Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τι να μην πατήσει η GPU ολόκληρη στο slot; Πλάκα κάνεις; 🤣

Και μετά λέμε τους navi users.... Δεν θα σχολιάσω τι λέει ο παραπάνω αλήθεια😂

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθόλου απίθανο να μην έχει το κουτί σωστές αποστάσεις και βιδώνοντας την κάρτα στο κουτί να πετάει έξω την απέναντι πλευρά του slot,έστω και πολύ λίγο είναι αρκετό για να μην δώσει εικόνα,δοκίμασε να είναι ξεσφιγμένη η κάρτα από το κουτί

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Silok είπε

Καθόλου απίθανο να μην έχει το κουτί σωστές αποστάσεις και βιδώνοντας την κάρτα στο κουτί να πετάει έξω την απέναντι πλευρά του slot,έστω και πολύ λίγο είναι αρκετό για να μην δώσει εικόνα,δοκίμασε να είναι ξεσφιγμένη η κάρτα από το κουτί

Αυτό θα γινόταν σε κουτιά του 2000 κάτι δεν βάζει καλά ο φίλος ή την χτύπησε και κάτι δεν κάνει σωστά επαφή ή σαν τελευταία απάντηση η κάρτα ήταν DOA. Ούτε μην κουμπώσει τελείως μέσα ούτε να προσπαθήσει να την βάλει με σατα ούτε να την βάλει μέσα στο dvd player. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Αυτό θα γινόταν σε κουτιά του 2000 κάτι δεν βάζει καλά ο φίλος ή την χτύπησε και κάτι δεν κάνει σωστά επαφή ή σαν τελευταία απάντηση η κάρτα ήταν DOA. Ούτε μην κουμπώσει τελείως μέσα ούτε να προσπαθήσει να την βάλει με σατα ούτε να την βάλει μέσα στο dvd player. 

Μια χαρά γίνεται και σε τωρινά κουτιά

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Silok είπε

Μια χαρά γίνεται και σε τωρινά κουτιά

Σε ποιο? 

Στις 15/1/2020 στις 8:02 ΠΜ, tonygotz είπε

Έχω το razer blackwidow chroma x και τα φωτάκια δεν ανάβουν.. Σαν να μην περνει ρεύμα.. Η παλιά δούλευε αλλά την έχω πουλήσει.. 

Κάνε bios reset το είχα πάθει από αλλαγή 970 σε 1080 άνοιξε το πλαϊνό στο κουτί και εκεί που είναι η μπαταρία έχει αριστερά 2 σιδεράκια, ανοίγεις τον υπολογιστή βάζεις το κατσαβίδι ανάμεσα για να κάνουν επαφή μέσω του κατσαβίδιου και θα είσαι κομπλέ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Σε ποιο? 

Κάνε bios reset το είχα πάθει από αλλαγή 970 σε 1080 άνοιξε το πλαϊνό στο κουτί και εκεί που είναι η μπαταρία έχει αριστερά 2 σιδεράκια, ανοίγεις τον υπολογιστή βάζεις το κατσαβίδι ανάμεσα για να κάνουν επαφή μέσω του κατσαβίδιου και θα είσαι κομπλέ 

Στο δικό μου,thermaltake view 71,με μία βίδα κρατιέται η gpu,η 2η δεν μπορεί καν να περάσει και αν το ζορίσω θα πετάξει ελαφρώς έξω την δεξιά πλευρά του slot.
Το έχω παρατηρήσει και σε άλλο,κουτάκια mid από eshop και σε coolermaster stryker

Επεξ/σία από Silok
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Ο.τι πείς!

Δημοσ.

Σοβαρευτείτε. Είναι δυνατόν να μην κουμπώσεις την κάρτα κανονικά στο slot; Αν είναι δυνατόν, τι άλλο θα ακούσουμε. Με όλο το σεβασμό, αλλά παραπάει..

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Silok είπε

Στο δικό μου,thermaltake view 71,με μία βίδα κρατιέται η gpu,η 2η δεν μπορεί καν να περάσει και αν το ζορίσω θα πετάξει ελαφρώς έξω την δεξιά πλευρά του slot.
Το έχω παρατηρήσει και σε άλλο,κουτάκια mid από eshop και σε coolermaster stryker

Εγώ πάντα μια έβαζα στις κάρτες.. Για στείλε μια φωτογραφία 

Και πως βγαίνει από δεξιά? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Εγώ πάντα μια έβαζα στις κάρτες.. Για στείλε μια φωτογραφία 

Και πως βγαίνει από δεξιά? 

Κι εγώ μία έχω,αν πάω να βάλω την δεύτερη ή που θα μπει λίγο ή που θ'αρχίσει να τρώει πάσο,δεν βγαίνει από την δεξιά αλλά από την αριστερή όπως κοιτάμε(my mistake)αφού έχει την ασφάλεια,απλά ζορίζει την κάρτα κι αρχίζουν κάποιες επαφές και δεν πατάνε σωστά,μιλάμε για δέκατα του χιλιοστού και όταν γινόταν αυτό δεν έπαιρνε σήμα,μόλις την χαλάρωνα τσουπ είχα σήμα.Το ίδιο στο κωλόκουτο με την κάρτα ήχου κι εκεί επειδή δεν έχει ασφάλεια μου είχε σηκωθεί η δεξιά όπως κοιτάμε και δεν έδινε σήμα οπότε πλέον τις έχω ίσα να ακουμπάνε τις βίδες.
Φωτό δεν παίζει εκεί που είναι το κουτί και δεν σκοπεύω να ξαναμετακομίζω 30+κιλά για μία φωτό.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτε.Τα κουτιά δεν είναι χυτά οπότε κάποιο χιλιοστό +- κάπου να σου κάνει τη ζημιά.Έχει τύχει να έχω 2 ίδια κουτιά(κάποια της corsair ήταν) και το ίδιο hardware να στήσω για τ'ανήψια μου,στο ένα έμπαιναν οι βίδες με το χέρι και στο άλλο μου έβγαλε την πίστη για να μπούνε σωστά

Δημοσ.

Που είναι πια το κουτί και δεν γίνεται φώτο; Σε καμιά σπηλιά; :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Που είναι πια το κουτί και δεν γίνεται φώτο; Σε καμιά σπηλιά; :P

Κάτω από το γραφείο και ζυγίζει 21 κιλά άδειο,σκέψου γεμάτο.Και για να το βγάλω φωτό πρέπει να το σηκώσω πάνω στο γραφείο,αν έρθεις να κάνεις το χαμαλίκι πολύ ευχαρίστως

Δημοσ.

Γιατί δεν το βγάζεις φώτο κάτω από το γραφείο, έτσι όπως είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί δεν το βγάζεις φώτο κάτω από το γραφείο, έτσι όπως είναι;

Για ποιό λόγο?Επειδή με αφμισβητείς εσύ ή ο οποιοσδήποτε θα μπαίνω εγώ σε διαδικασίες?Δεν υπάρχει περίπτωση,θες με πιστεύεις καλώς,θες όχι?Δεν θα ιδρώσω.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που είναι πολύ πιο εύκολα και να τα βρεις αλλά και να σε πείσουν χωρίς να κάνω εγώ μετακόμιση

Και το parvuum δεν το λες παλιό κουτί

https://www.overclock.net/forum/161-computer-cases/1519835-gpu-issue-parvum-case.html

Επεξ/σία από Silok
Δημοσ.

Τέλος πάντων. Φώτο με το κινητό το κουτί που βρίσκεται κάτω από γραφείο το βγάζεις χωρίς καν να σηκωθείς από την καρέκλα. Δεν είπα να κάνεις ολόκληρη φωτογράφιση. Καλή συνέχεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...