Mesqal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Και τι κάνουν οι NSA, CIA, DHS, NRO και λοιπές τριγράμματες με τα πράματα από τα μηχανάκια σου; Δεν ειναι απαραιτητο να κανουν κατι, αλλα θελουν να ΜΠΟΡΟΥΝ.
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Δεν ειναι τρυπα ρε ειναι νεο feature update Το λαπτοπ εχει γονατισει απο τα κολοupdates δεν προλαβαίνει να κατεβαζει ... Μονη σωτηρια απενεργοποιηση ολων των windows spying "services" . Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros
kostasgpa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, eyw είπε ειλικρινά δεν έχω ιδέα, ούτε αν το έχουν κάνει ήδη και έχουν φυτέψει τίποτα. μόλις σήμερα έμαθα οτι μπορούν να παρακολουθήσουν χρήστες ή παραβιάσεις δεδομένων. τι έχεις να παρακολουθήσουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostasgpa είπε τι έχεις να παρακολουθήσουν; Τσόντες.
eyw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 36 minutes ago, kostasgpa said: τι έχεις να παρακολουθήσουν; και πάλι δεν ξέρω, αν και κάτι υποψιάζομαι αλλά δεν είμαι σίγουρος, ας το βρουν μόνοι τους, δεν θα τους το δώσω στο πιάτο. Επίσης δεν ειναι μόνον παρακολούθηση που μπορούν να κάνουν. 1
pigeon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Ζητώ ταπεινά συγγώμη που θα προσγειώσω απότομα το συνωμοσιολογικό εστέτ του ινσομνια σε ρεαλιστικά θέματα. Η τρύπα αφορά στον έλεγχο πιστοποιητικών ECC, όχι των κοινών RSA certificates. Στο pc μου που εγκαθιστώ κάθε λογής αηδία, στη λίστα των certificates δεν υπάρχει ούτε ένα ECC πιστοποιητικό -εκτός των 2 default της microsoft που έχουν όλοι. Προσωπική εκτίμηση, θεωρώ εξαιρετικά απίθανο αυτή τη στιγμή που μιλάμε, να γίνει επιβεβαίωση ECC cert. σε υπολογιστή κοινού χρήστη. Για την ιστορία, επίσημα ECC πιστοποιητικά δίνουν αν δεν κάνω λάθος η symantec και η comodo αυτή τη στιγμή. Προφανώς η τρύπα είναι προιόν πολύ κακού coding της microsoft που ενώ βιάστηκε να ενσωματώσει την δυνατότητα αποδοχής ECC cert, τα σκάτωσε στον έλεγχο του πιστοποιητικού. Φυσικά και οι προηγούμενες εκδόσεις windows δεν πληττονται γιατί εξαρχής δεν δέχονται ως έγκυρο το πιστοποιητικό, ενώ μπορεί αυτό να είναι εγκυρότατο. Φάση "πονάει δάχτυλο κόβει χέρι" ή "βγάζω το καλώδιο, δεν κολλάω ιούς" Στο λινκ θα διαβάσετε (λέω κι ανέκδοτα) τι ειναι η ECC κρυπτογραφία , ποιοί την χρησιμοποιούν κατά κόρον και γιατί ενδιαφέρθηκε η NSA. 6 9
Federer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Πάνω που έλεγα να μεταβώ απο XP σε 7αρια...τελικά θα τα κρατήσω λίγα χρόνια ακόμα! Με τα XP η Micro$oft άγγιξε το ΤΕΛΕΙΟ, το ΙΔΑΝΙΚΟ. Ταχύτητα, καλαίσθησία, ασφάλεια, σταθερότητα, παραμετροποίηση και απόλυτη συμβατότητα στο μέγιστο βαθμό! Με απενεργοποιημένα τα windows update είναι ενα πραγματικό φρούριο! Kι αφήστε τους άλλους με τα 10αρια να παλεύουν με EternalBlue, RSA, EEC, FFC, BFFE και πράσινα άλογα! 2 1
bobos73 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εγώ λέω να βάλουν μερικοί εδώ μέσα που έχουν κάτι xp και 7αρια, τίποτα Windows 1 …… που δεν τρέχει τίποτα σημερινό….. εκεί να δεις ασφάλεια!!! ….ούτε το ρεύμα δεν εισέρχεται…. Και μια άλλη λύση είναι να βάλουν kolibri os! ….και αυτό πάρα πολύ ασφαλές!!!
nikosgalis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, kostasgpa είπε τι έχεις να παρακολουθήσουν; Ειλικρινά ρωτάς τώρα; 1
kirileman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, Federer είπε Πάνω που έλεγα να μεταβώ απο XP σε 7αρια...τελικά θα τα κρατήσω λίγα χρόνια ακόμα! Με τα XP η Micro$oft άγγιξε το ΤΕΛΕΙΟ, το ΙΔΑΝΙΚΟ. Ταχύτητα, καλαίσθησία, ασφάλεια, σταθερότητα, παραμετροποίηση και απόλυτη συμβατότητα στο μέγιστο βαθμό! Με απενεργοποιημένα τα windows update είναι ενα πραγματικό φρούριο! Kι αφήστε τους άλλους με τα 10αρια να παλεύουν με EternalBlue, RSA, EEC, FFC, BFFE και πράσινα άλογα! Μην ξεχνάμε ότι και ο Πούτιν χρησιμοποιεί XP... και ο "νωόν εννοείται"(!).
makis269 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Να αρχίσω με μια ρητορική ερώτηση ..... υπάρχει ποτέ πιθανότητα να μην βρεθεί κάποιο κενό ασφαλείας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ...... 2
Dellapple Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εγώ ευτυχώς έφυγα από τα σαπακια τερατο Windows μηχανήματα και βρήκα την ηρεμία μου με ένα Μακ μεταχειρισμένο αλλά άψογο και από τότε δεν χρειάστηκα τίποτα παραπάνω όλα δουλεύουν όπως πρέπει.. .. για τα δικά μου θέλω είναι αρκετός δεν είδα ποτέ καθυστέρηση σε τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα