konkarien Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Συνδέω το card-reader στην usb του υπολογιστή και όταν του κάνω διπλό κλικ για να το ανοίξω,μου βγάζει μήνυμα ''τοποθετήστε ένα δίσκο στην μονάδα usb''. Το card-reader παρ' όλα αυτά έχει πάνω του φωτάκι που όταν το συνδέω στην usb ανάβει,δλδ περνάει ρεύμα. Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
htaccess Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, konkarien είπε Καλησπέρα. Συνδέω το card-reader στην usb του υπολογιστή και όταν του κάνω διπλό κλικ για να το ανοίξω,μου βγάζει μήνυμα ''τοποθετήστε ένα δίσκο στην μονάδα usb''. Το card-reader παρ' όλα αυτά έχει πάνω του φωτάκι που όταν το συνδέω στην usb ανάβει,δλδ περνάει ρεύμα. Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Σε ποιο προιόν αναφέρεσαι ?? Έχεις βάλει κάποια κάρτα μνήμης πάνω στον card reader ?? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
konkarien Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 All in one γράφει επάνω. Έχω δοκιμάσει και με κάρτα της φωτ. μηχανής αλλά τίποτα. Οκ. Άλλαξα θύρα κι έπαιξε. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα