Nauths Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, με πήραν τηλ από αστυνομία 29/09 για να παρουσιαστώ το επόμενο πρωινό. Παρ' όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ζω επαρχία το οποίο και το μετέφερα στον αστυνομικό και είπε θα με δηλώσεις αγνώστου διευθύνσεως. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να πάω γιατί δεν είμαι υπάλληλος σε κάποια υπηρεσία και σε ένα βράδυ δεν υπήρχε περίπτωση να κανονίσω την δουλειά μου για να μπορέσω να λείψω μερικές ημέρες. Σήμερα δε με πήραν για να πάω να απολογηθω για ποιο λόγο δεν παρουσιάστηκα. Ποια είναι η διαδικασία και τι γίνεται; Δεν είναι ότι φοβάμαι για κυρώσεις, απλά να ξέρω την διαδικασία.
kallair Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 To καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο στα γραφεια της στρατολογιας που ανηκεις ή γενικα σε οποιαδηποτε αντιστοιχη υπηρεσια βρεις τηλεφωνο/το σηκωσουν και να ρωτησεις για τον "συγγενη" σου που δεν μπορεσε να παρουσιαστει. εδω μεσα θα ακουσεις το κοντο κ το μακρυ του καθενος ενω εκεινοι θα μπορουν να σε κατευθυνουν οπως πρεπει.
Conan2046 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μου είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια. Με κάλεσαν για επανεκπαίδευση ακριβώς το διάστημα που έδινα κάποιες εξετάσεις που δεν μπορούσα να χάσω και παρ' όλο που υπό άλλες συνθήκες θα ήθελα να πάω. Ήρθε ο αστυνομικός με το χαρτί (γνωστός μας) στον Πατέρα μου, ο Πατέρας μου είπε ότι δεν ...ήξερε που μένω πλέον, ο αστυνομικός έφυγε. Κάποια στιγμή μετά από μήνες η αστυνομία με βρήκε με κάλεσε στο τμήμα, υπέγραψα μια δήλωση ότι έμενα σε άλλη διεύθυνση (πραγματική) διαφορετική από αυτή που με έψαχναν και αυτό ήταν. Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια και δεν είχα κάποια άλλη ενόχληση από κάποιον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις