possiz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Για όλα φταίει το κράτος. Η καραμέλα του "δεν έχουμε παιδεία" να σταματήσει. Σκληρή εφαρμογή νόμων και θα δείτε πως έχουμε αμέσως παιδεία. Πάρε σε μερικούς δίπλωμα για κανένα χρόνο, άδεια κυκλοφορίας επίσης και θα δεις. 2
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Ή να φροντίσουν οι δήμοι ώστε να υπάρχουν αρκετές νόμιμες θέσεις πάρκινγκ, λέω εγώ μια τρελή ιδέα που δεν εφαρμόζεται βέβαια. Άλλη μια τρελή να μη δίνουν άδειες για πολυκατοικίες 30 διαμερισμάτων σε ήδη πυκνοκατοικημένες περιοχές χωρίς μελέτη για αρκετές θέσεις στάθμευσης εντός του οικοπέδου. Που να φτιαξει νομιμες θεσεις παρκινγκ? Να γκρεμισει κτιρια για να παρκαρει ο μητσος στο παγκρατι που αγορασε 3ο αυτοκινητο ενω δεν εχει ουτε 1 θεση γκαραζ? Ολες οι νεες πολυκατοικιες εχουν τουλαχιστον μια θεση ανα διαμερισμα, αλλα τι να το κανεις? Υπαρχουν περισσοτερα αυτοκινητα απ οτι διαμερισματα.
nikos2004dj Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Ένα από αυτά που με ενοχλούν στην Ελλάδα είναι η αγένεια που ξεχειλίζει !! Ένα άλλο είναι ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει και όχι μόνο στο δρόμο ,δεν υπάρχει σεβασμός του νόμου και της ελευθερίας του άλλου πουθενά .. Όταν ήμουν 20 πίστευα ότι θα αλλάξει ο κόσμος σε 20χρονια ..δυστυχώς 16 χρονια μετά δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί η λέξη αδιαφορία είναι εμπολιασμενη μέσα στον Έλληνα !!
basilis_k6 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 πλέον ολοι οι οδηγοι γνωρίζουν οτι πιο έυκολα κερδίζεις το τζόκερ με ενα δελτιο των 0,50 παρά τρως κλήση για οτιδήποτε. Το χάλι στους δρόμους αλλα και οι τραυματισμοί/θάνατοι ειναι απόρροια της ανύπαρκτης τροχαίας. Κυριολεκτικά ανύπαρκτης! Στην αττική οδο κάθε μέρα βλέπω 2-3 χωρις πινακίδες. Πιο έυκολο να βρείς παραβάτη απο αυτο δεν παιζει. Κιόμως κυκλοφορούν κανονικά. Κεντρικοί δρόμοι τίγκα στα παράνομα παρκαρισμένα, ουσιαστικα απο 2 λωριδες γίνονται 1 επι ώρες ολόκληρες και περνάνε άπειρα περιπολικά απο εκει και κάθονται στην κίνηση που δημιουργουν τα παρκαρισμένα. Κάποτε όταν άναβε κόκκινο πέρναγε ένα ακόμη αμάξι. Λίγα χρόνια πριν γίνανε δυο. Τωρα βλέπω να περνάνε 4-5. Οι δρόμοι έχουν γίνει ενα χάος, κανένας δεν κάνει τίποτα. Σκοτώνουν κοσμο οι μεθυσμένοι και οι κολλημένοι στο κινητο εν ωρα οδηγησης και δεν τρεχει κάστανο. Θέλω να δω πότε και αν θα βρεθει ενας υπουργος να ξηλώσει κανένα διοικητή της τροχαίας για το κατάντημα αυτής της χώρας. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Έχω καλέσει το 100, για όχημα που δεν είχε πινακίδες, ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Ξέρετε τι με ρώτησε η κοπέλα; Αν είδα τπτ ύποπτο... Όταν τη ρώτησα αν επιτρέπεται αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες να κυκλοφορεί...η απάντησή της ήταν μπορεί για κάποιο λόγο να κατασχέθηκαν... ---------------------------------------------------------------------------- Πριν χρόνια, ειμαι στο μηχανάκι ενός φίλου συνοδηγός. Κράνος κανένας. Το μηχανάκι έβγαζε μαύρους καπνούς. Χωρίς καθρέφτες. Αυτός μπαινοβγαινε στον ΟΚΑΝΑ. Μπλεγμένος, αλλά καλό παιδί. Μας σταματάνε μπάτσοι. Λέω τη γαμησαμε. Δίνω ταυτότητα εγώ μιας και αν έδινε ο άλλος θα τρέχαμε. Ελέγχουν ότι δεν έχω κάνει κάτι, και μας αφήνουν. Ρε μαλακα μπατσε, 10 παραπτώματα έχω... Σε αυτό το μπουρδέλο ζούμε...
lary7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, nikos2004dj είπε Όταν ήμουν 20 πίστευα ότι θα αλλάξει ο κόσμος σε 20χρονια ..δυστυχώς 16 χρονια μετά δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί η λέξη αδιαφορία είναι εμπολιασμενη μέσα στον Έλληνα !! Εδώ είσαι λάθος, ο κόσμος αλλάζει, παντού πλην Ελλάδος. Αυτά που γίνονται στην χώρα σχετικά με το παρκάρισμα δεν τα βλέπεις πουθενά σε όλη την Ευρώπη. Και δεν λέω για γερμανίες και σουηδίες, αλλά για Αλβανία που πριν 20 χρόνια δεν είχαν ρεύμα ή Σερβία που πέρασε 2 πολέμους. Το να μην χωράει να περάσει πεζός από πεζοδρόμιο δεν είναι πουθενά ανεκτό, πλήν Ελλάδος.
Axelq Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φυσικά και είναι ηθικό να πάρεις τηλέφωνο την τροχαία για τέτοιου είδους παραβάσεις. Ανήθικο είναι να παρκάρεις σε σημεία που δεν επιτρέπεται. Είμαι σίγουρος πως μερικοί ακόμα, με μικρά αυτοκίνητα (τύπου Smart), ανεβαίνουν και παρκάρουν στις ράμπες αναπήρων σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Axelq
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εγω εχω απορια αν εχει και σηματακι δηθεν αναπηριας και εχει βγει πανω στα πεζοδρομια τι γινεται ;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Εγω εχω απορια αν εχει και σηματακι δηθεν αναπηριας και εχει βγει πανω στα πεζοδρομια τι γινεται ; Τόση ώρα προσπαθούσα να ανεβάσω αυτό:
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, ritchie77 είπε Ελλαδαρα χμμμμ.... Εγω βλεπω στο τελος του πεζοδρομιου εμποδιο (κατω αριστερα της φωτογραφιας) και καθε εισοδο και ραμπα ελευθερη. Που ειναι το κακο?
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παλι καλα που αφηνουν και λιγο χωρο στις πορτες των σπιτιων και δε τους κλεινουν τελειως ... Απο αθηνα ειναι η περιοχη ; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μα τα σπίτια τους είναι εκεί... τουλάχιστον δεν στένεψαν το δρόμο, αυτοκίνητα περνάν άνετα.
AonDuine Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, phanispal είπε Όταν πάρεις, πες τους και πού μπορούν να παρκάρουν όσοι τα έχουν στο πεζοδρόμιο. Στα παπάκια μου που θα παρκάρουν .... 20 τετράγωνα μακρυά . Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς , πεζό-δρομια. Όχι θα κατεβαίνουν τα γερόντια και οι γυναίκες με τα καρότσια με τα μωρά στο δρόμο για να παρκάρει ο μπουρτζοβλαχος το αμάξι του έξω από το σπίτι του γιατί βαριέται να ψάξει για πάρκινγκ .... 10 ώρες πριν, phanispal είπε Μα αυτό είναι το θέμα, κάποιοι εδώ είναι στην απέναντι μεριά, π.χ. είχαν μια ζωή δικό τους πάρκινγκ. Οπότε βγαίνουν έξω και όλοι οι υπόλοιποι τους φαίνονται εξωγήινοι. Αλλά ναι, βρήκανε τη λύση: ας μην αγόραζαν αυτοκίνητο αφού δεν έχουν ΜΟΝΙΜΟ δικό τους πάρκινγκ. Είναι οι ίδιοι που λένε ελαφρά την καρδία σε αυτόν που ανοίγει νήμα για φασαρία στη γειτονιά να μετακομίσει και σε άλλα παρόμοια νήματα βρίσκουν παρόμοιες ευφάνταστες λύσεις. Μιλάμε για πολύ μυαλό, εξού και η καταχώρησή μου περί Νόμπελ. Λοιπόν, είναι λάθος να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο. Σε κάποιες περιπτώσεις δυστυχώς δε γίνεται διαφορετικά, τι να κάνουμε δηλαδή; Αφού είστε τόσο γαμάτοι προτείνετε ρεαλιστικές λύσεις, όχι "ας μην αγόραζαν αφού" και "ας κόψουν το λαιμό τους". Να παρκάρουν «νόμιμα» κι ας είναι και λίγο πιο μακρυά από το σπίτι τους . Μεγάλωσα Παγκράτι και όταν άρχισα να οδηγώ και γύριζα σπίτι, ειδικά βράδυ , αφηνα το αμάξι και 3-4 στενά από το σπίτι μου ( δεν είχα πάρκινγκ ) . Δεν το άφησα ποτέ σε ράμπα , δεν έκλεισα ποτέ πάρκινγκ , δεν πάρκαρα ποτέ πάνω σε πεζοδρόμιο. 1
ritchie77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μαγκας με ψευτοτζιπακι του ερχεται επισκεψη με τη γυναικα του σε σπιτι στη γειτονια και για καποιο ανεξηγητο λογο αποφασιζει να παρκαρει καθετα πανω στο πεζοδρομιο το οποιο ηταν αρκετα πλατυ ωστε να χωραει ολο το ψευτοτζιπακι. Καποιος αλλος πηγαινει και παρκαρει κανονικα απο πισω του παραλληλα με το πεζοδρομιο. Ο μαγκας αφου τελειωσε η επισκεψη βγαινει εξω και βλεπει οτι δεν μπορει να φυγει. Καλει το 100. Το περιπολικο αργει λιγο να ερθει. Οταν φτανει αρχιζει και φωναζει -Τι κανετε γιατι αργειτε? Περιμενω τοση ωρα εδω και δεν μπορω να φυγω -Και τι θελετε? -Να βρειτε ποιανου ειναι το αμαξι να ερθει να το παρει η να φωναξετε γερανο -Το αμαξι ειναι σωστα και νομιμα σταθμευμενο ενω σε εσας θα κοψω κληση 80 ευρω για παρκαρισμα σε πεζοδρομιο -Τι λετε? εγω σας καλεσα που δεν μπορω να φυγω, θα πληρωσω κι απο πανω? -Ναι. Η σας κοβω κληση η φευγω και βρισκετε αλλον τροπο να φυγετε. Τι θελετε? -Καλα αφηστε το, θα παρουμε ταξι Το καλυτερο θα ηταν και να φαει την κληση και να πληρωσει ταξι αλλα μαλλον ο αστυνομικος θεωρησε οτι η ταλαιπωρια του ηταν αρκετη Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από ritchie77 1
kage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) η αληθεια ειναι οτι το κρατος κ κατα συνεπεια οι δημοι οντως εχουν εκατονταδες σημεια που θα μπορουσαν να τα κανουν δημοσια παρκινγκ... ειναι αυτα που καταληγουν σε αυτους απο κατασχεσεις /δωρεες και αποποιησεις κληρονομιων μπορειτε να θυμηθειτε εναν τετοιο χωρο που να εγινε στην περιοχη σας? δεν θελουν ας τα πουλησουν να τα κανουν αλλοι ή να τα ενοικιασουν. ______________________________ https://www.zougla.gr/greece/article/elegxi-tis-troxeas-stin-atiki---ipo-tin-epiria-alkol-odigousan-232-atoma ισως να μην ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις