AlexanderKarapas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Έχω μια 146 του 1999 και μου παρουσίασε πρόβλημα ο ρυθμιστής του ρελαντί και μου σβήνει συνέχεια. Δεν το βρίσκω πουθενά αυτό το ανταλλακτικό καινούργιο. Ξέρει κανένας που μπορώ να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varachio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Πεταλούδα γκαζιού εννοείς? Είσαι σίγουρος πως δεν είναι η βενζίνη που έβαλες τελευταία? Γιατί σε ανάλογο πρόβλημα σε μια Lancia πρόσφατα, μόλις έβαλα vpower λύθηκαν όλα τα θέματα του ρελαντί και της κρυας εκκίνησης. Αν δεν το δοκίμασες ήδη, κάνε μια προσπάθεια, δεν χάνεις τίποτα. Εγώ πλέον μόνο vpower στην μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexanderKarapas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Ο ρυθμιστής του ρελαντί κουμπώνει πάνω στην πεταλούδα που λες. Είναι αυτό δυστυχώς και δεν υπάρχει πουθενά σε καινούργιο. Από μάντρα που πήρα μεταχειρισμένο έχει το ίδιο πρόβλημα. Και εγώ σε βενζίνη του βάζω vpower... Αυτό είναι το εξάρτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Το καπάκι μου φαίνεται πειραγμένο, το άνοιξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στην BOSCH έψαξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Ψαξε με part number και για αντιστοιχα. Σαν προσωρινη λυση μπορεις να τεντωσεις λιγο την ντιζα γκαζιου να στο κραταει αναμμενο. Λιγο ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexanderKarapas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Αφού αγόρασα το άλλο μεταχειρισμένο και το φόρεσα επάνω είπα να δω αν μπορεί να φτιαχτεί κάτι σε αυτό για αυτό είναι σπασμένο το καπάκι... Θα κοιτάξω στη Bosch... Δεν το σκέφτηκα μέχρι τώρα. Αυτό με τη ντιζα γκαζιού θα το δοκιμάσω Ευχαριστώ για τις συμβουλές μέχρι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 δες εδώ συμβατότητες με το δικο σου και ψαξε τον κωδικο του ανταλακτικου , ισως ειναι προτιμότερο αυτη την δουλειά να την κανεις σε ενα συνεργειο ωστε αν εχεις παλι το ιδιο προβλημα να επιστρεψεις το ανταλακτικο , BOSCH 0132008650 BOSCH 3 437 010 455 ERA 556094 FISPA 87.006 HOFFER 7514009 HOFFER 7514009 MEAT & DORIA 84009 SIDAT 87.006 Γνήσια Εργοστάσιο Κωδικός ALFA ROMEO 46469916 ALFA ROMEO 60816329 ALFA ROMEO 71713829 FIAT 46469916 FIAT 60816329 FIAT 71713829 LANCIA 46469916 LANCIA 60816329 LANCIA 71713829 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexanderKarapas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Σε συνεργείο πήγα και μου το πέρασε, αλλά την αγορά την έκανα εγώ μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας από έναν... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Θα το κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μην πειράζεις το συρματόσχοινο,σκέψου να κολλήσει τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) μηπως φταιει η βαλβιδα ανακυκλωσης καυσαεριων (EGR)? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από chrisv12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, AlexanderKarapas είπε Αφού αγόρασα το άλλο μεταχειρισμένο και το φόρεσα επάνω είπα να δω αν μπορεί να φτιαχτεί κάτι σε αυτό για αυτό είναι σπασμένο το καπάκι... Θα κοιτάξω στη Bosch... Δεν το σκέφτηκα μέχρι τώρα. Αυτό με τη ντιζα γκαζιού θα το δοκιμάσω Ευχαριστώ για τις συμβουλές μέχρι τώρα Τι έχει μέσα; και πως κατάλαβες ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 https://www.antallaktikaexartimata.gr/bosch-680425.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μην πειράζεις το συρματόσχοινο,σκέψου να κολλήσει τι θα γίνει. Για να κολλησει συντρεχουν αλλοι λογοι,αν ηταν ετσι οταν κινουμαστε με σταθερη ταχυτητα σε εθνικη οδο θα κολλαγε σε ολους.Απλα πειραζεις λιγο το ρυθμιστη και κραταει την πεταλουδα ανοιχτη σαν να πατας ελαφρα γκαζι.Απο 'κει κ περα εαν κολλησει πατας συμπλεκτη και το σβηνεις. 21 ώρες πριν, AlexanderKarapas είπε Σε συνεργείο πήγα και μου το πέρασε, αλλά την αγορά την έκανα εγώ μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας από έναν... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Θα το κοιτάξω Στειλε λιγο μια φωτογραφια απο το εσωτερικο μηπως μπορεσουμε καποιος απο εδω να σε καθοδηγησουμε για το πως να την φτιαξεις αν φτιαχνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tech-test-tseck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Γεια σας παιδιά. Αν και χρόνια μετά ανεβάζω αυτί την ανάρτηση αφού είδα τυχαία την συζήτηση σας, δεν ξέρω και πόσοι από εσάς έχετε ακόμα τα ίδια αυτοκίνητα ακόμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει λίγο. Κάποιες εταιρίες έβγαλαν πάλι το συγκεκριμένο μοτεράκι, κάποιοι το πουλάνε ανακατασκευασμένο άρα λίγο ψάξιμο (γνησίως κωδικός και στο δικό μου 71713829). Εδώ και η ρύθμιση του : https://www.alfaowner.com/threads/my-solution-on-alfa-156-idle-problem.1143386/ ( μεταφράστε την σελίδα ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα