Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα community! Μόλις αγόρασα μια 2070 super της Aurous και έχω συνδέσει τα 2 8πινα κλπ όλα κομπλέ.. Ο υπολογιστής ανάβει.. Εξίσου και η κάρτα.. Αλλα για κάποιον λόγο δεν μου δείχνει στην οθόνη τίποτα (εκτός σύνδεσης).. Έβγαλα και ξαναέβαλα τα hdmi και δοκίμασα και σε 2 διαφορετικά monitor αλλά ακόμη το ίδιο... Έκανα και restart τι pc.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω το razer blackwidow chroma x και τα φωτάκια δεν ανάβουν.. Σαν να μην περνει ρεύμα.. Η παλιά δούλευε αλλά την έχω πουλήσει.. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tonygotz είπε

Καλησπέρα community! Μόλις αγόρασα μια 2070 super της Aurous και έχω συνδέσει τα 2 8πινα κλπ όλα κομπλέ.. Ο υπολογιστής ανάβει.. Εξίσου και η κάρτα.. Αλλα για κάποιον λόγο δεν μου δείχνει στην οθόνη τίποτα (εκτός σύνδεσης).. Έβγαλα και ξαναέβαλα τα hdmi και δοκίμασα και σε 2 διαφορετικά monitor αλλά ακόμη το ίδιο... Έκανα και restart τι pc.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? 

Καλημέρα. Κάνε δοκιμές να το συνδέσεις με άλλο καλώδιο hdmi, ή το display port να δεις αν γίνεται  τίποτα. Επιβεβαιώσε ότι η κάρτα έχει εφαρμόσει καλά στο slot. Σιγουρέψου ότι κατά την εγκατάσταση δεν έφυγε τίποτα άλλο από τη θέση του( πχ ram). Εάν τίποτα απ όλα αυτά δεν συμβαίνει και εφόσον δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο, ίσως είναι κάποιο θέμα με τη διαχείριση ενέργειας.  

Δημοσ.

Δεν νμζω να έφυγε καμία μνήμη ram γιατί το μόνο που άλλαξα ήταν η κάρτα γραφικών.. Αλλα θα το τσεκάρω .. Ευχαριστώ πολύ και κλμρ. 

Δημοσ.

Κάνε bios reset μέσω του jumper είναι δίπλα από την μπαταρία στην μητρική 2 σιδεράκια σύνδεσε το κουμπί reset από το κουτί αλλιώς βάλε ένα κατσαβίδι ανάμεσα στα 2 αυτά για να κάνουν ένωση το είχα πάθει παλιά αυτό από μετάβαση 970 σε 1080

Δημοσ.

Δες ότι έχει κουμπώσει καλά το hdmi, σε κάποια κουτιά μπορεί να παρεμβάλλεται λίγο το πλαίσιο των θυρών και να μη τερματίζει σωστά το βύσμα.

Επίσης δοκίμασε και με displayport.

• Like 2
Δημοσ.

Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα αντιμετώπισα και εγω όταν τοποθέτησα την GPU σε PCI-E riser.
Το πρόβλημα λύθηκε βάζοντας το αρσενικό της καλωδιοταινίας οχι πλήρως στο PCI-E slot της μητρική. Δοκίμασε να μην βάλεις πλήρως την GPU στο slot της.

• Confused 3
Δημοσ.
Στις 15/1/2020 στις 9:20 ΜΜ, yiannis1991 είπε

@Trelloneritis Τι εννοείς "να μην βάλεις πλήρως την GPU στο slot της" ; 

Να μην τερματίσει η GPU στο slot της. Να μην πατήσει η GPU στο τέρμα του slot της.
Με την καλωδιοταινία του PCI-E riser ήταν εύκολο. Με την GPU δεν ξέρω αν γίνεται.

Δημοσ.

Τι να μην πατήσει η GPU ολόκληρη στο slot; Πλάκα κάνεις; 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...