Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Τέλος πάντων. Φώτο με το κινητό το κουτί που βρίσκεται κάτω από γραφείο το βγάζεις χωρίς καν να σηκωθείς από την καρέκλα. Δεν είπα να κάνεις ολόκληρη φωτογράφιση. Καλή συνέχεια..

Σ'εκείνο το σημείο δεν βγαίνει,πρέπει να κάνω έρπην και δεν σκοπεύω να το κάνω,καλή συνέχεια και σε σένα

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά ρε παλικάρι και εμένα το haf x ζυγίζει 14 χωρίς τίποτα και μέσα σε 1 μέρα το έδεσα και έλυσα 50 φορές αυτό με την βίδα ακόμα με προβληματίζει συνήθως λάθος χρήστη είναι και όχι κουτιού, γιατί έχω στήσει υπολογιστές με χειρότερα κουτιά αλλά και καλά κουτιά και το θέμα με την κάρτα δεν το είχα ποτέ βέβαια κάρτες που θέλουν 2-3 slot πρέπει να βγάλεις και τα σιδεράκια από το κουτί δεν θα κουμπώσει πάνω με αυτά... 

Δημοσ.

Εγω σας είπα αυτό που μου έτυχε με την καλωδιοταινία και η λύση που εχω βρει και δουλεύει είναι να μην την τερματίσω στο slot. Υποθέτω οτι το ίδιο μπορεί να γίνει και με την GPU.
Επειδή και για εμένα δεν είναι λογικό να μην κουμπώνεις κάτι πλήρως στο slot του,  εχω ανοίξει ticket στην Fractal Design.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

Εγω σας είπα αυτό που μου έτυχε με την καλωδιοταινία και η λύση που εχω βρει και δουλεύει είναι να μην την τερματίσω στο slot. Υποθέτω οτι το ίδιο μπορεί να γίνει και με την GPU.
Επειδή και για εμένα δεν είναι λογικό να μην κουμπώνεις κάτι πλήρως στο slot του,  εχω ανοίξει ticket στην Fractal Design.

Ελαττωματική ταινία έχεις το οποίο δεν το προτείνουν οι εταιρείες από τις κάρτες γραφικών διότι είναι φτιαγμένες να δουλέψουν πάνω στην μητρική όχι να είναι συνδεμένη στον πάνω όροφο επίσης κάρτες γραφικών τύπου pcie 4.0 δεν δουλεύουν σε 4.0 αλλά σε 3.0 αν μπει το riser μιλάω για x570 μητρική/amd gpu και για τις ερχόμενες ampere από Nvidia πλευρά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Trelloneritis είπε

Ρε μεγάλε... Τι λες; Σιγα μην αφήσεις και δύο ποδαράκια του επεξεργαστή εκτός για να δροσίζεται.
Όλα πρέπει να είναι πλήρως κουμπωμένα στα slots.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Σιγά ρε παλικάρι και εμένα το haf x ζυγίζει 14 χωρίς τίποτα και μέσα σε 1 μέρα το έδεσα και έλυσα 50 φορές αυτό με την βίδα ακόμα με προβληματίζει συνήθως λάθος χρήστη είναι και όχι κουτιού, γιατί έχω στήσει υπολογιστές με χειρότερα κουτιά αλλά και καλά κουτιά και το θέμα με την κάρτα δεν το είχα ποτέ βέβαια κάρτες που θέλουν 2-3 slot πρέπει να βγάλεις και τα σιδεράκια από το κουτί δεν θα κουμπώσει πάνω με αυτά... 

Σοβαρά τώρα?Καλά που μου είπες να βγάλω τα σιδεράκια από τα slots.Μπράβο σου που το έλυσες και το έδεσες 50 φορές σε μία μέρα,δεν μπορώ να φανταστώ το λόγο ή καλύτερα δεν θέλω.
Έχεις δίκιο,είναι λάθος χρήστη μιας και όλα τα κουτιά βγαίνουν από χυτήριο σε καλούπι με ακρίβεια δέκατου του χιλιοστού.Η φωτογραφία παρακάτω είναι μία από τις πολλές που κυκλοφορούν,ξέρεις αυτό συνήθως γίνεαι με το google.
https://imgur.com/a/Z8rrmu2
Όσο αφορά το κουτί μου εκτός του ότι είναι 7 κιλά παραπάνω δεν υπάρχει τρόπος να μετακινηθεί μιας και βεντουζάρουν τα λάστιχα στα πλακάκια και για να το μετακινήσω πρέπει να ξεβιδώσω όλα τα τζάμια και δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αυτό για πάρτη σου,εσύ αν γουστάρεις να παλεύεις με το δικό σου το κουτί κάθε φορά που θα σου λέει κάποιος κάτι σε κάποιο φόρουμ είσαι ελεύθερος να το κάνεις.

• Sad 1
Δημοσ.

Άρα φταίει το κουτί. Το αλλάζεις. Δεν βάζεις την κάρτα με την μισή να είναι εκτός slot..

Δημοσ.

Στην φωτογραφία που έβαλες απλά βάζεις λίγο πίεση και βιδώνει η βίδα, δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει η κάρτα έξω ενώ έχει και την ασφάλεια με το που μπαίνει στο σλοτ.. 

Δημοσ.

Το ότι φαντάζεσται ότι η κάρτα βγαίνει έξω από το σλοτ με ξεπερνάει,ας το πάμε σε πιο απλά Ελληνικά,με τα ζόρια ενδέχεται να μην τερματίσει μέχρι κάτω στο ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΣΛΟΤ,δέκατο το χιλιοστού να παίζει μία επαφή λόγο στραβώματος μπορεί να του κάνει τη ζημιά.Αυτό εννοούσα και στο αρχικό μου ποστ,χαλαρώνεις τις βίδες σε τέτοια περίπτωση και σιγά σιγά βρίσκεις το sweet spot.
Yiannis1991 έχω κι ένα στραβό πλακάκι στο μπάνιο,μήπως ν'αλλάξω και σπίτι?Ότι νάναι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silok είπε

Το ότι φαντάζεσται ότι η κάρτα βγαίνει έξω από το σλοτ με ξεπερνάει,ας το πάμε σε πιο απλά Ελληνικά,με τα ζόρια ενδέχεται να μην τερματίσει μέχρι κάτω στο ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΣΛΟΤ,δέκατο το χιλιοστού να παίζει μία επαφή λόγο στραβώματος μπορεί να του κάνει τη ζημιά.Αυτό εννοούσα και στο αρχικό μου ποστ,χαλαρώνεις τις βίδες σε τέτοια περίπτωση και σιγά σιγά βρίσκεις το sweet spot.
Yiannis1991 έχω κι ένα στραβό πλακάκι στο μπάνιο,μήπως ν'αλλάξω και σπίτι?Ότι νάναι

Όχι. Να αλλάξεις το πλακάκι..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Στο δικο μου και με την καρτα που εχω τωρα και με την Strix 1070 που ειχα.

Δηλαδή κουμπώνεις την κάρτα την βιδώνεις και φεύγει από το σλοτ? 

Spoiler

Screenshot_2020-01-24-18-04-48-462_com.android.chrome.jpg.4691ec88c7954b74440ab7afc8d3fc4e.jpg

Στην φωτογραφία σου φαίνεται μια χαρά 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Δηλαδή κουμπώνεις την κάρτα την βιδώνεις και φεύγει από το σλοτ? 

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_2020-01-24-18-04-48-462_com.android.chrome.jpg.4691ec88c7954b74440ab7afc8d3fc4e.jpg

Στην φωτογραφία σου φαίνεται μια χαρά 

Μια χαρα την βλεπεις αλλα αν βγαλω φωτογραφια το slot θα δεις οτι απο την μερια που βιδωνει η καρτα δεν εχει μπει ολη μεσα ισως να ειναι κοντοι οι αποστατες της μητρικης και να πρεπει να σηκωθει λιγο ποιο πανω η μητρικη.

IMG_20200124_182952.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...