helicoid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Evangelos Anagnostou είπε Η υλοποίηση ασφαλείας που έχω κάνει για μια έξυπνη λάμπα που έφτιαξα για την πλάκα μου με esp8266 είναι καλύτερη από καταναλωτική συσκευή. Απίστευτα πράγματα στην ηρωική εποχη του internet of things που ζούμε! Γενικα μέχρι να έρθουν τα κοινα πρωτόκολλα στον τομέα θα ζούμε εποχές web πριν το ssh. Μωρέ και κοινά πρωτόκολλα να έρθουν, τι σταματάει τον γείτονα να στήσει έναν wifi deauther με κόστος $5 (με τον controller που μόλις ανάφερες, ώ τι σατανική σύμπτωση ε;) και μετά να μην σου δουλεύει τίποτα ασύρματο εκεί που χάρηκες οτι έχεις από λάμπες και καφετιέρα μέχρι καμπινέ και θερμοσίφωνα τηλεχειριζόμενα από το κινητό; Θα μου πείς είναι εφικτό να είναι ενσύρματα όλα αυτά; Προφανώς και όχι, αλλά προσωπικά το ασύρματο δεν το θεωρώ και τόσο αξιόπιστο για να στηρίζομαι αποκλειστικά πάνω του. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από helicoid 1
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Η υλοποίηση ασφαλείας που έχω κάνει για μια έξυπνη λάμπα που έφτιαξα για την πλάκα μου με esp8266 είναι καλύτερη από καταναλωτική συσκευή. Απίστευτα πράγματα στην ηρωική εποχη του internet of things που ζούμε! Γενικα μέχρι να έρθουν τα κοινα πρωτόκολλα στον τομέα θα ζούμε εποχές web πριν το ssh. Τι ειναι αυτο;
Silverage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, helicoid είπε Μωρέ και κοινά πρωτόκολλα να έρθουν, τι σταματάει τον γείτονα να στήσει έναν wifi deauther με κόστος $5 (με τον controller που μόλις ανάφερες, ώ τι σατανική σύμπτωση ε;) και μετά να μην σου δουλεύει τίποτα ασύρματο εκεί που χάρηκες οτι έχεις από λάμπες και καφετιέρα μέχρι καμπινέ και θερμοσίφωνα τηλεχειριζόμενα από το κινητό; Θα μου πείς είναι εφικτό να είναι ενσύρματα όλα αυτά; Προφανώς και όχι, αλλά προσωπικά το ασύρματο δεν το θεωρώ και τόσο αξιόπιστο για να στηρίζομαι αποκλειστικά πάνω του. Είχα παίξει και εγώ λίγο με wifi deauthorization σε δικό μου και σε ενός γείτονα. Στο δικό μου το έκοψε, φαντάζομαι και στου γείτονα αλλά δεν το κράτησα πολύ, καναδυό λεπτά. Είναι πολύ εύκολο και σπάει εύκολα νεύρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις