Προς το περιεχόμενο

Απορία Σχετική με το Opera

Παναγιώτης Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παναγιώτης Σ.,

αποφάσισα να δοκιμάσω το παραπάνω πρόγραμμα και να αφήσω στην άκρη τον IE.

Στην άκρη μπορείς να τον βάλεις αλλα δεν μπορείς να τον εγκαταλείψεις τελείος. Όπως είδες και εσύ μερικά site ζητούν αποκλειστικά ΙΕ. Αν πας ας πούμε να ανοίξεις την σελίδα windows update απλός δεν θα ανοίξει γιατί θέλει μόνο ΙΕ.

Σήμερα άλλαξα και εγώ το opera 7.20 που είχα με το 7.50 και είδα εμφανείς διαφορές προς το καλύτερο πάντα. Με αυτή την έκδοση δουλεύει και το pathfinder που είχε κάποια προβλήματα ειδικά όταν πήγαινες να δείς τα e-mail. Παραμένουν όμως άλλα προβλήματα όπως αν δοκιμάσεις να γράψεις κείμενο εδώ στο φόρουμ και μετά να το παραμετροποιείσεις όπως να κάνεις κάποιες λέξεις bold ή να βάλεις χρώμα και κάτι τέτοια.

Για download manager έχει πολύ καλό από μόνο του. Βέβαια και εγώ χρησιμοποιώ το flash get. Δεν νομίζω να χρειάζετε να βάλουμε το plug in αφού μόλις κάνεις copy κάποιο url με κατάληξη που υποστηρίζει το flash get τότε ανοίγει αυτό μόνο του.

Για τα pop up όπως είπαν και οι προλαλήσαντες έχει πάρα πολύ καλό σύστημα δικό του και δεν χρειάζετε έξτρα προγραμματάκι.

Για να αφήσετε σχεδόν τελείος στην άκρη τον ΙΕ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Myie το οποίο έχει πάρα πολλά εξτρά άσχετα αν χρησιμοποιεί την μηχανή του ΙΕ.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Akoma ena + gia ton Opera...

Exei vevaia ta provlimatakia tou, alla ama ton matheis den ksekolas.

Gia ta pop-ups pio sygekrimena(an den to exeis vrei akoma) pas Preferences>windows kai vale "open requested pop-ups only"

Genika voleyei para ma para poly, alla xreiazesai kai ton IE opws eipan kai pio panw gia merika site...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

από περιέργεια δοκίμασα και τον mozilla-firefox, και διαπίστωσα ότι τα προβλήματα του opera, δεν τα παρουσιάζει πχ στο site της Eurobank, μπορώ να κάνω login, πράγμα που δεν γινόταν με την opera.

Σαφώς το opera είναι πιο φιλικό, αλλά το mozilla είναι πιο "λειτουργικό"?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το topic, γιατί μόλις εγκατέστησα την 7.50b1 - καμμία σχέση, σαφώς ωραιότερη - αλλά παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.

Τα .gif είναι ακίνητα.

Φυσικά έχω ενεργοποιήσει στις επιλογές το GIF animation.

Υπάρχει τρόπος να δώ τα .gif κινούμενα (ως ,gif δηλαδή)?

Ευχαριστώ,

Δημοσ.
to idio provlima exw alla me ton opera 7.20. Sto gate13.gr den mou emfanizei to java menu' date=' enw anthitheta me to firebird to vlepw kanonika.

any ideas?[/quote']

kai me ie alla kai me opera den mou ta bgazei emena alla den ftaine oi browsers.allazw apla ta privacy levels (cookie kai ad control)

sto zonealarm kai anoigoun kanonika.Mono sto gate13 exw auto to prob me ta settings pou exw sto zonealarm.den kserw giati

Δημοσ.
Καλημερα' date='

καλές οι προτάσεις σας παιδιά, αλλά ας συγκεντρωθούμε στην ερώτηση που είναι

[b']Πως - και αν - μπορώ να βλέπω τα .gif ως .gif - κινούμενα - με την Opera[/b]

Ευχαριστώ,

Mia xara ta vlepo egw me tin 7.23.Den xerw den uparxei provlima

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...