orestoulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά μετακομίζω σε σπίτι στο Παγκράτι που έχει απλή γραμμή τηλεφώνου wind. Επειδή ακούω διαφορά τρομακτικά εδώ και εκεί για κάτι μήνες που περνάνε μέχρι να σου συνδέσουν το ίντερνετ, θα ήθελα την γνώμη σας και την προσωπική σας εμπειρία αν έχετε. Σε περίπτωση όπως η δικιά μου που υπάρχει μεν γραμμη άλλα δεν έχει ίντερνετ, πάλι χρειάζεται να περιμένεις ή μήπως γίνεται αμέσως; Κανονικά θα ήθελα να συνδεθώ με τον ΟΤΕ για μεγαλύτερες ταχύτητες, αλλα φοβάμαι πως θα αργήσει πολύ η συνδεση και δεν με παίρνει. Υ.Γ.: από ταχύτητες τι λέει η wind; ο ΟΤΕ είναι όντως τόσο κάλος όσο λένε;
bill2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα Συνήθως ο οτε είναι καλύτερος αλλά παίζει ρόλο τι γραμμή θα πάρεις πόσο γεμάτο θα είναι το αστικό κέντρο και το καφάο τι θα διαλέξεις 24,50,100η 200 παίζουν πολλά ρόλο 1
bblaw20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο την εμπειρια μου το πολυ 2 βδομαδες. Οταν ζητησα να μου κανουν καινουρια γραμμη στη wind 8 του μηνος 20 του μηνος ειμουν ετοιμος. Οι οτετζηδες ηρθαν μεσα σε 2-3 μερες να συνδεσουν το σπιτι σε καινουρια γραμμη και μετα περιμενα καμια βδομαδα και κατι για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια. Οταν ζητησα αλλαγη απο WIND adsl σε ΟΤΕ vdsl πηρε 2 βδομαδες πανω σε γιορτες και την απεργια της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Θυμαμαι επισης οταν εμενα Αθηνα οι αλλαγες απο εναν παροχο σε αλλο παιρνανε περιπου 15 μερες το πολυ. Λογικα παιζει και ποσο χρονο παιρνει να αφησει ο παλιος παροχος τον τηλ. αριθμο και το φορτο εργασιας των τεχνικων. Καλο επισης ειναι να κανεις την αιτηση στο καταστημα του παροχου που θες να πας. Εχω ακουσει για περιπτωσεις που τηλεφωνικος οντως πηρε και 2 μηνες για καποιους. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από bblaw20 1
orestoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, bblaw20 είπε Απο την εμπειρια μου το πολυ 2 βδομαδες. Οταν ζητησα να μου κανουν καινουρια γραμμη στη wind 8 του μηνος 20 του μηνος ειμουν ετοιμος. Οι οτετζηδες ηρθαν μεσα σε 2-3 μερες να συνδεσουν το σπιτι σε καινουρια γραμμη και μετα περιμενα καμια βδομαδα και κατι για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια. Οταν ζητησα αλλαγη απο WIND adsl σε ΟΤΕ vdsl πηρε 2 βδομαδες πανω σε γιορτες και την απεργια της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Θυμαμαι επισης οταν εμενα Αθηνα οι αλλαγες απο εναν παροχο σε αλλο παιρνανε περιπου 15 μερες το πολυ. Λογικα παιζει και ποσο χρονο παιρνει να αφησει ο παλιος παροχος τον τηλ. αριθμο και το φορτο εργασιας των τεχνικων. Καλο επισης ειναι να κανεις την αιτηση στο καταστημα του παροχου που θες να πας. Εχω ακουσει για περιπτωσεις που τηλεφωνικος οντως πηρε και 2 μηνες για καποιους. Ευχαριστω πολυ. Απο την εμπειρια σας πως ηταν το adsl στην wind;
donblunts Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, orestoulis είπε Ευχαριστω πολυ. Απο την εμπειρια σας πως ηταν το adsl στην wind; Κάκιστο, 4 Mbps, έβαλα fiber (fttc) 100/10 αδιάκοπα. 24/7 up. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από donblunts 1
bblaw20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, orestoulis είπε Ευχαριστω πολυ. Απο την εμπειρια σας πως ηταν το adsl στην wind; Τα μονα μειων για εμενα ηταν το ΝΑΤ δηλαδη δεν μου εδιναν δικια μου ip και το υψηλο ping. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα