Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Καλησπέρα, αποφάσισα να δοκιμάσω το παραπάνω πρόγραμμα και να αφήσω στην άκρη τον IE. Έχω μερικές απορίες προς το παρόν - αργότερα θα έρθουν και άλλες ίσως -. Μπορώ να προσθέσω τον FlashGet σε κάποια γραμμή του opera? Επειδή έχω το Popup Ad Filter (Meaya), το οποίο λειτουργούσε με τον IE, εδώ δεν το πολύβλέπω να λειτουργεί. Δεν είναι συμβατό το opera με τέτοιου είδους προγράμματα ή είναι ιδέα μου? Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθεί αυτόματα -με το άνοιγμά του όπως ο ΙΕ- ?? Αυτά τα ολίγα για αρχή. Πάντως απο τον λίγο χρόνο που το χρησιμοποιώ, είναι σαφώς γρηγορότερο απο τον ΙΕ και αν εξαιρέσω την διαχείριση των favorites σαφώς πιο λειτουργικό. Ευχαριστώ,
freelove Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 ase to opera kai bale to mozilla firefox!! einai safos i korufi.. uparxei kai 1 optimizer gia to mozilla pou anoigi tis selides me apisteuti taxutita.. an to xreiastis edw eimaste
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 ase to opera kai bale to mozilla firefox!!einai safos i korufi.. uparxei kai 1 optimizer gia to mozilla pou anoigi tis selides me apisteuti taxutita.. an to xreiastis edw eimaste Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το δοκιμάσω. Πάντως κάτι μου λέει οτι δεν απάντησες στις ερωτήσεις μου. Ευχαριστώ,
accipio Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Ξέρω ότι το Flashget έχει ειδικό plugin για το Opera. Παλιότερα το είχα κατεβάσει και χρησιμοποιήσει. Ψάξε στο site του Flashget και λογικά θα το βρεις.
Leibniz Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 An rwtas auto, mporeis na valeis plugin alla den einai kalogrammeno kai douleuei mono gia exe kai zip arxeia nomizw. An ennoeis na anoigei flashget mazi me thn opera den kserw. Oso gia popup patas F12 kai dialegeis "block unwanted popups" 'h kati paromoio pou sou epitrepei popup mono otan kaneis esy click kapou 'h submit. Genika einai poly petyxhmeno. Ta bookmarks einai 1000 fores kalytera apo IE mallon den exeis parei to kollai akoma Symboulh: Diavase sto help gia ta mouse gestures tha patheis plaka...
accipio Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Εδώ είναι το plugin για το Opera: http://www.amazesoft.com/npfg11.exe για τις εκδόσεις 5, 6 και 7.x Για περαιτέρω πληροφορίες εδώ: http://www.amazesoft.com/browser.htm
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Καλημερα, Ναι, δουλεύει μια χαρά ο FlashGet. Ευχαριστώ. PS Mozilla ή Opera??
konspir2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Opera με διαφορά και από εμένα... Καλός και ο Mozilla αλλά σε μερικά site δεν μου εμφάνιζε ΚΑΝ κάποια javascript menus... καλά που ήξερα το site αλλιώς δεν θα το καταλάβαινα καν και θα αναρωτιόμουν γιατί δεν μπορώ να μπω στα διάφορα sections... Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτό τέλος ο mozilla για μένα..
Dark_son20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 den mporo na kanw siggrisi giati edo kai 2 xronia exw kolisei ston opera kai den ksekolao :P :P idika afto pou sou leei o Leibniz gia to mouse einai ola ta lefta
razkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Opera με διαφορά και από εμένα... Καλός και ο Mozilla αλλά σε μερικά site δεν μου εμφάνιζε ΚΑΝ κάποια javascript menus... καλά που ήξερα το site αλλιώς δεν θα το καταλάβαινα καν και θα αναρωτιόμουν γιατί δεν μπορώ να μπω στα διάφορα sections... Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτό τέλος ο mozilla για μένα.. to idio provlima exw alla me ton opera 7.20. Sto gate13.gr den mou emfanizei to java menu, enw anthitheta me to firebird to vlepw kanonika. any ideas?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Καλησπέρα, ευχαριστώ όλους που απάντησαν - άντε και αυτους που δεν απάντησαν -. Πέστε μου τώρα, γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ με την Eurobank - web-banking?? Στην αρχική σελίδα της, δεν μπορεί να ανοίξει το πλαίσιο (πληκτρολόγησης αριθμού κάρτας), με συνέπεια να μην μπορώ να κάνω login. Ευχαριστώ, PS Μου βγάζει λάθος στο javascript. PS2 Με τον IE, κανένα πρόβλημα.
dimitris74 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 merika site doulevoun mono me ie. to idio eixa pathei kai me to taxisnet. apla se ayto to site na pas me ie
daidalus Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Firefox χωρίς 2η κουβέντα!Από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα που κυκλοφορούν εκεί έξω με πολλές καινοτομίες....Αγαπημενη μου τα mouse gestures. Βεβαια αυτό δεν απανταει στις απορίες σου αλλα είναι πολύ καλό για να μην το προτείνω.Προσωπικά θα ήταν τιμή μου αν συμμετείχα στην αναπτυξη του γιατί για μένα τουλάχιστον είναι πολύ μπροστά από οτιδήποτε.Piece of art που λένε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.