Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω το Imac 27 2017 με τον 3,4 cpu ( https://everymac.com/systems/apple/imac/specs/imac-core-i5-3.4-27-inch-aluminum-retina-5k-mid-2017-specs.html ) και θέλω να αναβαθμίσω την RAM. Αν και στο επίσημο site της Apple είχα δει ως max memory τα 32GB, διαβάζω σε πολλά site ότι τελικά μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 64, όπως και τα άλλα δύο imac 27 με τους μεγαλύτερους cpu. Γνωρίζει κανείς τί ισχύει τελικά; Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει; Σκέφτομαι να βγάλω τις RAM που έχει ήδη και να τις πουλήσω και να βάλω 2 x 16 με σκοπό να βάλω άλλες 2 στο μέλλον αλλά φοβάμαι μήπως τελικά δεν θα τις αναγνωρίζει. Σκέφτομαι να αγοράσω τις Corsair Vengeance 32GB DDR4-2400MHz. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως να την ακούσω. Ευχαριστώ.

P.S. Επίσης έχω και ακόμη μία απορία άσχετη με την RAM. Από ότι είδα μπορεί να μπει και 2ο μονιτορ και να δουλεύει παράλληλα. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το αν έχει διαφορά να μπει ένα 4κ ή ένα 1080p. Και εννοώ αν θα έχει χαμηλότερη απόδοση το σύστημα (κάρτα γραφικών).

Επεξ/σία από Petros24ath
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...