Archilleo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας. Γνωριζει κανεις καποια υπηρεσια βιντεο στριμινγκ που να ψαχνει μεταφραστες υποτιτλων (επι πληρωμη) για νεες ταινιες/σειρες; Δεν ειμαι επαγγελματιας, αλλα γνωριζω να το κανω, επειδη εχω κανει πολλες μεταφρασεις πολυ τιμιες για μενα και για φιλους επι πληρωμη. Αν γνωριζετε κατι-καποιον που ψαχνει, ας στειλει...πλζ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στείλε βιογραφικό στο netflix και στην disney+ Το nf ξέρω ότι προσλάμβανε μεταφραστές όταν ήθελε να βγει στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω τι θέλει τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, micos000 είπε Στείλε βιογραφικό στο netflix και στην disney+ Το nf ξέρω ότι προσλάμβανε μεταφραστές όταν ήθελε να βγει στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω τι θέλει τώρα. Στο Νετφλιξ δεν ξερω αν δεχονται ατομα σαν κ εμενα, που δεν ειναι επαγγελματιες. Δεν ειναι οτι δεν ξερω να μεταφραζω, αλλα το Νερφλιξ ισως να ψαχνει για επαγγελματιες... Το disney+ δεν το ξερω, αλλα θα το τσεκαρω, φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, micos000 είπε Στείλε βιογραφικό στο netflix και στην disney+ Το nf ξέρω ότι προσλάμβανε μεταφραστές όταν ήθελε να βγει στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω τι θέλει τώρα. Στο Νετφλιξ δεν ξερω αν δεχονται ατομα σαν κ εμενα, που δεν ειναι επαγγελματιες. Δεν ειναι οτι δεν ξερω να μεταφραζω, αλλα το Νερφλιξ ισως να ψαχνει για επαγγελματιες... Το disney+ δεν το ξερω, αλλα θα το τσεκαρω, φιλε! Νομιζω οτι δεν εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα αυτη η υπηρεσια ή υπαρχει, αλλα δεν ειναι γνωστη στο ευρυ κοινο. Δεν ξερω, ομως, που να στειλω για θεση εργασιας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Κάνεις λάθος για το nf. Μάλιστα όταν ξεκίνησε στην Ελλάδα μάζεψε τους υποτιτλιστές από τα διάφορα σάιτ υπότιτλων και από τότε έχει πέσει πάρα πολύ ο υποτιτλισμός ξένων σειρών και ταινιών στην Ελλάδα. Παρακάτω είναι και το αρθρο εδώ στο insomnia. Δυστυχώς όμως, προσπάθησα να συνδεθώ στο Hermes αλλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/1/2020 στις 8:14 ΜΜ, micos000 είπε Δυστυχώς όμως, προσπάθησα να συνδεθώ στο Hermes αλλά... Μακαρι να ξανα ανοιξει για να μπορεσω να δηλωσω ενδιαφερον. Ευχαριστω, btw! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Archilleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα