Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα, Πηρα μια προσφορα για φυσικο αεριο απο ARISTON. Ειναι καλη μαρκα γιαυτο το σκοπο? Το σπιτι μου ειναι περιπου 90τμ και μου ζητησαν 2.500 περιπου. Ειναι καλα? Ευχαριστω
cger Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, thanulee είπε Καλησπερα, Πηρα μια προσφορα για φυσικο αεριο απο ARISTON. Ειναι καλη μαρκα γιαυτο το σκοπο? Το σπιτι μου ειναι περιπου 90τμ και μου ζητησαν 2.500 περιπου. Ειναι καλα? Ευχαριστω Πολύ γενική ερώτηση. Θα χρειαστεί να υπολογίσεις κόστος μονάδας, κόστος καυστηρατζή, υδραυλικά (εργασίες και υλικά), σωλήνα και εργασία σύνδεσης με το φυσικό αέριο 1
MrAir59 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thanulee είπε Καλησπερα, Πηρα μια προσφορα για φυσικο αεριο απο ARISTON. Ειναι καλη μαρκα γιαυτο το σκοπο? Το σπιτι μου ειναι περιπου 90τμ και μου ζητησαν 2.500 περιπου. Ειναι καλα? Ευχαριστω Αν η τιμή είναι τελική και περιλαμβάνει τον μετρητή ΦΑ, τον καυστήρα, τις σωληνώσεις και την εγκατάσταση, είναι εντάξει. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από MrAir59
Προτεινόμενες αναρτήσεις