Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανω του εχει ενα pendium 521 κατι τετοιο. Σκεφτομαι να αναβαθμισω το συγκεκριμενο μοντελο. Διαβασα οτι το μεγαλυτερο CPUειναι το Pendium D945 ή D960. Σιγουρα δεν παιρνει C2D; Η καποιο καλυτερο; Νομιζω βρηκα με 5€ στο ebay. Θα αγορασω παραπανω απο 1 γιατι βρεθηκα με 3-4 pc απο αυτο, και θα τα δωσω καπου που τα ζητησαν αν ολα πανε καλα.

φτανει η συγκεκριμενη ψυκτρα ή θα εχω overheating; Εχω artic silver αν βοηθαει καπως. 
βγαινει ευκολα η ψυκτρα;

το παρακατω βιντεο για να δειτε την ψυκτρα.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη βάλεις Pentium D εκτός και αν δεν υπάρχει άλλη λύση. Officially η Dell δεν δείχνει να υποστηρίζει Core 2. Αλλά το chipset κανονικά πρέπει να υποστηρίζει http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/945G_Express.html.

Για να βάλεις Core 2 Duo (τον E6600 ας πούμε) ή άλλον Pentium D πρέπει να κάνεις bios update https://www.dell.com/support/driver/gr/el/grbsdt1/DriversDetails?productCode=optiplex-gx620&driverId=R142230. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα δουλέψει. Από Ασία βρίσκεις και με 8€ τον Ε6700 που θα είναι και το maximum που θα μπορούσες να αναβαθμίσεις. Πάντως 4GB DDR2 και SSD παίρνει και αν μπει και ο core2 ή έστω ο pentiumD θα μπορούσες να του βάλεις win7.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.

Επαιζα προσφατα με USFF μοντελο, στο οποιο λοιπον, επεξεργαστες Core 2 Duo, δεν δουλευουν ΣΙΓΟΥΡΑ..!
(εκτος απ' τις σχετικες αρνητικες αναφορες στο net, ναι του δοκιμασα κι εγω πεντεξι[!] διχως επιτυχια)😣
Ενω για να δει Pentium D...χρειαζεται + το σχετικο bios update, το οποιο ειναι καλυτερα, να γινει…στα XP!
Στα 7αρια παιζει και να..brickαρει! (ειναι το <προβληματικο> GX620 μοντελο, και οχι το πιο "στρωτο" 745)

☹️
Αυτα για το USFF, αλλα SOS: πρεπει να δεις, τι μητρικη του εχουνε βαλει,
-εννοω ασχετως πως κρατουσαν/διατηρουσαν απο μαμα το ονομα GX620
γιατι καποια φαινεται μετα, να ειχαν πουληθει και(??) με Ε6400 [2.13GHz]
😲

https://www.newegg.com/p/N82E16883161986

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Πανω του εχει ενα pendium 521 κατι τετοιο. Σκεφτομαι να αναβαθμισω το συγκεκριμενο μοντελο. Διαβασα οτι το μεγαλυτερο CPUειναι το Pendium D945 ή D960. Σιγουρα δεν παιρνει C2D; Η καποιο καλυτερο; Νομιζω βρηκα με 5€ στο ebay. Θα αγορασω παραπανω απο 1 γιατι βρεθηκα με 3-4 pc απο αυτο, και θα τα δωσω καπου που τα ζητησαν αν ολα πανε καλα.

φτανει η συγκεκριμενη ψυκτρα ή θα εχω overheating; Εχω artic silver αν βοηθαει καπως. 
βγαινει ευκολα η ψυκτρα;

το παρακατω βιντεο για να δειτε την ψυκτρα.

Έχω κι εγώ το συγκεκριμένο PC. Θα κάνω μία δοκιμή με Core2Duo και θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε

Ενω για να δει Pentium D...χρειαζεται + το σχετικο bios update, το οποιο ειναι καλυτερα, να γινει…στα XP!
Στα 7αρια παιζει και να..brickαρει! (ειναι το <προβληματικο> GX620 μοντελο, και οχι το πιο "στρωτο" 745)

Μα το bios update θα πρέπει να το κάνει πριν γίνει εγκατάσταση λειτουργικού ούτως η άλλως. Εκτός κ αν εννοείς την περίπτωση που χρησιμοποιείται application μεσω Windows για το bios update, που δε συνιστάται.

Δημοσ.

Μεσα απο το λειτουργικο που ερχονταν στην αρχη -> XP, γινοταν πολυ ευκολα διχως θυματα.
Τα 7αρια ομως σε καποιες περιπτωσεις το περνουσαν για virus, δεν περναγε, και...brickare 👺

]Ιδιως αν ειχες κανει προηγουμενα με XP, προχωρουσες / το εκανες και στα 7 ανυποψιαστα]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν περασμενο το Α11 bios. Καποιος το εχει βαλει. Bios update  done. Εκτος αν υπαρχουν 2 εκδοσεις Α11

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Εχουν περασμενο το Α11 bios. Καποιος το εχει βαλει. Bios update  done. Εκτος αν υπαρχουν 2 εκδοσεις Α11

Τότε είσαι έτοιμος για δοκιμές...

Δημοσ.

αν στα χαρισανε έχει νόημα να βάλεις επεξεργαστή - ελπίζω να μην τα εχεις αγορασει και σε τιμή μεγαλύτερη απο 100 ευρώ τα 4 μαζι!

γιατι να μεν αναβαθμίζονται, αλλα σε σχέση με τα μοντέλα που παίρνουν και core2quad ακόμη θα είναι πάντοτε αρκετα και σπαστικά πιο πίσω....:cry:

υπόψιν οτι ο 945 ειναι τουλάχιστον 95wattος

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί μιλάτε μόνο για τον επεξεργαστή ;;;
90% θα φοράνε 80 ή 120GB δίσκους που είναι για τον μπέο καβάλα και από 1,5 μέχρι 2GB ram το πολύ.

Tί θα καταφέρει να τρέξει με αυτά τα specs εκτός από κάνα lubuntu έκδοση μέχρι το 2016.
Και αυτό πάλι με επιφύλαξη γιατί το GMA950 θα δυσκολευτεί να δεί μόνιτορ με ανάλυση παραπάνω από 1024χ728.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.ebay.com/itm/Hynix-1GB-2GB-4GB-8GB-DDR2-800MHz-PC2-6400-240Pin-DIMM-Desktop-Memory-Lot-AR/233440530980?hash=item365a23d224:m:m3VlJ_E1K9rHXPkEzXLhjLA

https://www.ebay.com/itm/Intel-Pentium-D-945-SL9QQ-SL9QB-3-4GHz-4M-800-LGA775-CPU-Processor-for-Desktop/122173424640?epid=74071736&hash=item1c721a8400:g:n08AAOSwCGVX7oKk

θα εχω στα χερια μου c2d μετα την καθαρα Δευτερα για να δοκιμασω. Εχει κανεις να μου δανισει εναν εδω Κορινθο;

παντως οπου διαβασα κανεις δεν εχει καταφερει c2d. Καπου βρηκα και ενα thread με bios mod για να ξεκλειδωσει και να μπει c2d.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Γιατί μιλάτε μόνο για τον επεξεργαστή ;;;
90% θα φοράνε 80 ή 120GB δίσκους που είναι για τον μπέο καβάλα και από 1,5 μέχρι 2GB ram το πολύ.

Tί θα καταφέρει να τρέξει με αυτά τα specs εκτός από κάνα lubuntu έκδοση μέχρι το 2016.
Και αυτό πάλι με επιφύλαξη γιατί το GMA950 θα δυσκολευτεί να δεί μόνιτορ με ανάλυση παραπάνω από 1024χ728.

80GB ειχε εβαλα SSD, και Windows 7 32bit. Με 2GB ram μονο, παραδοξως την παλευει ικανοποιητικα
για οσα γυρευε ο χρηστης -που ηθελε να το αναβαθμισει & κρατησει για λογους "συναισθηματικους"! 😎
[Αναλυση κανονικα = πρεπει να ειδα 1920 Χ 1200]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...