Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, 

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

έχω 2 καρτοκινητά ( cosmoκάρτα) . 

Το ένα γίνεται μονίμως χρήση για τηλέφωνα, το άλλο και τηλέφωνα και data Και sms..

Όπως καταλαβαίνεται, συσσωρευτικά έχουν μαζευτεί πολλά GB data, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ στο 1ο καρτοκινητό και επειδή η χρήση του γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τηλέφωνα όπως σας είπα δεν μπορούν να 'εκμεταλλευτούν'..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω μεταφορά των ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ - ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΤΩΝ data στο άλλο καρτοκινητό μου?

Και τα 2 είναι στο όνομά μου εννοείται.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όχι. Αν έχεις dual SIM συσκευή μπορείς να βγάλεις 2 κάρτες για τον άλλο αριθμό και να τον χρησιμοποιείς για ίντερνετ στην κύρια συσκευή σου. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι όσο χρησιμοποιείς την μια SIM δεν θα δουλεύει η άλλη (από αυτές που έχουν τον ίδιο αριθμό).

Δημοσ.

δυστυχώς... ολύ δυστυχώς.. ΔΕΝ εξυπηρετεί καθόλου αυτή η "λύση"..
Πόσο απλό είναι και πόσο δύσκολο εώς ακατόρθωτο φαντάζει να γίνεται..στα ίδια στοιχεία, ίδιος κάτοχος.. αυτά μόνο εδώ συμβαίνουν..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaniasgr είπε

δυστυχώς... ολύ δυστυχώς.. ΔΕΝ εξυπηρετεί καθόλου αυτή η "λύση"..
Πόσο απλό είναι και πόσο δύσκολο εώς ακατόρθωτο φαντάζει να γίνεται..στα ίδια στοιχεία, ίδιος κάτοχος.. αυτά μόνο εδώ συμβαίνουν..

Δεν είναι δύσκολο. Απλά δεν συμφέρει τις εταιρίες να γίνεται αυτό που ζητάς, θα χάσουν αρκετά χρήματα, οπότε δεν το παρέχουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...