Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς θα μπορούσα να κατεβάσω π.χ. ένα 4K Demo video από το Youtube στο σκληρό δίσκο του PC και μετά να το αναπαράξω, μέσω USB, στην 4K TV μου.

Δημοσ.

Ήδη από εχθές χρησιμοποιώ το 4K Video Downloader, με άριστα αποτελέσματα, κάνει ακριβώς αυτό που λέει η ονομασία του. Τώρα βέβαια εντόπισα άλλο θέμα: οι  Media Players που έχω στο PC (VLC-MPC-BS Player-Ταινίες και τηλεόραση τωνWindows10), δεν μπορούν να κάνουν αναπαραγωγή εικόνας στα 4K αρχεία που κατεβάζω όταν αυτά είναι MP4 (ακούγεται μόνο ο ήχος),  ενώ όταν είναι 4K MKV (Matroska) τα αναπαράγουν κανονικά.

Δημοσ.
Στις 15/1/2020 στις 2:34 ΜΜ, Jannis64 είπε

Ήδη από εχθές χρησιμοποιώ το 4K Video Downloader, με άριστα αποτελέσματα, κάνει ακριβώς αυτό που λέει η ονομασία του. Τώρα βέβαια εντόπισα άλλο θέμα: οι  Media Players που έχω στο PC (VLC-MPC-BS Player-Ταινίες και τηλεόραση τωνWindows10), δεν μπορούν να κάνουν αναπαραγωγή εικόνας στα 4K αρχεία που κατεβάζω όταν αυτά είναι MP4 (ακούγεται μόνο ο ήχος),  ενώ όταν είναι 4K MKV (Matroska) τα αναπαράγουν κανονικά.

Κατεβασα με youtube-dl ενα 4k mp4 απο ΥΤ . Επαιξε κανονικα σε mpc-hc , mpc-be , ταινιες & τηλεοραση (windows 10) .. μηπως το προγραμματακι αυτο που χρησιμοποιησες για το download εχει καποιο θεμα ? 

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν να συμβαίνει αυτό που λες, δηλ. να υπάρχει θέμα με το 4K Video Downloader. Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω το youtube-dl και θα δω πως πάει μ' αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...