tonygotz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα community! Μόλις αγόρασα μια 2070 super της Aurous και έχω συνδέσει τα 2 8πινα κλπ όλα κομπλέ.. Ο υπολογιστής ανάβει.. Εξίσου και η κάρτα.. Αλλα για κάποιον λόγο δεν μου δείχνει στην οθόνη τίποτα (εκτός σύνδεσης).. Έβγαλα και ξαναέβαλα τα hdmi και δοκίμασα και σε 2 διαφορετικά monitor αλλά ακόμη το ίδιο... Έκανα και restart τι pc.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
tonygotz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Ryzen 7 1700x με corsair υδρόψυξη 16 gb ram corsair vengeance Thermaltake 700w rgb Ssd και hdd 3 σε σύνολο Και Asus crosshair vi
Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Για δες αν ανάβει το num lock στο πληκτρολόγιο όταν ανάβεις το pc.Η παλιά κάρτα γραφικών δουλεύει; την έχεις ;
tonygotz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Έχω το razer blackwidow chroma x και τα φωτάκια δεν ανάβουν.. Σαν να μην περνει ρεύμα.. Η παλιά δούλευε αλλά την έχω πουλήσει..
Fredman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, tonygotz είπε Καλησπέρα community! Μόλις αγόρασα μια 2070 super της Aurous και έχω συνδέσει τα 2 8πινα κλπ όλα κομπλέ.. Ο υπολογιστής ανάβει.. Εξίσου και η κάρτα.. Αλλα για κάποιον λόγο δεν μου δείχνει στην οθόνη τίποτα (εκτός σύνδεσης).. Έβγαλα και ξαναέβαλα τα hdmi και δοκίμασα και σε 2 διαφορετικά monitor αλλά ακόμη το ίδιο... Έκανα και restart τι pc.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Καλημέρα. Κάνε δοκιμές να το συνδέσεις με άλλο καλώδιο hdmi, ή το display port να δεις αν γίνεται τίποτα. Επιβεβαιώσε ότι η κάρτα έχει εφαρμόσει καλά στο slot. Σιγουρέψου ότι κατά την εγκατάσταση δεν έφυγε τίποτα άλλο από τη θέση του( πχ ram). Εάν τίποτα απ όλα αυτά δεν συμβαίνει και εφόσον δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο, ίσως είναι κάποιο θέμα με τη διαχείριση ενέργειας.
tonygotz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δεν νμζω να έφυγε καμία μνήμη ram γιατί το μόνο που άλλαξα ήταν η κάρτα γραφικών.. Αλλα θα το τσεκάρω .. Ευχαριστώ πολύ και κλμρ.
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Κάνε bios reset μέσω του jumper είναι δίπλα από την μπαταρία στην μητρική 2 σιδεράκια σύνδεσε το κουμπί reset από το κουτί αλλιώς βάλε ένα κατσαβίδι ανάμεσα στα 2 αυτά για να κάνουν ένωση το είχα πάθει παλιά αυτό από μετάβαση 970 σε 1080
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δες ότι έχει κουμπώσει καλά το hdmi, σε κάποια κουτιά μπορεί να παρεμβάλλεται λίγο το πλαίσιο των θυρών και να μη τερματίζει σωστά το βύσμα. Επίσης δοκίμασε και με displayport. 2
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στο BIOS έχεις εικόνα; Εσβησες με DDU τα παλιά drivers ? 1
tonygotz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Όχι δεν έχω εικόνα.. Τίποτα.. Όχι τι είναι αυτό?
Trelloneritis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα αντιμετώπισα και εγω όταν τοποθέτησα την GPU σε PCI-E riser. Το πρόβλημα λύθηκε βάζοντας το αρσενικό της καλωδιοταινίας οχι πλήρως στο PCI-E slot της μητρική. Δοκίμασε να μην βάλεις πλήρως την GPU στο slot της. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 @Trelloneritis Τι εννοείς "να μην βάλεις πλήρως την GPU στο slot της" ;
Trelloneritis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Στις 15/1/2020 στις 9:20 ΜΜ, yiannis1991 είπε @Trelloneritis Τι εννοείς "να μην βάλεις πλήρως την GPU στο slot της" ; Να μην τερματίσει η GPU στο slot της. Να μην πατήσει η GPU στο τέρμα του slot της. Με την καλωδιοταινία του PCI-E riser ήταν εύκολο. Με την GPU δεν ξέρω αν γίνεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Τι να μην πατήσει η GPU ολόκληρη στο slot; Πλάκα κάνεις; 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα