Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, η μητέρα μου εσχάτως ανακάλυψε το Netflix στην τηλεόραση μου. Πώς μπορούμε να βάλουμε στην δική της, που δεν είναι smart; Άποτι κατάλαβα το Chromecast προϋποθέτει λάπτοπ ή κινητό. Υπάρχει κάτι πιο απλό;

Δημοσ.

Είναι εύκολο στην εγκατάσταση - λειτουργία; Γιατί δεν θα είμαι εκεί για να την βοηθήσω.

Κάτι άλλο πιο οικονομικό,; 

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου δόθηκε.. Δε νομίζω να βρεις κάτι πιο εύχρηστο και λειτουργικό από αυτό. 

Mi box S και είσαι έτοιμος (ψάξου και για κανένα μεταχειρισμένο στις αγγελίες) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι χειρότερες δυνατές επιλογές είναι η αγορά νέας tv και το raspberry (κατά σειρά).

Η καλύτερη είναι η αγορά ενός Android TV box. Υπάρχουν πάμπολλες επιλογές, και με ποσά χαμηλότερα των 50€ από Κίνα αλλά και από Skroutz.

Το καλύτερο να είναι κανονικό Android και όχι Android TV, με Play store ενεργοποιημένο και να παίρνει κανονικά Netflix, μην έχει root και τέτοια, που το κλειδώνουν! Για να μην μπλέξεις με χακεριές...

Σε raspberry φυσικά και γίνονται όλα, αλλά για να το πάρεις θα πρέπει να διαθέσεις παραπλήσιο ποσό και να κάτσεις να το περάσεις και μόνος σου, που είναι εκθετικά πιο δύσκολο από το να εγκαταστήσεις ένα Netflix σε ένα Android box...:) 

Δημοσ.

Και το amazon fire tv stick 4K βγαίνει στα 50Ε καινούριο από ευρωπαικό ebay, έχει ωραίο χειριστήριο, και παίζει netflix, youtube και kodi άψογα. 

Δημοσ.

roku expess αν δεν σε ενδιαφέρει να παίζεις και αρχεία από usb.Το εχω και είναι καταπληκτικό.Α!πέρνει και όλες τις πλατφορμες που ξεπηδούν συνέχεια (apple tv,disney κλπ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...