trelofanis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Παιδια καλησπερα..πηρα εναν καινουριο σκληρο ssd samsung για να μεταφερω τα αρχεια μου απ τον παλιο intenso...ενω η μεταφορα(που κρατησε πολλες ωρες) πηγε στο 99% κολλησε...εβγαλα τοτε τον παλιο απ το usb του..μετα το ξαναβαλα και ο σκληρος δεν αναγνωριζεται με τιποτα...δεν φαινεται πουθενα...ενω στο device manager φαινεται κανονικα,στο my computer ειναι σαν να μην υπαρχει καν οποτε δεν μπορω να εχω προσβαση στα αρχεια μου...και εχουν μεινει αρκετα που τελικα δεν μεταφερθηκαν... μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω??? πηγα στο diskmanagement και δεν αναγνωριζεται ουτε εκει..και με δεξι κλικ δε σε αφηνει να κανεις καποια αλλη ενεργεια...
htaccess Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, trelofanis είπε Παιδια καλησπερα..πηρα εναν καινουριο σκληρο ssd samsung για να μεταφερω τα αρχεια μου απ τον παλιο intenso...ενω η μεταφορα(που κρατησε πολλες ωρες) πηγε στο 99% κολλησε...εβγαλα τοτε τον παλιο απ το usb του..μετα το ξαναβαλα και ο σκληρος δεν αναγνωριζεται με τιποτα...δεν φαινεται πουθενα...ενω στο device manager φαινεται κανονικα,στο my computer ειναι σαν να μην υπαρχει καν οποτε δεν μπορω να εχω προσβαση στα αρχεια μου...και εχουν μεινει αρκετα που τελικα δεν μεταφερθηκαν... μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω??? Καλησπέρα, καταρχήν ξεκινάμε με δεδομένο ότι ο δίσκος (samsung) είναι μεγαλύτερος από τον intenso. Μετά παίρνουμε σαν δεδομένο ότι τα windows κατά κάποιο τρόπο "δεν ξέρουν" να μετράνε, βλέπε updates στο 100% complete και περίμενε μισή ώρα επιπλέον. Κακώς σταμάτησες την διαδικασία αντιγραφής με αυτό τον τρόπο (αφαίρεση usb), έπρεπε να δώσεις κι` άλλο χρόνο, τώρα αν έχεις σημαντικά αρχεία γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να τον δώσεις σε κάποια εταιρία για ανάκτηση, αλλιώς με τα διάφορα ελεύθερα ή επι πληρωμή προγράμματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, να προσπαθήσεις... και ότι ανακτήσεις. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
noble Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μήπως να δούμε τί κάνει αν συνδεθεί απ' ευθείας στη μητρική; SSD σε θήκη είναι;
trelofanis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 ο ssd λειτουργει μια χαρα...ο intenso κολλησε...παλι καλα που μου μετεφερε το 95% των δεδομενων...αλλα αυτο το 5% που λειπει ήταν σημαντικο....
snbblp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για αρχη και βλέπουμε το βίντεο με το recovery, εδω: https://send.firefox.com/download/76c007116ef7e970/#vocLAMFml0UXqpt2aw0qJw Ο δ'ισκος είναι τοσο πολύ απομαγνητισμένος, που κάποια sectors κάνει μέχρι και 9 δευτερόλεπτα για να τα διαβάσει. Συνεχίζουμε. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από snbblp
snbblp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το drive έχει αδυναμία ανάγνωσης στα πρώτα 240Mb (CRC uncorrectable errors), και για το υπόλοιπο η ανάγνωση γίνεται με καθυστέρηση (delays) μέχρι και 10 δευτερολέπτων για κάθε φυσικό 512b LBA. Διάσπαρτα μέσα σε αυτό υπάρχουν και εντελώς κατεστραμμένα που μπορεί να απομονώσει το SMART. Συμπέρασμα: ο δίσκος χρειάζεται μεταμόσχευση κεφαλών. Οποιαδήποτε προσπάθεια ανάγνωσης από εδώ κι εξής, θα καταλήξει στην ανεπανόρθωτη καταστροφή του, με αποκόλληση κεφαλών, προτού διαβάσει έστω το 20%. Δυστυχώς δεν έχω πλέον κλωβό καθαρής ατμόσφαιρας, και δεν μπορώ να τον "χειρουργήσω" έτσι. Η καταγραφή στο μητρώο SMART Ανάγνωση από το τέλος (500Mb) προς την αρχή. Σάρωση από 0 προς 500 Ανίχνευση σειράς (RAW) για partitions γνωστού τύπου. Ανίχνευση σειράς (RAW) για αρχεία γνωστού τύπου. Aνίχνευση σειράς (RAW) για αρχεία γνωστού τύπου (συνέχεια του log). Το επόμενο βήμα είναι αυτό: Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από snbblp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα