gousias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 🤐 Έχουμε εντρυφήσει την καφρίλα και την μαγκιά από ηλικία με πάνες, οπότε ακόμη και να διανοηθείς να πράξεις το κατά τ' άλλα αυτονόητο για τις περισσότερες (αν όχι στην απολυτότητα) πολιτισμένες κοινωνίες (εξαιρείται το παρόν οικόπεδο επικράτειας που βρέχεται από Ιόνιο, Αιγαίο κλπ) που υποβάλει την σύνεση με απτούς κανονισμούς συμπεριφοράς ως προς την διαχώριση από δίποδα όντα των σπηλαίων με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, θα βρεις τουλάχιστον τον εαυτό σου να θεωρεί με τύψη ότι πας να ρουφιανέψεις... Αναλογιστείτε τι πόλεμος έχει προκληθεί με τον νόμο περί προστασίας της υγείας από το κάπνισμα, όλοι οι ευφάνταστοι και δικαιωματίες καπνίζοντες που επιδιώκουν με την καφρίλα και την ψευτό-μαγκιά τους σε βάρος της δημόσιας υγείας αλλά και της δημόσιας δαπάνης φυσικά! Κατά τα υπέροχα λοιπά, σαν τις ακρίδες πολλαπλασιάζεται η "μαγκιά" και να καραδοκούν σε κάθε 100άρι δρόμου, ως το αθάνατο και αδιάβλητο είδος κάγκουρα, όπου έχει κάθε δικαίωμα να καβαλά πεζοδρόμια, να εισέρχεται αντικανονικά (πλέον με ατέρμονο θράσος, με ορμή) σε μονόδρομο ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να περνά κόκκινο και stop με άνεση και φυσικά πάντα με το ανεπανάληπτο copy-paste γ@μostyle του κάγκουρα με το ένα χέρι στη τσέπη και καμπουριάζοντας, φορώντας τη κουκούλα (διότι η μαγκιά που του ενέπνευσαν επιβάλει αποφυγή από τις ευθύνες) και παρέα με τα εξωφρενικά decibel της "νόμιμης" εξάτμισης (άλλο παρεμπόριο και λαμόγια εκεί, αλλά δεν πειράζει, έτσι να βγαίνει το ψωμί του λαού μωρέ)... έτσι για να δείξει ότι ως ηγεμόνας σε αυτό το κόσμο εξουσιάζει γιατί επαναστατεί! Εννοείται ότι και με τα αυτοκίνητα των αντίστοιχων άθλιων η νοοτροπία είναι συντεταγμένα παρόμοια με κάποιες διαφορετικές δυνατότητες, όπως η απαράδεκτα ανεξέλεγκτη δυναμική των ηχοσυστημάτων! PS, το άλλο που σταματούν όπως στην Αγία Βαρβάρα οι gipsy, όλοι οι κάγκουρες κλείνοντας το δρόμο για να μ@$ΦΧ%$%Υ, αδιαφορώντας φυσικά για την παρεμπόδιση κυκλοφορίας και φυσικά δεν εννοείται να μιλήσεις σε έχουν κλειδώσει αυτόματα οι συμμορίες! Συνεπώς, δικαιωματίες του τόπου και όχι μόνο, ενωθείτε να προβάλετε τα έτσι γουστάρω και να απαιτήσετε να πληρώνει άλλος συνέπειες των πράξεων σας! Απλά γιατί έτσι σας έμαθε το familia σας και γιατί ...viva la revolucion! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από gousias 1 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ακριβως. Ή να φροντίσουν οι δήμοι ώστε να υπάρχουν αρκετές νόμιμες θέσεις πάρκινγκ, λέω εγώ μια τρελή ιδέα που δεν εφαρμόζεται βέβαια. Άλλη μια τρελή να μη δίνουν άδειες για πολυκατοικίες 30 διαμερισμάτων σε ήδη πυκνοκατοικημένες περιοχές χωρίς μελέτη για αρκετές θέσεις στάθμευσης εντός του οικοπέδου. 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Και αλλος αυτεπάγγελτος τροχονόμος
Strigla Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Όχι μην γιατί κι εγώ όταν πιάσω τιμόνι στα χέρια μου γίνομαι κανίβαλος ενώ στα φόρουμ είμαι μια χαρά άνθρωπος...
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι μόνο είναι ηθικό αλλά επιβάλλεται. Σχεδόν κάθε μέρα παίρνω την τροχαία τηλέφωνο γιατί κάποια ανεγκέφαλα ζώα ανίκανα για οδήγηση και για συμβίωση με ανθρώπους έρχονται και παρκάρουν μπροστά στην πυλωτή. Αυτά τα ζώα ζούνε τζάμπα και χαλάνε το οξυγόνο. Δυστυχώς δεν υπάρχει τροχαία να τους μαζέψει ούτε κάμερες στους δρόμους Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από adi32 1
Loinen Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, lightsout είπε Καλησπέρα. Προχθές, Κυριακή αργά το πρωί, κάλεσα για παρκαρισμένο όχημα καθέτως πάνω στο πεζοδρόμιο, λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου, ο οδηγός του οποίου δεν είχε αφήσει το παραμικρό περιθώριο για να περνούν οι πεζοί. Σημείωση, το σημείο είναι περίπου 70 μέτρα από το ΑΤ στο οποίο στεγάζεται και η Τροχαία, και επίσης αυτή την περίοδο "τρέχει" Πρόγραμμα της Τροχαίας για την αποσυμφόρηση των πεζοδρομίων από τα οχήματα. Το αποτέλεσμα ήταν να μην εμφανιστεί κανείς, και το όχημα έμεινε εκεί μέχρι τ' απόγευμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που καλώ για κάτι τέτοιο στο 100. Ποτέ δεν έχει ανταποκριθεί η Τροχαία στις κλήσεις μου. Δεν ασχολούνται και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη στους δρόμους. Φαίνεται πως η επιβολή της τάξης και η εφαρμογή των νόμων εξαντλούνται στο "σπάσιμο" των καταλήψεων και στην ανακατάληψη της πλατείας Εξαρχείων από τα ΜΑΤ. Σαφέστατα λοιπόν θεωρώ ότι είναι ηθικό, αλλά δεν ανταποκρίνεται η Τροχαία. Κατά τη γνώμη μου, οι κατά τόπους Διοικητές και συνολικά η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ θα έπρεπε να ντρέπονται για το χάλι στους δρόμους και για την αδράνεια των τμημάτων τους. Στο κάτω-κάτω, από εμάς πληρώνονται και δεν πληρώνονται για να μας γράφουν στα τέτοια τους. όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Δεν λεω να κανεις ζημια στο αυτοκινητο του, αυτο θα ηταν εντελως ανευθυνο και ανωριμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, turbat0s είπε Είναι. Η έλλειψη παιδείας είναι βαθιά ενσωματωμένη στον κώδικά μας, θα χρειαστούν αρκετές γενιές για να εξαλειφθεί (εάν εξαλειφθεί φυσικά, εφόσον ούτε διδάσκεται παιδεία αλλά και ο πληθυσμός αντικαθίσταται με άλλον, περισσότερο εξαθλιωμένο και χαμηλότερου επιπέδου). Επιπλέον οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν για να μας προλαβαίνουν όλους. Καλή υπομονή. Τις προάλλες (Σάββατο) πήγα για ψώνια σε έναν μεγάλο Σκλαβενίτη με parking 500 θέσεων εκ των οποίων οι 200 είναι σκεπαστές. Οι θέσεις είναι μοιρασμένες δεξιά και αριστερά. Ανάμεσά υπάρχει διαδρομος που χωράει ~3 αυτοκίνητα. Εκεινη την ώρα να ήταν πιασμένες οι 100 (με το ζόρι). Φτάνω και βλέπω 3-4 καραγκιοζηδες να έχουν καθησει κυριολεκτικά στη μέση (στον διάδρομο που ΔΕ + ΑΡ έχει τις θέσεις στάθμευσης). Περνάω βρίζοντάς τους και παρκάρω (ή σύζυγος που ήταν μαζί μου απέτρεψε να έρθω σε σύγκρουση). Την ίδια ώρα παρκάρει κι ένας ακόμα... Ελληνας. Από την πόρτα του συνοδηγού βγαίνει ένας νεαρός (~25) και υποθέτω ότι είναι πατέρας & γιος. Λογω απόστασης δεν ακούω αλλά καταλαβαίνω από τις χειρονομίες πως ο γιος δείχνει στον πατέρα ότι υπάρχουν πολλές άδειες θέσεις (κυριολεκτικά στα 20 μέτρα). Η αντίδραση του πατέρα ήταν μια θυμωμένη αντίδραση απαξίωσης (με το χερι που θα έλεγε "αντε παράτα με"). Ήταν - νομίζω - η πιο τρανταχτή απόδειξη για το ότι οι νοοτροπίες αλλάζουν ΠΟΛΎ ΔΎΣΚΟΛΑ.! Μάλλον μόνο οι ερχόμενες γενιές κι.... σιγά--σιγά.
Iamthagod Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Και αλλος αυτεπάγγελτος τροχονόμος Εννοείς αυτεπάγγελτο τροχονόμο τον πατέρα ή τη μάνα που δεν μπορεί να περάσει με το παιδί του από μια διάβαση και θέλει να τιμωρηθεί ο υπαίτιος; Τότε δυστυχώς, είμαι αυτεπάγγελτος τροχονόμος. 4
G.TH. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μια πυρηνική μπόμπα στο κέντρο κάθε πόλης θα μας σώσει.
chdeal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Άλλη μια τρελή να μη δίνουν άδειες για πολυκατοικίες 30 διαμερισμάτων σε ήδη πυκνοκατοικημένες περιοχές χωρίς μελέτη για αρκετές θέσεις στάθμευσης εντός του οικοπέδου. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια. Το πρόβλημα είναι το χάος που είχε προλάβει ήδη να δημιουργηθεί. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι η τυπική διμελής ελληνική οικογένεια της κρίσης έχει τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα, οπότε καταλαβαίνεις ότι δε μπορεί για κάθε δυάρι στην πολυκατοικία να υπάρχουν και 2 τουλάχιστον θέσεις parking γιατί θα χρειαστεί να χτίσουμε και τη θάλασσα.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Εννοείς αυτεπάγγελτο τροχονόμο τον πατέρα ή τη μάνα που δεν μπορεί να περάσει με το παιδί του από μια διάβαση και θέλει να τιμωρηθεί ο υπαίτιος; Τότε δυστυχώς, είμαι αυτεπάγγελτος τροχονόμος. Αντε καλη σταδιοδρομία, να γινεις και αυτεπαγγελτος πυροσβέστης.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, ritchie77 είπε Ελλαδαρα Εκεί θέλει να έχεις ένα κατσαβίδι να πάρεις εσύ όλες τις πινακίδες και να τις πουλήσεις με λύτρα Bitcoin
chdeal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αντε καλη σταδιοδρομία, να γινεις και αυτεπαγγελτος πυροσβέστης. Ναι, στην Ελλάδα μόνο τα αυτεπάγγελτα γαϊδούρια είναι chic και κοινωνικά αποδεκτά
Zan_Azan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Iamthagod είπε Υπάρχει απάντηση στο "πες τους και που να παρκάρουν τα οχήματα τους". Η απάντηση είναι πως πρώτα βεβαιώνομαι πως έχω κάπου να παρκάρω το όχημα μου, ΝΟΜΙΜΑ, μετά το αγοράζω. Αν δεν υπάρχει, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Μπορεί να φένεται σε πολλούς ριζοσπαστική άποψη, αλλά θεωρώ σωστότατη. Αυτό ισχύει στην Ιαπωνία,αν δεν έχεις δηλώσει χώρο στάθμευσης δεν παίρνεις αυτοκίνητο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις