NoiSy MaN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, nikolas_kriti είπε Δεν εχω ξαναγοράσει απο amazon με τιμολόγιο.! Στο Check out σου έχει επιλογη? Εγώ αγοράζω με ενδοκοινοτικές χωρίς φπα με τιμολόγιο αλλά πρέπει να κάνεις διαδικασία. Δυστυχώς τα ακουστικά δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω οπότε αναγκαστικά τα πήρα με φπα😋 1
nikolas_kriti Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, NoiSy MaN είπε Εγώ αγοράζω με ενδοκοινοτικές χωρίς φπα με τιμολόγιο αλλά πρέπει να κάνεις διαδικασία. Δυστυχώς τα ακουστικά δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω οπότε αναγκαστικά τα πήρα με φπα😋 Tην φορολογική διαδικασία την γνωρίζω και την έχω.!!! Την διαδικασία στο site δε γνωρίζω.!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikolas_kriti είπε Δεν εχω ξαναγοράσει απο amazon με τιμολόγιο.! Στο Check out σου έχει επιλογη? Όχι. Έχω κάνει εγγραφή στο amazon business βάζοντας εκεί ΑΦΜ κτλ. Κάνουν έλεγχο vies και αν είσαι ΟΚ προχωράς. Τα ακουστικά αυτά δουλεύουν κανονικότατα σαν hands free. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Physics_Rulez 1
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τρελό value for money, όσοι μπορείτε πάρτε τα με κλειστά τα μάτια. Έχω τα m50x εδώ και χρόνια, πρόσφατα δοκίμασα τα BT και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος αλλά για ασύρματα προτίμησα να μείνω στα PXC550 με το noise cancellation. Στα λεφτά αυτά όμως είναι άμεση αγορά ασυζητητί. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από nzeppos
actorius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Αναμεσα σε αυτα και τα Sony WH-H900N ποια προτιματε;
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τα SONY είναι Noise Canceling. Προσωπικά, αν θέλω ακουσικά για το δρόμο, για ταξίδια κτλ κοιτάω πρώτα noise canceling, είναι βασική προϋπόθεση για μένα. Αν θέλεις ακουστικά για ένα ήσυχο περιβάλλον, τα Μ50 είναι ό,τι πρέπει για τα 100+ ευρώ που κάνουν. 1
pirmen56 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, billathens! είπε Σκεφτόμουν τα beyerdynamic dt 880 αλλά έχοντας φορέσει τα συγκεκριμένα σε wired το λιβανίζω πολύ και τα χαλβαδιαζω άσχημα. Ένα λόγο ρε παιδιά να μην πατήσω το κουμπί. Τα DT 770 pro ίσως. Οι περισσότεροι φαίνεται τα προτιμούν απέναντι στα Μ50 λόγω soundstage κυρίως. https://www.head-fi.org/threads/audio-technica-ath-m50x-or-beyerdynamic-dt-770-pro.706352/ https://www.reddit.com/r/headphones/comments/8kv3cp/cant_choose_between_the_dt770_or_the_m50x/ Τα M50X έχουν θεοποιηθεί κατά κάποιον τρόπο και πιστεύω ότι ο βασικός λόγος είναι το χαμηλό impedance(38 Ohm) και η καλή ευαισθησία. Γλιτώνεις το κόστος ενίσχυσης. Φαίνεται όταν τα τρέχουν από μια μίζερη onboard και μετά γράφουν στο skroutz για θεϊκή ποιότητα ήχου. Συνήθως δεν διαβάζεις αποθεωτικά σχόλια(θετικά είναι πάντως) από αυτούς που έχουν δοκιμάσει παρόμοια σετ με ενίσχυση. Πάντως, ό,τι υπάρχει στα χρήματα αυτά έχει ανάγκη από ισοστάθμιση. Δεν έχουν ουδέτερο(=ευχάριστος και φυσικός μακροχρόνια) ήχο ούτε τα Μ50 ούτε καν τα Beyer που λες, άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας. Σχετικά με αυτά της προσφοράς έχουν το θετικό της αυτοενίσχυσης. Ξέρεις ότι θα πάρεις τον ήχο που θέλει η εταιρεία αντί για onboard παραμόρφωση, τονική αλλοίωση ή σακάτεμα των δυναμικών. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Κανεις δεν εχει θεοποιησει τα M50x. Ειναι απλα στη κατηγορια τιμης τους απο τις καλυτερες επιλογες. Αν πρεπει να πουμε τσιτατα για θεοποιησεις ας πουμε για τα beats, τα razer 5.1, 7.1, 200.1 και ολη αυτη τη σαβουρα...
pirmen56 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, BackFromHell είπε Κανεις δεν εχει θεοποιησει τα M50x. Ειναι απλα στη κατηγορια τιμης τους απο τις καλυτερες επιλογες. Αν πρεπει να πουμε τσιτατα για θεοποιησεις ας πουμε για τα beats, τα razer 5.1, 7.1, 200.1 και ολη αυτη τη σαβουρα... Στην Ελλάδα είναι λίγο overhyped. Στο εξωτερικό ισχύει αυτό που λες. Εν τω μεταξύ όσο περνάνε τα χρόνια ο ανταγωνισμός εντείνεται: https://medium.com/@Xander51/akg-k371-studio-headphones-review-523f6d11a23d Spoiler Although it doesn’t claim to be “perfect,” the Harman Target has enough reliable data behind it that most people will probably think it sounds great. The new AKG K371 headphones are designed to follow the sound signature target of the Harman curve as closely as possible, and whether you decide to delve into the measurements or not, the results are undeniable υ.γ.: Αν τα έπαιρνα τα συγκεκριμένα(Μ50X-BT) θα τα έπαιρνα για την αυτοενίσχυση. Ξέρεις ότι δίνεις 140€ και τέλος. Ούτε κάρτες ήχου, ούτε ενίσχυση, ούτε τίποτα. Συν την ασύρματη λειτουργία.
duende Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 τα παρελαβα σημερα, ειναι bluetooth 5.0 thanks ts!
duende Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μπορεις να τα βαλεις και ενσυρματα? ναι, εχουν μεσα και καλωδιο με καρφι 3.5 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από duende 1
DownUNDERground Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, duende είπε τα παρελαβα σημερα, ειναι bluetooth 5.0 thanks ts! Ήρθαν από Ιταλία σε δύο εργάσιμες;
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ήρθαν από Ιταλία σε δύο εργάσιμες; Θα εβαλε express με αλλο ενα δεκαρικο και ειχε και τυχη. 1
duende Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Ήρθαν από Ιταλία σε δύο εργάσιμες; ηταν μονο ενα δεκαρικο παραπανω και ηρθε σημερα, με ups αν κ ελεγε παραδοση 17 αρχικα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από duende
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα