Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κάνει μια αγορά από aliexpress 30€ περίπου και τα ΕΛΤΑ μου ζητάνε paypal ή απόδειξη συναλλαγής. Η πληρωμή έγινε μέσω κάρτας και όχι από paypal. Αρκεί να τους στείλω από το ebanking την μεταφορά (πχ αυτό της φωτογραφίας) ή πρέπει να ζητήσω κάτι από τον πωλητή, και στο mail που μου έχει έρθει ότι έγινε η πληρωμή με επιτυχία δεν αναφέρει το ποσό που πλήρωσα. Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει εκτελωνισμός και δεν ξέρω τι να στείλω από την στιγμή που δεν έχω πληρώσει με paypal. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.

screenshot το τελικο ποσο πληρωμης στην παραγγελια και screenshot απο την χρεωση του αντιστοιχου ποσου στην καρτα-λογαριασμο. 15ευρω εξοδα εκτελωνισμου +φπα στο τελικο ποσο που πληρωσες, αρα 15-25ευρω θα πληρωσεις οταν πας για παραλαβη δεματος.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι να υποβάλεις δύο πράγματα:

1) Το screenshot που έδωσες παραπάνω.

2) Screenshot από της σελίδα της παραγγελίας στο AliExpress όπου φαίνεται η αξία του προϊόντος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, veteranos123 είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πόσο καιρό κάνει περίπου να εκτελωνιστεί?

Εμένα μου είπαν 10-15 ημέρες. :(

Παιδιά μόνο την αξία του αντικειμένου λαμβάνουν ή και τα έξοδα αποστολής; Μου έτυχε και εμένα (δυστυχώς) και περιμένω την λυπητερή. Τους έστειλα ένα αναλυτικό pdf (από το site της αγοράς) που αναφέρει τα αντικείμενα και τα έξοδα αποστολής, τους έστειλα screenshot το pdf επειδή μου λένε δεν μπορούν να το ανοίξουν...

Να περιμένω και άλλο email όπου θα θέλουν paypal/απόδειξη/κτλ;

Δημοσ.

Λαμβάνεται υπόψιν οποιοδήποτε έξοδο αφορά την παραγγελία. Μεταφορικά, έξοδα ασφάλισης της παραγγελίας κλπ.

Αν στείλεις σωστά τα αποδεικτικά παίρνει 1-2 μέρες συνήθως ο εκτελωνισμος.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, veteranos123 είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πόσο καιρό κάνει περίπου να εκτελωνιστεί?

Είναι ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που έχουν. Έστειλα τα στοιχεία για ένα δέμα τη Δευτέρα και σήμερα το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Narayan είπε

Είναι ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που έχουν. Έστειλα τα στοιχεία για ένα δέμα τη Δευτέρα και σήμερα το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ.

Μου έστειλαν μήνυμα ότι τα στοιχεία είναι κομπλέ, οπότε θέλω να ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα παραλάβω.

Δεν είμαι ο TS. 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...