BoullyBoy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μόλις έλαβα αυτο το μήνυμα και μου χάλασε η ημέρα, αν ήξερα οτι θα την βρω απο αλλου θα την ακυρώσω άμεσα Hello friend, we are having spring festival holiday now, the goods can not be sent out because of holiday, If you can’t wait for it, please select “other reason”to cancel the order. if you can wait for the order, please extend the shipping time of 10 days for me, ok? When we back to work on 3th Feb, will process your order as soon as possible. Thanks for your understand so much!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, BoullyBoy είπε Μόλις έλαβα αυτο το μήνυμα και μου χάλασε η ημέρα, αν ήξερα οτι θα την βρω απο αλλου θα την ακυρώσω άμεσα Hello friend, we are having spring festival holiday now, the goods can not be sent out because of holiday, If you can’t wait for it, please select “other reason”to cancel the order. if you can wait for the order, please extend the shipping time of 10 days for me, ok? When we back to work on 3th Feb, will process your order as soon as possible. Thanks for your understand so much! Φιλε, κατά τη γνώμη μου θα αγόραζα εδώ από κάποιον που ξέρει και την τοποθετηση, δοκιμή, λειτουργία. Δε ξέρω.... Μπορεί να είναι δικό μου θέμα αλλά στο αμάξι θα λειτουργούσα ΜΌΝΟ έτσι. Θέματα συμβατότητας κλπ. Ακόμα και 200€ ευρώ παραπάνω αλλά θα το έχεις να λειτουργεί. Καταλαβαίνω ότι η διαφορά στα χρήματα είναι σημαντική αλλά άμα δε δουλέψει; Μπορεί να είναι διότι προσωπικά δε βάζω χέρι στα ηλεκτρικά /ηλεκτρονικά του αυτ/του... Τι να πω... Take it as a sign!
BoullyBoy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Εν μέρει εχεισ δικιο απλα επειδή εμενα η δουλειά μου εινια τα ηλεκτρονικά το βλέπω και σαν εξειδίκευση, η καμερα θα γινει εγκατασταση απο ηλεκτρολογο αυτοκίνητων (φιλος) και οχι απο εμενα απλα τετοιο ραδιο δεν βρηκα στηνν Ελλάδα, έχουν τα 7ιντσα με android 7. Με το ψαξημο ανακαλυψα πως το canbus κανει την δουλεια της συμβατότητας οποτε για το παραμικρο που θα εχει εκτοσ τις περιγραφής απλα ανοιγς case και ζηταω refund.
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Την οθόνη που θέλεις την πουλάνε κ στην Ελλάδα παντως. Βλέπω διαφημίσεις συχνά.
BoullyBoy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) έχω βρεί και εγώ αρκετά στην ελλάδα αλλα όχι αυτή που έχω κάνει παραγγελία. https://www.skroutz.gr/s/18942746/Digital-IQ-IQ-AN8770-GPS.html Παράδειγμα κάτι τέτοιο που κάνει απο Γερμανία 150 εδώ δεν θα δώσω τα διπλάσια +, για 15 ημέρες θα περίμενα να γλιτώσω ένα 180άρικο. https://digitaliq.gr/product-category/multimedia/multimedia-oem/skoda/superb-mod-2008-2015/ Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από BoullyBoy
BoullyBoy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για της λάμπες μπροστά σκέφτομαι να αλλάξω μερικές που είναι κίτρινες, Τα φώτα πορείας είναι Η3 και η μεγάλη σκάλα που είναι Xenon, Στο παλιό αμάξι είχα Philips XtremeVision H7 και ήμουν υπερ ευχαριστημένος. Βλέπω υπάρχουν αρκετά απλά δεν μπορώ να διαλέξω μια που θα δίνει φυσικό φως ημέρας, κάπου στα 3500-4000 πρέπει να είναι. δεν με ενδιαφέρει το καγκουριάρικο προς το μπλέ φώς τύπου xenon. ποιό μοντέλο να προτιμούσα; https://www.skroutz.gr/c/1241/car_bulbs/m/78_9493/Philips_or_Osram/f/599515_909033/H3-megali-skala.html?o=h3 Μάλλον με βλέπω να καταλήξω σε αυτά εδω πέρα./ https://www.skroutz.gr/s/16025318/Philips-H3-WhiteVision-12V-1τμχ-Extra-White.html Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από BoullyBoy
BoullyBoy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Τελικά η παραγγελία που έκανα απο την Γερμανία υποτίθεται δεν έχει απεστάλη ακόμη, το Σάββατο έκανα παραγγελία απο την Ελλάδα στα 150 που βρήκα υποτίθεται το ίδιο με 2GB μου ήρθε σήμερα, την έβαλα και με HW info έδειξε στην τελική 1 GB ram. Μίλησα με τον πωλητή και αύριο φεύγει πίσω για πίστωση, δεν το ήξερε ούτε αυτός, νόμιζε στης ρυθμίσεις που δείχνει 2 GB είναι πραγματικά. Αυτήν την ώρα περιμένω ακόμα να σταλεί η προηγούμενη παραγγελία αλλα σκέφτομαι και ψάχνω κάποια εναλλακτική. Να πώ την αλήθεια όμως πως και με τα 1GB μια χαρά την δουλειά του την κάνει, δεν έχει τίποτα βαρύ να κάνει το μηχανάκι, αν δεν σταλεί το άλλο έως την επόμενη εβδομάδα θα το κάνω ακύρωση και θα παραγγείλω άλλο ή στα 2 αλλα και στα `1GB αν βρεθεί κάποια καλή τιμή.
BoullyBoy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Εχω λάβει την κάμερα και την οθόνη αλλα και το πλαίσιο για superb. αρχικά έβαλα μόνο την οθόνη και έψαξα άτομο να βάλει την κάμερα μιας και δεν ήθελα να πειράξω εγώ πλοφιρακτίρες κλπ αλλα μετά απο ημέρες ψαξίματος χθες αποφάσισα να την βάλω μόνος μου. Παίρνω τηλέφωνο τον ξάδερφο και ξεκινήσαμε στις 7μιση το απόγευμα. Μετά απο αρκετή μελέτη και δουλειά 12:30 είχαμε τελειώσει :D. Ενα πράγμα με βάζει σε σκέψη, η σύνδεση της κάμερας. Απο το ραδιο βγαίνει ένα καλώδιο για το RCA και ένα μπλέ που υποτίθεται είναι για trigger στο ράδιο να ανάψει στην οθόνη για την όπισθεν αλλα επειδή το αμάξι έχει canbus το ανοίγει μόνο του. Στην περιγραφή έλεγε να συνδέσω το μπλέ με το καλωδιάκι που βγάζει το RCA και στην άλλη πλευρά του με το 12V τις λάμπας, εγώ το σύνδεσα μόνο με το κόκκινο και δούλεψε κανονικά, δοκίμασα και το σωστό να δώσω ρεύμα απο την λάμπα απλά εκεί κατα περίεργο λόγο με σβηστή μηχανή άνοιγε η κάμερα αλλα με αναμμένη την μηχανή δεν έδινε σήμα η κάμερα. Οπότε το άφησα όπως έχω σχεδιάσει στην εικόνα, φοβάμαι απλά μην μου λιώσει κανέναν καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα