SpiritoCaine. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα! Μετα από χρόνια, ετοιμαζομαι να μεταβώ στην αγορά ενός iPhone 11 με δάνειοδοτηση από τον Κωτσοβολο. Το θέμα μου είναι ότι επειδή το παραγγέλνω από αποθήκη. είχα μια κουβέντα με την υπάλληλο του καταστήματος που θα γίνει η παραλαβή για ένα τελευταίο κομμάτι ( που υπήρχε ήδη στο μαγαζί) και την ρώτησα αν είναι εκθεσιακό. Η απάντηση της ήταν όχι. Αφού λοιπόν η αίτηση μου εγκρίθηκε μίλησα με μια άλλη κοπέλα από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και μου είπε να παραλάβω την συσκευή μου από το συγκεκριμένο κατάστημα την Πέμπτη. Την ρωτάω αν υπάρχει ήδη εκεί η συσκευή και μου λέει ναι αλλά είναι εκθεσιακό κομμάτι.. Της λέω δεν θέλω αυτό, μου λέει ότι το στέλνει από αποθήκη, καινούργιο. Τωρα εγώ θα πάω εκεί την Πέμπτη, παίζει να μου παίξουν τέτοιο θέμα? Να μου δώσουν ανοιχτό? Ειδα ότι η ζελατίνα του iPhone 11 ανοίγει πλέον προς τα κάτω. Ξανά κολλάει? Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν η συσκευη που θα μου δώσουν έχει ανοιχτει? Φυσικά και θα πω στην υπάλληλο για την κουβέντα μας και τι μου είπαν Στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σπυριδούλα!
kage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απλα σε μπερδεψαν με το εκθεσιακο... Συνηθως τα εκθεσιακα ετσι και αλλιως δεν ειναι πληρως λειτουργικα..(δεν εχουν σιμ) Η ζελατινα στην οθονη δεν ξανακολαει καλα.. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα