Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Μια χαρα την βλεπεις αλλα αν βγαλω φωτογραφια το slot θα δεις οτι απο την μερια που βιδωνει η καρτα δεν εχει μπει ολη μεσα ισως να ειναι κοντοι οι αποστατες της μητρικης και να πρεπει να σηκωθει λιγο ποιο πανω η μητρικη.

Για αρχή κοιτάς αν όλες οι υποδοχές είναι σωστά βιδωμένες στο κουτί και αν η μητρική έχει κάτσει καλά πάνω σε αυτές, μετά βάζεις την κάρτα χωρίς βίδες και βλέπεις αν είναι τελείως μέσα αν μπαίνει μέσα και κατά το βιδωμα σηκώνεται τότε κάτι πάει λάθος 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Για αρχή κοιτάς αν όλες οι υποδοχές είναι σωστά βιδωμένες στο κουτί και αν η μητρική έχει κάτσει καλά πάνω σε αυτές, μετά βάζεις την κάρτα χωρίς βίδες και βλέπεις αν είναι τελείως μέσα αν μπαίνει μέσα και κατά το βιδωμα σηκώνεται τότε κάτι πάει λάθος 

Εμενα δεν σηκωνεται οταν την βιδωσεις απλα η γωνια που κανει το λαμακι bracket δεν αφηνει την καρτα να κουμπωσει εντελως μεσα λες και η το λαμακι ειναι λιγο ποιο κοντο η το κουτι εκει που βιδωνει το bracket ειναι ποιο ψηλο.

Η μονη λυση που μπορω να δοκιμασω ειναι να βαλω μεγαλυτερους αποστατες στην μητρικη να παει λιγο ποιο ψηλα.

Προσθεσα φωτο δεν ξερω αν την ειδες;

Η αλλη λυση ειναι να το παρατησω οπως ειναι γιατι δουλευει η να παρω απο Aliexpress κανα φθηνο Vertical Mount γιατι της Lian Li ειναι ακριβο.

https://www.aliexpress.com/item/32698964430.html

Αυτο κανει για την δικια μου που πιανει τρια slot τα περισσοτερα που εχω βρει ειναι για δυο slot

Αγοραζω και ενα καλωδιο και κανω δουλεια.

Δημοσ.

Τώρα μου έβγαλε την φωτογραφία, καλύτερα να δοκιμάσεις με τους αποστάτες τότε, το vertical θα το προτιμούσα στην περίπτωσή φουλ υδρόψυξη ή αν ήταν η aorus edition που έχει τα φαν να φωτίζουν νομίζω η evga δεν το έχει αυτό 

Δημοσ.

Με 30 ευρωπουλα υπαρχει και αυτο.

http://www.liheat.com.tw/en/product_1215848.html

2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Τώρα μου έβγαλε την φωτογραφία, καλύτερα να δοκιμάσεις με τους αποστάτες τότε, το vertical θα το προτιμούσα στην περίπτωσή φουλ υδρόψυξη ή αν ήταν η aorus edition που έχει τα φαν να φωτίζουν νομίζω η evga δεν το έχει αυτό 

Ποιο πολυ θα το εκανα για το βαρος της καρτας οχι μην στραβωσει αλλα για ζημια στην μητρικη.

Ειδες ομως ακομα και η Lian Li για κλωτσιες ειναι.

Εβαλα αποστατες αλλα δεν μπορει να γινει δουλεια γιατι πανε ποιο ψηλα τα βυσματα πισω της μητρικης και δεν ταιριαζουν στο Back Plate

Δημοσ.
Στις 22/1/2020 στις 10:56 ΠΜ, yiannis1991 είπε

Σοβαρευτείτε. Είναι δυνατόν να μην κουμπώσεις την κάρτα κανονικά στο slot; Αν είναι δυνατόν, τι άλλο θα ακούσουμε. Με όλο το σεβασμό, αλλά παραπάει..

Έχει συμβεί πολλές φορές αυτό. Μην κράζετε αν δεν γνωρίζετε. 

Δεν λέω ότι το πρόβλημα που έχει ο ts οφείλεται σε κάτι τέτοιο,  αλλά έχει συμβεί πολλές φορές η κάρτα να μην εφαρμόζει σωστά στην θύρα της. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, panoskatos είπε

Έχει συμβεί πολλές φορές αυτό. Μην κράζετε αν δεν γνωρίζετε. 

Δεν λέω ότι το πρόβλημα που έχει ο ts οφείλεται σε κάτι τέτοιο,  αλλά έχει συμβεί πολλές φορές η κάρτα να μην εφαρμόζει σωστά στην θύρα της. 

Ε ναι, αν δεν κουμπώνει σωστά κάτι παίζει. Δεν μπορείς να προτείνεις σε κάποιον "μην κουμπώνεις την κάρτα κανονικά"..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...