνα ,θα προτιμουσα να αγορασω τον 24-70

4 λεπτά πριν, maik42 είπε

εννοώ μεταχειρισμένο, καινουριο και να τον εβρισκα δεν θα τον έπαιρνα ,θα προτιμουσα να αγορασω τον 24-70

Για μεταχειρισμένο λέω. Στο ebay τους έχουν 450-600 ευρώ . Με αρκετή λάσπη από την ευρώπη (ειδικά από αγγλία όσοι είναι, είναι άθλιοι). Δεν αξίζει . 

Με 760€ από e-infin παίρνεις του κουτιού τον tamron g2. Είναι από τα μεταχειρισμένα που πωλούνται σε γελοία τιμή. 

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πεμπτη 30/1 εγινε η παραγγελια στο e-infinity. εκτιμωμενη ημερομηνια αφιξης μου λεει η dhl 13/2.

απο τις 5/2/ το βλεπω κολλημενο στο Βελγιο οτι και καλα εγινε αναχωρηση. πηρα τηλεφωνο στην dhl μου ειπαν οτι έρχεται μαλλον οδικως.

συνολο 13 μερες χωρις να εχω καποια προειδοποιηση απο το infinity οτι εχει τετοια καθηστερηση. περσυ η παραγγελια μου ηρθε σε 5-6 μερες. τι γινεται; αλλαξαν τακτικη οι τυποι;

Καταγραφή.JPG

Καταγραφή1.JPG

Επεξ/σία από maik42

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...