Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε: Κοντα στα 300
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουρια
5) Μέγεθος οθόνης; κανενα θεμα
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);Θα προτιμουσα να εχει Fast charging,
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Αρκετα,αλλα παντα σε λογικα πλαισια για την τιμη,να τραβαει αξιοπρεπεις φωτογραφιες και βιντεο
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να βγαζει μερα  ανετα με νορμαλ χρηση,οσο παραπανω τοσο το καλυτερο
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): βιντεο,gaming, microsoft office , καθημερινη χρηση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pngts1996 είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε: Κοντα στα 300
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουρια
5) Μέγεθος οθόνης; κανενα θεμα
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);Θα προτιμουσα να εχει Fast charging,
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Αρκετα,αλλα παντα σε λογικα πλαισια για την τιμη,να τραβαει αξιοπρεπεις φωτογραφιες και βιντεο
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να βγαζει μερα  ανετα με νορμαλ χρηση,οσο παραπανω τοσο το καλυτερο
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): βιντεο,gaming, microsoft office , καθημερινη χρηση

Εδώ είσαι φίλε μου για ρίξε μια ματια

https://www.skroutz.gr/s/18424073/Samsung-Galaxy-A70-Dual-128GB.html?from=autocomplete&keyphrase=a70+samsung

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, life is music είπε

Ή μπορεί να πάει εδώ, καλύτερο κινητό από το A70 και πιο οικονομικό ;) https://www.skroutz.gr/s/19023344/Xiaomi-Mi-9T-64GB.html

Δημοσ.
9 ώρες πριν, life is music είπε

Πολύ καλό και αυτό !!!

9 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Ή μπορεί να πάει εδώ, καλύτερο κινητό από το A70 και πιο οικονομικό ;) https://www.skroutz.gr/s/19023344/Xiaomi-Mi-9T-64GB.html

Αρχικα ευχαριστω για την βοηθεια σας!  Για το Mi9T σκεφτομαι  κ εγω αλλα και το α7 ειναι δελεαστικο! Περα απο τιμη εχουν καποια διαφορα μεγαλη μεταξυ τους? Εγω αυτο που ζηταω κυριως ειναι να μη κολαει σε μενου κλησεις και σε εφαρμογες διοτι εχω το j4 plus sams και κολλαει αρκετα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Αρχικα ευχαριστω για την βοηθεια σας!  Για το Mi9T σκεφτομαι  κ εγω αλλα και το α7 ειναι δελεαστικο! Περα απο τιμη εχουν καποια διαφορα μεγαλη μεταξυ τους? Εγω αυτο που ζηταω κυριως ειναι να μη κολαει σε μενου κλησεις και σε εφαρμογες διοτι εχω το j4 plus sams και κολλαει αρκετα.

Πιστεύω πως το Mi9T θα σε καλύψει 1000% για την χρίση που το θέλεις, αλλά αν δίνεις τόσα λεφτά για να πας σε ένα κινητό που να μην κολλάει υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις. Μπορείς να πας σε Mi 9 lite. Για να δεις αν σου ταιριάζει το Mi 9 lite δες αυτό. Αν θες μπορείς να κατέβεις και άλλο σε τιμή και να πάρεις το Mi A3. Το Α3 το έχω και πάει σφαίρα, αλλά για κάποιους έχει μειονεκτήματα, για άλλους όχι, είναι ένα κινητό που θέλει ψάξιμο πριν την αγορά. Για μένα πάντως δεν υπάρχει κάτι αρνητικό. 

23 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Περα απο τιμη εχουν καποια διαφορα μεγαλη μεταξυ τους?

To A70 είναι κατώτερο σε όλα σε σχέση με το Mi9T χωρίς να σημαίνει αυτό όμως πως είναι κακό κινητό, απλά πληρώνεις παραπάνω για λιγότερα. Δες εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a70-latam,xiaomi-mi-9t

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Πιστεύω πως το Mi9T θα σε καλύψει 1000% για την χρίση που το θέλεις, αλλά αν δίνεις τόσα λεφτά για να πας σε ένα κινητό που να μην κολλάει υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις. Μπορείς να πας σε Mi 9 lite. Για να δεις αν σου ταιριάζει το Mi 9 lite δες αυτό. Αν θες μπορείς να κατέβεις και άλλο σε τιμή και να πάρεις το Mi A3. Το Α3 το έχω και πάει σφαίρα, αλλά για κάποιους έχει μειονεκτήματα, για άλλους όχι, είναι ένα κινητό που θέλει ψάξιμο πριν την αγορά. Για μένα πάντως δεν υπάρχει κάτι αρνητικό. 

To A70 είναι κατώτερο σε όλα σε σχέση με το Mi9T χωρίς να σημαίνει αυτό όμως πως είναι κακό κινητό, απλά πληρώνεις παραπάνω για λιγότερα. Δες εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a70-latam,xiaomi-mi-9t

Σύμφωνο μαζί σου φίλε ....αν και σε αυτά τα λεφτά αν ψάξεις σε άλλη εταιρεία δεν θα βρεις καλύτερο από το a70 και το mi9t εκτός και ανέβεις στο budjet και πας σε κάνα nokia που και αυτά είναι πολύ καλά !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά, σε καμία περίπτωση το Α70 δεν είναι κατώτερο σε όλα. Μεγαλύτερη μπαταρία, γρηγορότερη φόρτιση, καλύτερη οθόνη, ξεχωριστή υποδοχή SD (το 9Τ δεν παίρνει καν) και πολύ πιο χαμηλό SAR (0.9 έναντι 1.3).

Από την άλλη το 9Τ δεν έχει αυτή τη χαζομάρα στη μέση της οθόνης, είναι πιο μαζεμένο, έχει καλύτερο γυαλί (η πίσω πλευρά αν και είναι καλύτερη από το Α70 δε νομίζω ότι μετράει, μιας και λογικά θα μπει σε θήκη), έχει καλύτερο επεξεργαστή (αν και ο περισσότερος κόσμος δε θα δει διαφορά, είναι πολύ κοντά) και έχει καλύτερη κάμερα για όποιον τον ενδιαφέρει.

Το UI είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά το 9Τ ξεκλειδώνει πολύ πιο εύκολα για να βάλει κάποιος ότι λογισμικό θέλει. Υπάρχουν πάντως ROM και για το Α70 από όσο έψαξα.

Γενικά κατέληξα ότι και τα δύο είναι αξιοπρεπέστατα και είναι θέμα προτεραιοτήτων ποιο θα επιλέξει κάποιος.

Επεξ/σία από BadBoy
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, BadBoy είπε

Επειδή και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά, σε καμία περίπτωση το Α70 δεν είναι κατώτερο σε όλα. Μεγαλύτερη μπαταρία, γρηγορότερη φόρτιση, καλύτερη οθόνη, ξεχωριστή υποδοχή SD (το 9Τ δεν παίρνει καν) και πολύ πιο χαμηλό SAR (0.9 έναντι 1.3).

Από την άλλη το 9Τ δεν έχει αυτή τη χαζομάρα στη μέση της οθόνης, είναι πιο μαζεμένο, έχει καλύτερο γυαλί (η πίσω πλευρά αν και είναι καλύτερη από το Α70 δε νομίζω ότι μετράει, μιας και λογικά θα μπει σε θήκη), έχει καλύτερο επεξεργαστή (αν και ο περισσότερος κόσμος δε θα δει διαφορά, είναι πολύ κοντά) και έχει καλύτερη κάμερα για όποιον τον ενδιαφέρει.

Το UI είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά το 9Τ ξεκλειδώνει πολύ πιο εύκολα για να βάλει κάποιος ότι λογισμικό θέλει. Υπάρχουν πάντως ROM και για το Α70 από όσο έψαξα.

Γενικά κατέληξα ότι και τα δύο είναι αξιοπρεπέστατα και είναι θέμα προτεραιοτήτων ποιο θα επιλέξει κάποιος.

Σε αυτό με την SD έχεις δίκιο, είναι κάτι που μου διέφυγε και είναι κάτι πολύ σημαντικό. Επίσης έχεις δίκιο πως το Α70 έχει ταχύτερη φόρτιση. Πέρα από κει οι οθόνες μου φαίνωνται ίδιες. Τα pixels έχουν πολύ μικρή διαφορά, και ίσως ο λόγος είναι που το 9T έχει μικρότερη οθόνη (αλλά μπορεί να το λέω και λάθος). Από την άλλη το 9Τ έχει μεγαλύτερη πυκνότητα ανα pixel. Αλλά αυτές οι διαφορές δεν φαίνονται πιστεύω με γυμνό μάτι. Όσο για την μπαταρία δεν μπορώ να πω αν κάποιο κινητό έχει μεγαλύτερη μπαταρία από κάποια άλλη γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο τα  πόσα mAh είναι, σημαντικό ρόλο παίζει και πόσο καίει ο επεξεργαστής οπότε εδώ δεν μπορώ να πω ποιο έχει την καλύτερη μπαταρία, αυτό εξακριβώνεται μόνο μέσα από reviews (αν το έχεις εξακριβώσει από κει τότε οκ). Τέλος το θέμα με το SAR κάποιους τους νοιάζει και κάποιους άλλους όχι, εγώ που είδα και κατάλαβα τι είναι κατάλαβα πως δεν παίζει ρόλο όσο και να είναι. Αλλά εν τέλη ισχύει αυτό που είπες " και τα δύο είναι αξιοπρεπέστατα και είναι θέμα προτεραιοτήτων ποιο θα επιλέξει κάποιος".

13 ώρες πριν, life is music είπε

Σύμφωνο μαζί σου φίλε ....αν και σε αυτά τα λεφτά αν ψάξεις σε άλλη εταιρεία δεν θα βρεις καλύτερο από το a70 και το mi9t εκτός και ανέβεις στο budjet και πας σε κάνα nokia που και αυτά είναι πολύ καλά !!

Το λες γενικά για όλες τις εταιρείες? Μου φαίνεται λίγο παράξενο σε bajet 300€ να προσφέρουν αυτά τα  χαρακτηριστικά μόνο αυτές οι δύο εταιρείες.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Όσον αφορά την οθόνη, δεν εννοώ μόνο την ανάλυση. Το 9Τ έχει AMOLED, ενώ το Α70 Super AMOLED. Μπορείς να δεις τις διαφορές τους εδώ. Δεν είναι τίποτα τρομερό, απλά το αναφέρω σαν διαφορά ανάμεσα στις δύο συσκευές.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BadBoy είπε

Όσον αφορά την οθόνη, δεν εννοώ μόνο την ανάλυση. Το 9Τ έχει AMOLED, ενώ το Α70 Super AMOLED. Μπορείς να δεις τις διαφορές τους εδώ. Δεν είναι τίποτα τρομερό, απλά το αναφέρω σαν διαφορά ανάμεσα στις δύο συσκευές.

Έχεις δίκιο, παράξενο που δεν το είχε μέσα το kimovil. Θα το έχω κατά νου να το προσέχω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ευχαριστώ για την διόρθωση, καλή συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...