pogchamp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Γενικά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω? Στο car.gr τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα. Αυθεντικές καινούριες οι τιμές τους είναι απλά αστείες... 210€ η μία για 15αρες... Πριν πάω σε aftermarket ή OEM, θέλω λίγο να δω τι επιλογές έχω σε αυθεντικές ford. Ευχαριστώ... Για ford fiesta 2016 μιλάμε btw.
babisskg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, pogchamp είπε Γενικά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω? Στο car.gr τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα. Αυθεντικές καινούριες οι τιμές τους είναι απλά αστείες... 210€ η μία για 15αρες... Πριν πάω σε aftermarket ή OEM, θέλω λίγο να δω τι επιλογές έχω σε αυθεντικές ford. Ευχαριστώ... Για ford fiesta 2016 μιλάμε btw. Οι δικές σας ζάντες τι έπαθαν , όπως επίσης αν μιλάτε για σιδερένιες η όχι .
pogchamp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, babisskg είπε Οι δικές σας ζάντες τι έπαθαν , όπως επίσης αν μιλάτε για σιδερένιες η όχι . Έχω σιδερένιες, θέλω αλουμινίου... Δεν είναι ότι χάλασαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα