Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα ειναι τα "νομιμα" γνωστα..! Εχω γραψει οτι δοκιμασα Core 2 Duo, και παντως σιγουρα μεταξυ τους ηταν:
E6600 και Ε6700 και E4300, ολοι αυτοι δεν επαιξαν.... Να μπορει <ειδικα> με E6400? Τετοιον δεν εχω τωρα..☹️

Αν παιζει με Core 2 Duo περισσοτερο θα κοιταγα πρωτα ποια μητρικη εχει, και μετα για διαφορετικο bios της?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, dpolal είπε

Σύμφωνα με το παρακάτω μέχρι Pentium D είστε.
https://www.dell.com/downloads/global/products/optix/en/spec_optix_gx520-gx620_en.pdf

Παρόλα αυτά, νομίζω ότι μπορεί να δεί και τον C2D.
Είχα αλλάξει τον επεξεργαστή στο ένα από τα 2 που έχω με έναν ποιό δυνατό και νομίζω ότι είχε παίξει αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω τώρα, πιθανότατα την Τετάρτη-Πέμπτη θα ξέρω σίγουρα.

Μια χαρα η Πεμπτη δεν βιαζομαι. Παρε μια φωτογραφια την προσοψη του πυργου να σιγουρευτουμε για το μοντελο και αν γινεται αλλη μια φωτο με την cpu & μυτρικη που φωραει απο το cpuz. Αν σου ειναι ευκολο :) 

και δες και το bios version μηπως εχει καποιο modified. Πολυ τραβηγμενη περιπτωση βεβαια...

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
Στις 19/1/2020 στις 7:00 ΜΜ, Zerg13 είπε

Μια χαρα η Πεμπτη δεν βιαζομαι. Παρε μια φωτογραφια την προσοψη του πυργου να σιγουρευτουμε για το μοντελο και αν γινεται αλλη μια φωτο με την cpu & μυτρικη που φωραει απο το cpuz. Αν σου ειναι ευκολο :) 

και δες και το bios version μηπως εχει καποιο modified. Πολυ τραβηγμενη περιπτωση βεβαια...

Το κοίταξα σήμερα.
«Δυστυχώς» το μοντέλο τελικά είναι το Optiplex 755, που είναι μεν ίδιο οπτικά με το 620 αλλά έχει ποιό καλά specs και φοράει τον C2D. :(

https://www.dell.com/downloads/global/products/optix/en/opti_755_techspecs.pdf

Σόρρυ.

• Sad 1
Δημοσ.

το έχω σημειώσει: Το 620 ειναι προβληματικο και όχι στρωτό όπως το 745 & 755...

θα μπορούσαμε ίσως λόγω chipset να δούμε και core....αλλα δεν θα δούμε ποτε λόγω dell!

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Το 620 ειναι προβληματικο και όχι στρωτό όπως το 745 & 755.

Ti εννοεις προβληματικο; 
κατι αλλο, υπαρχουν modified bios που προσπαθουν να ξεκλειδωσουν τις σαχλαμαρες της dell. Απλα βαριεμαι να τους διαβασω

Δημοσ.

Μα εχω αναλυσει αρκετα γιατι ειναι "προβληματικο"! Πως το λες δηλαδη: οταν μπορει να brickαρει
κατα το bios update (πιθανολογικα πολυ περισσοτερο απο το "συνηθισμενο"), και ταυτοχρονως δεν
μπορει να δει τιποτα καλυτερο, απο Pentium D? Οσο για τις προσπαθειες, αν βρεις καποιον που να
τα εχει καταφερει -και οχι απλως να...θεωρητικολογει / εικαζει για κατι τετοιο- ποσταρε το εδω!
Θα το ειχα κανει και εγω, εννοειται, αν ειχα βρει να υπαρχει κατι, αλλα δυστυχως, δεν + τιποτα...☹️

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 3/5/2020 στις 6:54 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε

Η ψυκτρα βγαινει αλλα θελει προσοχη στο ελεγχομενο force για να "ξεκλειδωσει"!

Τι ειναι το ελεγχομενο force υπαρχει κανα video?

Δημοσ.
Στις 5/5/2020 στις 11:45 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε

Οταν πας θα το καταλαβεις -> μην το τραβας σαν Ουννος!

Αν υπαρχει κανα βιντεο μην κανω καμια ζημια καλο θα ηταν.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποστηριζει sata2 ταχυτητες αυτο; Χρειαζομαι ahci mode στο bios?

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...