Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vsm είπε

8Κ να τα δούμε που? Ασε που έτσι όπως πάει στη πίσω πλευρά θα βλέπεις μόνο κάμερες. Εντάξει καταντάει υπερβολικό. 

2 ώρες πριν, aris1986 είπε

Σημαντικό άμα δεν έχεις 8Κ θα σε διώξουν από το τέννις κλάμπ.

Ντρέπομαι μόνο και που το σκέφτομαι...

Κλασική νεάντερταλ νοοτροπία που δεν μπορεί να βάλει ελάχιστα το μυαλό να δουλέψει, να σκεφτεί, το μεγαλύτερο resolution μήπως προσφέρει καλύτερο end quality μετά από editing?? Μήπως το digital stabilization έχει περισσότερα pixel να δουλέψει; Μήπως, μήπως..

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Κλασική νεάντερταλ νοοτροπία που δεν μπορεί να βάλει ελάχιστα το μυαλό να δουλέψει, να σκεφτεί, το μεγαλύτερο resolution μήπως προσφέρει καλύτερο end quality μετά από editing?? Μήπως το digital stabilization έχει περισσότερα pixel να δουλέψει; Μήπως, μήπως..

Από την άλλη κάποιος άλλος θα απαντήσει, ναι τελειοποιήσαμε τα 4Κ και είπαμε να πάμε στα 8Κ... οπότε μήπως αφήνουμε μισές δουλειές και ανοίγουμε νέες μόνο και μόνο για το hype...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το 8K βιντεο θα δωσει τεραστια αρχεια. Σιγα σιγα θα πρεπει να παμε στα 256GB χαμηλοτερη χωρητικοτητα μιας και τα 128 αρχιζουν να φανταζουν πολυ λιγα. Ο exynos σε single/multi cpu θα ειναι στα ιδια με τον 865. Σε GPU παλι θα ειναι κατωτερος απο την κορυφαια adreno 650 του 865. 

Απο οτι φαινεται για το 2020 εχουμε 5G/8K/108ΜP καμερα+10x οπτικο. Τις τρυπες στην οθονη τις κρατανε ακομα απο οτι βλεπω. Σιγουρα θα παιξουν αρκετα και τα 120ΗΖ απο oneplus/xiaomi/realme με 240hz αισθηση δινοντας μια τελειως πρωτογνωρη εμπειρια στο smoothness του κινητου και λεγεται και για native 144hz στο magic 5G της ZTE. Η Ram ειναι καλο που θα παει στα 12GB στις ναυαρχιδες και ακουγεται και για 16GB στο black shark 3. Γενικα μπαινουμε σε μια εποχη που οι ναυαρχιδες θα εχουν πολλες καινοτομιες πανω μεταξυ και 5000ma μπαταριες και τα mid range κινητα των 200-250 ευρω θα κανουν για το 99% του κοσμου. Καποτε στα 200 ευρω περναμε κατι σαπια πλαστικα lagsung αυτη η εποχη περασε ανεπιστρεπτι. Αν μπορεσουν να δωσουν και καλυτερα γραφικα στα παιχνιδια ωστε να αξιοποιησουν στο επακρο τις GPU των ναυαρχιδων θα δουμε ομορφα πραγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Το notch ενοχλεί μόνο όσους το snobάρουν που δεν το έχουν δοκιμάσει in the first place. Δεν έχω ακούσει κανέναν που έχει τηλέφωνο με notch να παραπονιέται. Ειδικά κατόχους iPhone. Απλά το αγνοείς και δεν το βλέπεις καν καθώς το περιεχόμενο που βλέπεις είναι συνήθως στο κέντρο της οθόνης και ΌΧΙ στο πάνω μέρος.

Το faceID είναι ότι καλύτερο και ας έχω notch για πάντα δεν με απασχολεί.

Έχω το mi8 που έχει αντίστοιχα Νοτς. Εμενα μου την δίνει πάρα πολύ , ειδικά στην θέαση βίντεο (όταν το βίντεο είναι 21:9). Άρα το έχω δοκιμάσει και δεν μου αρέσει .

Επεξ/σία από chris_g92
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chris_g92 είπε

Έχω το mi8 που έχει αντίστοιχα Νοτς. Εμενα μου την δίνει πάρα πολύ , ειδικά στην θέαση βίντεο . Άρα το έχω δοκιμάσει και δεν μου αρέσει .

Το θεμα ειναι οτι οι οθονες με αυτες τις αναλογιες σε θεαση βιντεο youtube αν πεις να την βαλεις σε ολη την οθονη σε κοβει οχι μονο το notch αλλα χανεις πολυ πληροφορια λογω της αναλογιας. Δεν γινεται σωστο streching δηλαδη οπως στον υπολογιστη στις 21:9 οθονες αλλα αυξανετε αναλογα και στο πλατος και στο μηκος και κοβετε παρα πολυ βιντεο. Δεν ξερω σε ποιον αρεσει κατι τετοιο. Ειχα το mi8 αρκετους μηνες και οντως μου την εδινε παρα πολυ ολο αυτο.

Δημοσ.

Μόλις μπορέσω και δω την Μενεγάκη 4Κ στον Άλφα, τότε θα δώσω το εναρκτήριο λάκτισμα για την 8Κ εποχή.

My 2cents όπως έλεγε και ο Gi0 πριν τον καθαίρεσουν!

Δημοσ.

Οι συσκευες αυτες απευθυνονται σε αυτους που εχουν να τα σκασουν. Οσοι δεν εχουν ας παρουν xiaomi με 200 ευρω. Η συσκευη ειναι τουμπανη ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

Και το ιντερνετ στην Ελλαδα ειναι σαπιο. Αυτο σημαινει οτι η MS δεν θα βγαλει cloud streaming στο gaming επειδη δεν θα μπορεσουν να παιξουν οι Ελληνες? 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iliaz είπε

Πληρώνω 100% το ποσο που ζητάει η Samsung, θέλω το 100% της απόδοσης. Για ποιο λόγο ο Αμερικανός να πληρώνει τα ίδια λεφτά για το ίδιο προϊόν και να παίρνει SD και εγώ να περνώ έναν χειρότερο επεξεργαστή. Άμα ήταν να πάρω κάτι μόνο για ίντερνετ, ΥΤ , mail κτλ θα επαιρνα ενα Samsung mid-high end (δηλαδή με SD 7XX , που έχουν μικρές διαφορές στον επεξεργαστή αλλά μεγάλες στην κάρτα γραφικών) που κοστίζει τα μισα ή ένα περσινό iPhone που θα ξέρω ότι θα έχω υποστηρίξει για τουλάχιστον 4 χρόνια (όχι σαν την Sammy που στηρίζει τα flagship της 3 χρόνια και με το ζόρι, βλέπε s10 που δεν θα πάρει Android 10) και την δύναμη ενος καλου επεξεργαστή

βλεπε s10 που δεν θα παρει android 12, εννοεις λογικα γιατι το s10 πηρε android 10 και θα παρει και android 11

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iliaz είπε

Πληρώνω 100% το ποσο που ζητάει η Samsung, θέλω το 100% της απόδοσης. Για ποιο λόγο ο Αμερικανός να πληρώνει τα ίδια λεφτά για το ίδιο προϊόν και να παίρνει SD και εγώ να περνώ έναν χειρότερο επεξεργαστή. Άμα ήταν να πάρω κάτι μόνο για ίντερνετ, ΥΤ , mail κτλ θα επαιρνα ενα Samsung mid-high end (δηλαδή με SD 7XX , που έχουν μικρές διαφορές στον επεξεργαστή αλλά μεγάλες στην κάρτα γραφικών) που κοστίζει τα μισα ή ένα περσινό iPhone που θα ξέρω ότι θα έχω υποστηρίξει για τουλάχιστον 4 χρόνια (όχι σαν την Sammy που στηρίζει τα flagship της 3 χρόνια και με το ζόρι, βλέπε s10 που δεν θα πάρει Android 10) και την δύναμη ενος καλου επεξεργαστή

Ναι αλλά κάθε 3 χρόνια συνήθως αλλάζει ο κόσμος συσκευές. Μην πω ότι κάποιοι αλλάζουν και κάθε 2. Υπάρχει βέβαια και κόσμος που θα πάρει μια και θα την κρατήσει για 4-5 χρόνια αλλά αυτοί βέβαια δεν ενδιαφέρονται και τόσο για updates. Έτσι κι αλλιώς μετά από 5 χρόνια η συσκευή έχει παλιώσει οπότε μπορεί και τα updates να την επιβαρύνουν (Όπως έγινε και με τα πιο παλιά iPhone προσφατα)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paris_chav είπε

βλεπε s10 που δεν θα παρει android 12, εννοεις λογικα γιατι το s10 πηρε android 10 και θα παρει και android 11

S8 ήθελα να πω

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, AtiX είπε

Αν κάποιος θέλει τόσο απλά πράγματα γιατί να πάρει ναυαρχίδα και να σκάσει τόσα λεφτά???

Για να πάρει την απίστευτη οθοναρα, την πρωτοποριακή κάμερα κλπ

Δημοσ.
2 hours ago, vagosd said:

Το notch ήταν η κίνηση απελπισίας της Apple στον αγώνα για τη δημιουργία all screen iPhone.

Το notch ήταν η λύση της Apple στον αγώνα (των άλλων) να κάνουν όλα τα smartphones ίδια. 

2 hours ago, vagosd said:

Θα δείτε ότι το touch ID θα επιστρέψει και θα καταλάβετε ότι το notch θα μπορούσε να προσπεραστεί .

Και να επιστρέψει δεν νομίζω ότι η Apple θα κάνει full screen smartphone χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chris_g92 είπε

Έχω το mi8 που έχει αντίστοιχα Νοτς. Εμενα μου την δίνει πάρα πολύ , ειδικά στην θέαση βίντεο (όταν το βίντεο είναι 21:9). Άρα το έχω δοκιμάσει και δεν μου αρέσει .

Μα να μην έχω πετύχει πουθενά τέτοιο βίντεο; Εκτός αν τα κάνεις ζουμ που είναι ότι χειρότερο γιατί χάνεις πληροφορία από πάνω και κάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε οκ why not.

Selling point για τους ιδιους που μαγευονται απο τα 300 megapixel.

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Κοίτα η αλήθεια είναι πως μετά απο αυτά που έγραψες, νοιώθω λίγο Νεάντερταλ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...