Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, 

Από χθές αντιμετωπίζω πρόβλημα με το laptop μου DELL Inspiron 5558 με Windows 10 x64. Δεν μου εμφανίζει καθόλου τα διαθέσιμα δίκτυα είτε μέσω WIFI είτε μέσω Ethernet. Έχω κάνει update τους drivers της κάρτας δικτύου αλλά και πάλι τίποτα. Σαν κάρτα δικτύου έχει την  Intel Wireless 3160AC Card [802.11AC + Bluetooth 4.0, Dual Band 2.4&5 GHz, 1x1].  Σε επίσκεψη σε τεχνικό η γνώμη τους είναι πώς δεν έχει να κάνει με την κάρτα δικτύου αλλά μάλλον με τα Windows καθώς η Ethernet δεν σχετίζεται με το WIFI. Ή το ένα θα δούλευε ή το άλλο όπως μας είπαν. Σκέφτομαι να περάσω πάλι τα Windows αλλά θέλω να κερδίσω χρόνο καθώς είναι για επαγγελματική χρήση. 

Καμία ιδέα για το πως μπορώ να προχωρήσω? 

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή λάπτοπ δεν έχεις.

Εγώ θα κράταγα ένα image το σκληρό (λογικά ήδη κρατάς αφού πρόκειται για κρίσιμο επαγγελματικό μηχανάκι), θα έκανα ένα φορμάτ και σε 10΄ θα ήξερα αν φταίνε τα win.

Δημοσ.

Δες αν εχεις ενεργοποιησει κατα λαθος το Airplane mode:

image.png.a7801a948e736125958c4b83c32c67ad.png

Ειδαλλως θα κοιταζα αν εχει φαει κολλημα το firewall αν εχεις εγκαταστησει καποιο διαφορετικο των Windows, οποτε μια απεγκατασταση του θα βοηθουσε.

Δημοσ.

Image έχει κρατηθεί και μάλλον θα προχωρήσω σε αυτή την λύση εάν δεν βρώ κάτι πιο άμεσο. Εννοείται πως δεν είναι σε airplane mode 😀 και θα δοκιμάσω και το κομμάτι με το firewall. Avast έχω επάνω και θα το απεγκαταστήσω αν και το έχω απενεργοποιήσει κατά την διάρκεια των δοκιμών. 

Laptop έχω απλά δεν έχω δίκτυο...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, coner2 είπε

Image έχει κρατηθεί και μάλλον θα προχωρήσω σε αυτή την λύση εάν δεν βρώ κάτι πιο άμεσο. Εννοείται πως δεν είναι σε airplane mode 😀 και θα δοκιμάσω και το κομμάτι με το firewall. Avast έχω επάνω και θα το απεγκαταστήσω αν και το έχω απενεργοποιήσει κατά την διάρκεια των δοκιμών. 

Laptop έχω απλά δεν έχω δίκτυο...

Κάποιο Update των windows στο έχει κάνει. Ψάξε ένα ένα στο ίντερνετ και δες αν όντως έχουν γίνει αναφορές για το ίδιο πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με restore των Windows. Έμαθα πως και άλλοι χρήστες είχαν το ίδιο πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...