Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά, να το ξεκαθαρίσω: Δεν εχω παιξει το FF15. Απλως βλέπω τις κριτικές του και μου φανηκε "βαρύς" ο χαρακτηρισμός "μετριότητα", "φιάσκο" κλπ. Το FF7 εινα μεσα στην πενταδα των αγαπημένων μου βιντεοπαιχνιδιων EVER.
logistoulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε Παιδιά, να το ξεκαθαρίσω: Δεν εχω παιξει το FF15. Απλως βλέπω τις κριτικές του και μου φανηκε "βαρύς" ο χαρακτηρισμός "μετριότητα", "φιάσκο" κλπ. Το FF7 εινα μεσα στην πενταδα των αγαπημένων μου βιντεοπαιχνιδιων EVER. Ωραία αν το ffvii είναι στα τοπ 5 εβερ, σου λέω από τώρα ότι μόλις παίξεις το 15 θα απογοητευτείς Και δεν θα απογοητευτείς γιατί είναι κουράδα, θα απογοητευτείς γιατί βλέπεις ότι υπάρχει η προοπτική να έμπαινε και αυτό στη πεντάδα σου, αλλά τελικά είναι μέτριο Θα το παίξεις, θα το τερματίσεις, θα σου δημιουργήσει και κάποια συναισθήματα στο λέω από τώρα, αλλά τελειώνοντας το θα σου αφήσει μια πικρή γεύση γιατί θα μπορούσε να είναι τόσα πολλά παραπάνω Δεν είναι όπως το 13 πχ που εγώ στο 5ωρο το εκανα uninstall γιατί ήταν όντως ασυνάρτητο και βαρετό Το xv το έπαιξα "μονορουφι" Αλλά ξενέρωσα τι να κάνω Και άντε όλα τα άλλα όπως η ιστορία πες εναλλακτικοτητα και ελεύθερο νόημα τα bromance και όλα αυτά.. Η μάχη όμως είναι αντικειμενικά κακή, τα kingdom hearts για παράδειγμα έχουν πολύ πολύ περισσότερο βάθος και συνοχή σε αυτό το κομμάτι, στο 15 δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο είχαν στο μυαλό τους. Κάπου μπερδεύτηκαν μόνοι τους Αλλά στα πρόσφατα χρόνια πάντως το persona 5 είναι με τεράστιο προβάδισμα το καλύτερο jrpg που είχα παίξει και είναι turn based To dragon quest που παίζω τώρα το ευχαριστιεμαι αρκετά περισσότερο από ότι το 15 και είναι επίσης turn based. Άρα το σύστημα μάχης με περισσότερη δράση για εμένα δεν είναι το ζητούμενο για να είναι καλό ένα jrpg Από την άλλη βέβαια το ffxv πούλησε τρεις φορές όσο το persona και διπλάσια σχεδόν από το dq, άρα ίσως ανήκω στη μειοψηφία (παραβλέποντας βεβαίως πόσο εμπορικό είναι το κάθε brand) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Tο ffxv πούλησε γιατι μας πουλησανε απο το demo μεχρι episodes και royal edition . To προβλημα με τετοια αρπακτικα μοντελα marketing για μετριοτητες με πολλες σαλτσες είναι ότι 1/2/3 σε γδερνουν μετα δεν μου ξαναρπαζουν τα 69,99 με τιποτα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Mafariel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, logistoulis είπε Ωραία αν το ffvii είναι στα τοπ 5 εβερ, σου λέω από τώρα ότι μόλις παίξεις το 15 θα απογοητευτείς Και δεν θα απογοητευτείς γιατί είναι κουράδα, θα απογοητευτείς γιατί βλέπεις ότι υπάρχει η προοπτική να έμπαινε και αυτό στη πεντάδα σου, αλλά τελικά είναι μέτριο Θα το παίξεις, θα το τερματίσεις, θα σου δημιουργήσει και κάποια συναισθήματα στο λέω από τώρα, αλλά τελειώνοντας το θα σου αφήσει μια πικρή γεύση γιατί θα μπορούσε να είναι τόσα πολλά παραπάνω Δεν είναι όπως το 13 πχ που εγώ στο 5ωρο το εκανα uninstall γιατί ήταν όντως ασυνάρτητο και βαρετό Το xv το έπαιξα "μονορουφι" Αλλά ξενέρωσα τι να κάνω Και άντε όλα τα άλλα όπως η ιστορία πες εναλλακτικοτητα και ελεύθερο νόημα τα bromance και όλα αυτά.. Η μάχη όμως είναι αντικειμενικά κακή, τα kingdom hearts για παράδειγμα έχουν πολύ πολύ περισσότερο βάθος και συνοχή σε αυτό το κομμάτι, στο 15 δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο είχαν στο μυαλό τους. Κάπου μπερδεύτηκαν μόνοι τους Αλλά στα πρόσφατα χρόνια πάντως το persona 5 είναι με τεράστιο προβάδισμα το καλύτερο jrpg που είχα παίξει και είναι turn based To dragon quest που παίζω τώρα το ευχαριστιεμαι αρκετά περισσότερο από ότι το 15 και είναι επίσης turn based. Άρα το σύστημα μάχης με περισσότερη δράση για εμένα δεν είναι το ζητούμενο για να είναι καλό ένα jrpg Από την άλλη βέβαια το ffxv πούλησε τρεις φορές όσο το persona και διπλάσια σχεδόν από το dq, άρα ίσως ανήκω στη μειοψηφία (παραβλέποντας βεβαίως πόσο εμπορικό είναι το κάθε brand) Καλημερα παλικάρια δεν μπορω να αφησω ασχολίαστη την όμορφη συζητησή σας. Πράγματι το 15 είχε μια κάπως περίεργη τοποθέτηση στο σύστημα μάχης αλλά ήταν απολαυστικό. Όσο για τους χαρακτήρες στα DLC εμβάθυνε και στους υπόλοιπους, άλλωστε είναι πλέον πάγια τακτική των εταιρειών. Η μεγάλη μου όμως διαφωνία ειναι η τριλογία του 13 την οποία βρήκα εξαιρετική. Γραφικάρες,μ ουσική τρομερή, πολύ όμορφο σύστημα μάχης και συστημα ανάπτυξης χαρακτήρα και μια καλή ιστορία.Τωρα για το 7 κρατάω μικρό καλάθι για το αν θα βγει τώρα και όχι με το λανσαρισμα του PS5
logistoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Mafariel είπε Καλημερα παλικάρια δεν μπορω να αφησω ασχολίαστη την όμορφη συζητησή σας. Πράγματι το 15 είχε μια κάπως περίεργη τοποθέτηση στο σύστημα μάχης αλλά ήταν απολαυστικό. Όσο για τους χαρακτήρες στα DLC εμβάθυνε και στους υπόλοιπους, άλλωστε είναι πλέον πάγια τακτική των εταιρειών. Η μεγάλη μου όμως διαφωνία ειναι η τριλογία του 13 την οποία βρήκα εξαιρετική. Γραφικάρες,μ ουσική τρομερή, πολύ όμορφο σύστημα μάχης και συστημα ανάπτυξης χαρακτήρα και μια καλή ιστορία.Τωρα για το 7 κρατάω μικρό καλάθι για το αν θα βγει τώρα και όχι με το λανσαρισμα του PS5 μόνο το πρωτο έπαιξα από τα 13 και ειλικρινά δεν είχα καμιά υπομονή με τους ατελείωτους διαδόμους τις πρώτες ώρες ίσως να αδίκησα την τριλογία, αλλά δε μου έκανε κέφι να συνεχίσω όσο για το 7 θα βγει, έχει κλείσει το θέμα δεν πρόκειται να συνεχίσει κι άλλο αυτή η αστειότητα με τις καθυστερήσεις θα σου έλεγα οκ αν έδιναν άλλο ένα 6μηνο αναβολή ας πούμε, αλλά ο μήνας δεν είναι τίποτα το θέμα είναι πόσο καλό θα είναι, από αυτό το παιχνίδι παίζεται όλη η εταιρεία που λέει ο λόγος δεν υπάρχουν περιθώρια το πρώτο πράγμα πάντως που μου έκατσε κάπως άσχημα είναι αυτό που έχουν κάνει με τη μουσική που φαίνεται να ανακατεύουν κομμάτια, αλλά θα περιμένω να το ζήσω για να βγάλω περισσότερα συμπεράσματα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis
akiz90 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mafariel είπε Καλημερα παλικάρια δεν μπορω να αφησω ασχολίαστη την όμορφη συζητησή σας. Πράγματι το 15 είχε μια κάπως περίεργη τοποθέτηση στο σύστημα μάχης αλλά ήταν απολαυστικό. Όσο για τους χαρακτήρες στα DLC εμβάθυνε και στους υπόλοιπους, άλλωστε είναι πλέον πάγια τακτική των εταιρειών. Η μεγάλη μου όμως διαφωνία ειναι η τριλογία του 13 την οποία βρήκα εξαιρετική. Γραφικάρες,μ ουσική τρομερή, πολύ όμορφο σύστημα μάχης και συστημα ανάπτυξης χαρακτήρα και μια καλή ιστορία.Τωρα για το 7 κρατάω μικρό καλάθι για το αν θα βγει τώρα και όχι με το λανσαρισμα του PS5 Αν δεν είχε μουσικάρες και ωραία ιστορία δεν θα ήταν FF. ΟΚ μπορεί η μάχη του 15 να ήταν μέτρια και πολλοί χαρακτήρες να έμειναν αδούλευτοι στο core game αλλά σε ότι αφορά την ιστορία του Noctis είχε και τη δράση του, τη συγκίνηση του, την ανάλογη μουσικάρα...ήταν μια χαρά... αξία ιστορία για να φέρει τον τίτλο της σειράς. Το θέμα είναι ότι όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω η προοπτική που είχε φαίνεται. Δεν είναι ένα παιχνίδι που το παίζεις και λες ότι δεν μπορούσε παραπάνω. Σου αφήνει την πίκρα του "αφού μπορούσες να πιάσεις κορυφή γιατί δεν το έκανες?" 10 χρόνια promo, trailer back to back, ταινία...είναι και μεγάλο όνομα το FF, δημιούργησαν και ένα μεγάλο hype... φταίει ο παίκτης μετά να έχει απαιτήσεις? Αντίστοιχα πάμε τώρα και στο 7 που τα πράματα αλλάζουν λίγο. Εδώ δεν μιλάμε για ένα brand new παιχνίδι που μπορεί να πετύχει, μπορεί και όχι. Εδώ υπάρχει ένας προκάτοχος που 23 χρόνια τώρα αποτελεί σταθμό στην ιστορία του gaming. Όλοι περιμένουν να φανεί αντάξιο των προσδοκιών και το "απλά καλό" κατά τη γνώμη μου δεν φτάνει. Το καλό είναι ότι υπάρχει ένα source material, δεν αναπτύσσουν κάτι από το 0, οπότε το θέμα είναι μη χαθεί η μπάλα σε πράματα όπως μάχη, πετσόκομμα της ιστορίας και γενικά προχειροδουλειά. Για το 13 μια και αναφέρθηκε... Ισχύει ότι το part 2 και 3 ήταν καλύτερα...έχω δει αποσπασματικά από φίλους που με έψηναν να παίξω και ενώ δεν ήταν όλη η τριλογία για πέταμα, δυστυχώς η αποτυχία με το απόλυτα γραμμικό part 1 ήταν σοβαρό πλήγμα που δεν βοήθησε τα επόμενα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που άτομα τα οποία έπαιξαν και τα 3, μου πρότειναν να ξεπετάξω το 1 απλά για να πάρω μια ιδέα της ιστορίας και να συνεχίσω στα 2 και 3 που είναι "τα καλά", όπως επίσης δεν έχω ακούσει κανέναν να κάνει replay το 1. Για 2 και 3 ξέρω κόσμο που τα έπαιξε ξανά. Εγώ δεν κατάφερα να τελειώσω το 1 και ενώ μου φάνηκαν καλά τα επόμενα δεν βρήκα λόγο να συνεχίσω χωρίς να ξέρω την ιστορία. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από akiz90 1
White-Wolf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 3 παιχνίδια preorder, 3 delay! Τζόκερ έπιασα ρε φίλε! Last of us, cyberpunk, ff7! Περιμένω την 2η καθηστερηση του doom γιατί κ αυτό περιμενω... να σας πω 12 νούμερα στο ΚΙΝΟ να μην πιάσετε κανενα; Πάλι κερδίζετε!
makoylino Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Στις 14/1/2020 στις 10:59 ΜΜ, angelk1983 είπε έχει καταντήσει ειλικρινά αηδία αυτό με το ff7 . Απο Μαρτιο το πηγαμε 10 Απριλίου , κάτι μου λέει οτι θα ακολουθήσει νεα ανακοίνωση για 15 Ιουνίου και τελικά θα το φτάσουμε στα Χριστούγεννα . Τάχα οτι θέλουν να το κάνουν καλύτερο και κάτι τέτοια ψέματα . Κόλπα marketing όλα καθαρά και μας δουλεύουν αβέρτα. Πολύ φοβάμαι θα είναι πατάτα Γιατί οι αριθμοί λένε την αλήθεια πάντα
Bab1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Στις 14/1/2020 στις 10:23 ΜΜ, Darthrevan7 είπε από την στιγμή που μπαίνει σε σύγκριση το Doom με ένα έργο τέχνης όπως είναι το FFVII γελάνε και οι ρέγγες . Τa finall fantasy είναι απλά έπος και έκαναν τη. Αρχή για όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα, όσοι ημασταν παιδιά τότε το καταλαβενουμε τι θα πει,
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δε καταλαβα τιποτα Μιλαμε για all time classic επος ετοιμο σαν ιδεα εδω και 23 χρόνια . Ετοιμο το εχουν και το remake απλως το κοιτανε πως να του χωσουν επεισοδια και DLC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα