ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, Dantε είπε Μου θυμιζει που χαζευα ενα βραδυ με το κινητο τα wifi και βρηκα εναν εκτυπωτη ανοιχτο και τους εκτυπωσα 1 το βραδυ αυτο Μου εβγαλε και χαμηλο μελανι μετα Ε με τέτοιο πουκάμισο που φοράει πάει το μελάνι... Εγώ πάντως έχω κολλήσει με μια εφαρμογή που έχει το Xiaomi Που είχα πάρει πριν κάτι μήνες και μπορώ να το κάνω κοντρόλ τηλεόρασης και άλλων συσκευών Ένα aircondition Που έχω στο σπίτι παλιό μοντέλο το δουλεύω με το κινητό. Το γέλιο είναι όταν ανακάλυψα πως παίζει με την τηλεόραση του πατέρα μου και με το aircondition στην δουλειά Για να μην πω ότι στο Mall στον Αγιο Δημήτριο που είχαμε πάει πριν λίγες μέρες με το που είδε ο γιος μου ότι οι τηλεόρασεις που έχουν μέσα στους χώρους ειναι LG μου είπε δώσε μου το να κάνουμε καμια πλακα. Τελικά περιοριστήκαμε μόνο στην αυξομείωση της φωνής
manolis115 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, margaritagr said: Ο ts κάθεται κ ψάχνει στο ινσομνια τι θα κάνει με τον αφυγραντηρα κι έχω θα τον είχα ανοιγοκλεισει ήδη 5-6 φορές όπως τότε, μερικα χρονια πριν που αλλάζαμε κανάλι στις τηλεοράσεις από το κινητό Η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό😈 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από manolis115 3
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, manolis115 είπε Σήμερα έκανα σύνδεση της εφαρμογής blitzwolf με την λεντοταινια BlitzWolf BW-LT11. Είναι η δεύτερη led ταινία που συνδέω στην εφαρμογή. Πληκτρολόγησα στην εφαρμογή τα στοιχεία του δικτύου μου και όταν τελείωσε την ρύθμιση με έκπληξη διαπίστωσα πως μαζί με την λεντοταινία είχε συνδεθεί στην εφαρμογή και ένας άγνωστος αφυγραντήρας Morris. Τον οποίο αφυγραντήρα μπορώ να τον κάνω ότι θέλω μέσω της εφαρμογής. Έχεις κανείς καμιά ιδέα πως συνέβη αυτό; Φανταστείτε να συνδεόταν στην εφαρμογή καμιά κάμερα και να μπορούσα να δω μέσα στο σπίτι τους. Η τεχνολογία με τρομάζει μερικές φορές. Αν εγώ χωρίς καμιά γνώση κατάφερα να συνδεθώ σε ξένη συσκευή, ένας χάκερ στην γειτονιά μας τι μπορεί να κάνει ; Το παραξενο ειναι οτι μια εφαρμογη για νεντοταινιες σου εμφανιζει αναλυτικα της real time πληροφοριες ενος αφηγραντηρα και σε αφηνει να αλλαξεις τα modes του. αν θες να τον τρελανεις ειναι να τον ανοιγεις στις 4 το πρωϊ Θα τον παει πισω χαλαρα. ή αν θες να του κανεις ζημια οταν φυγει διακοπες βαζε τον να παιζει. Οταν γυρισει θα τον βρει γεματο
manolis115 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Zerg13 said: Το παραξενο ειναι οτι μια εφαρμογη για νεντοταινιες σου εμφανιζει αναλυτικα της real time πληροφοριες ενος αφηγραντηρα και σε αφηνει να αλλαξεις τα modes του. αν θες να τον τρελανεις ειναι να τον ανοιγεις στις 4 το πρωϊ Θα τον παει πισω χαλαρα. ή αν θες να του κανεις ζημια οταν φυγει διακοπες βαζε τον να παιζει. Οταν γυρισει θα τον βρει γεματο Βρε Σατανάδες μην μου βάζετε ιδέες 😁😁 Είναι όντως εντελώς κουλό αυτό που συνέβη για αυτό είπα να το ποσταρώ. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από manolis115
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, manolis115 είπε Βρε Σατανάδες μην μου βάζετε ιδέες 😁😁 Είναι όντως εντελώς κουλό αυτό που συνέβη για αυτό είπα να το ποσταρώ. Βλέπω αύριο μεθαυριο να σκαει κανά Post " Μου χάκαραν τον αφυγραντήρα" . 2
nightwalker1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, margaritagr είπε Ο ts κάθεται κ ψάχνει στο ινσομνια τι θα κάνει με τον αφυγραντηρα κι έχω θα τον είχα ανοιγοκλεισει ήδη 5-6 φορές όπως τότε, μερικα χρονια πριν που αλλάζαμε κανάλι στις τηλεοράσεις από το κινητό Θυμάμαι πιτσιρίκι είχα το 6600 με τα προγράμματα έκανα τον πελάτη με τον μεγάλο μου αδερφό έξω απο το Ράδιο Κορασίδη στο περιστέρι και οι τύποι μια γελούσαν μια βρίζανε που αλλάζανε κανάλια οι Tv, ήχο κλπ.. πολύ χρήσιμο επίσης σε καφετέριες 12 ώρες πριν, manolis115 είπε Σήμερα έκανα σύνδεση της εφαρμογής blitzwolf με την λεντοταινια BlitzWolf BW-LT11. Είναι η δεύτερη led ταινία που συνδέω στην εφαρμογή. Πληκτρολόγησα στην εφαρμογή τα στοιχεία του δικτύου μου και όταν τελείωσε την ρύθμιση με έκπληξη διαπίστωσα πως μαζί με την λεντοταινία είχε συνδεθεί στην εφαρμογή και ένας άγνωστος αφυγραντήρας Morris. Τον οποίο αφυγραντήρα μπορώ να τον κάνω ότι θέλω μέσω της εφαρμογής. Έχεις κανείς καμιά ιδέα πως συνέβη αυτό; Φανταστείτε να συνδεόταν στην εφαρμογή καμιά κάμερα και να μπορούσα να δω μέσα στο σπίτι τους. Η τεχνολογία με τρομάζει μερικές φορές. Αν εγώ χωρίς καμιά γνώση κατάφερα να συνδεθώ σε ξένη συσκευή, ένας χάκερ στην γειτονιά μας τι μπορεί να κάνει ; Αν έβρισκες κανα AC καμιάς γειτόνισσας με περίεργο όνομα πχ Pamela θα το αναβόσβηνες.. τώρα που σου λέμε να κάνεις κάτι στον αφυγραντήρα το παίζεις μοναχός απο την Kun lun😂😂😂😂😂😂 2
bbbb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Ο ts κάθεται κ ψάχνει στο ινσομνια τι θα κάνει με τον αφυγραντηρα κι έχω θα τον είχα ανοιγοκλεισει ήδη 5-6 φορές όπως τότε, μερικα χρονια πριν που αλλάζαμε κανάλι στις τηλεοράσεις από το κινητό ωραιες εποχες!! ειχαμε παει ενα βραδυ σε μια τηλεοραση ενος προπο και ειχαμε βαλει να παιζει filmnet την ωρα των ακατάλληλων... 🤣 1
ag2014now Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vasilllis είπε Προφανως ο αφυγραντηρας δεν ειχε συνδεθει σε κανενα δικτυο ,ισως ειχε και καποιο κουμπι και πατηθηκε και εκανε αναζητηση δικτυου μεχρι που βρηκε την διαθεσιμη εφαρμογη στην αναζητηση που εκανε ο φιλος. Ουτε θεμα morris ειναι ουτε δικτυου ουτε τιποτα. Όπως τα είπε ο Βασίλης είναι. @manolis115: Οι αφυγραντήρες της Morris είναι συμβατοί με την IoT πλατφόρμα της Tuya, το ίδιο και τα προϊόντα της BlitzWolf. Έβαλες εσύ σε pair mode τη ledοταινία, ήταν ήδη και ο αφυγραντήρας σε pair mode και μπήκαν και τα δύο στο WiFi σου (δεν έχει σημασία αν είναι mobile hotspot ή όχι). Για να μπει σε pair mode o συγκεκριμένος αφυγραντήρας πρέπει να πατήσεις 3 δευτερόλεπτα το Wifi κουμπί, αλλά θα έπρεπε να έχει κάποιο time-out (δεν ξέρω αν έχει, πρέπει να το δοκιμάσω) αν δε γίνει pair σύντομα. Οπότε κάπως πατήθηκε το Wifi κουμπί (από τον κάτοχο ή κανά πιτσιρίκι του) και είτε συνέπεσε χρονικά αυτό με το δικό σου pair (δηλαδή να προσπαθούσε και αυτός να κάνει εκείνη την ώρα pair ή να τον ανάψει/σβήσει), είτε ο αφυγραντήρας δεν έχει pair timeout (κακώς αν ισχύει) και πατήθηκε πριν ώρες/μέρες το κουμπί. Όπως και να έχει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να το αποσυνδέσεις από εσένα και λογικά δεν θα μπορείς να τον ξανακάνεις pair, γιατί έχει ήδη βγει εκτός pair mode αφότου συνδέθηκε σε σένα. Περί σκανδαλιών/παιχνιδιών, μην κάνετε ότι δεν θέλετε να σας κάνουν. Σκεφτείτε ότι μπορεί να τον έχει κάποιος ηλικιωμένος με προβλήματα υγρασίας και να ταλαιπωρηθεί άσκοπα. Για να πιάνει το Wifi βρίσκεται σε μικρή απόσταση πάντως, ρώτα πάνω-κάτω εάν πήραν μαύρο αφυγραντήρα Morris πρόσφατα. Υπήρχε -30-35% προσφορά στην Black friday εβδομάδα για Morris με WiFi και αυτές τις λειτουργίες (ιονιστή και UV) που μας δείχνεις, πολύ πιθανόν να είναι αυτός εδώ (ή ο αντίστοιχος 24L): https://www.skroutz.gr/s/20424597/Morris-MDP-20400IW.html https://www.morris.gr/product.asp?catid=2003&title=morris.gr-αφυγραντήρες-morris-mdp-20400iw-αφυγραντηρασ-wifi-20l https://www.amiridis-savvidis.gr/datafiles/files/Morris premier plus WiFi IM GR 20190806.pdf Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από ag2014now 9
talibanakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Εσυ πρεπει να εχεις πολλη πλακα στα παρτυ.. 1 1
ag2014now Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, talibanakos είπε Εσυ πρεπει να εχεις πολλη πλακα στα παρτυ.. Για να το λες, κάτι ξέρεις.
talibanakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, ag2014now είπε Για να το λες, κάτι ξέρεις. Χαβαλε κανω φυσικα,γιατι ηταν η πιο σωστη απαντηση που διαβασα,ενω ολοι οι αλλοι πλεον κανουν χαβαλε.
ag2014now Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στα πάρτυ και εγώ χαβαλέ κάνω, εδώ συμπάσχω γιατί τον έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από ag2014now
panosk0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μάθε ποιος είναι ο κάτοχος έμμεσα .. - ότι ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις έναν και είδες ότι υπάρχει χρήστης με τέτοια χαρακτηριστικά και και και ... Αν είναι ηλικιωμένος , μην ασχοληθείς καθόλου .. αν είναι φοιτητης κάνε του καμία πλάκα αλλά ενημέρωσε τον μετα να πάρει μέτρα ασφαλείας. Αν είναι γκόμενα ... Θα βγεις κερδισμένος. Δεν νομίζω να ναι κ τόσο δύσκολο να βρεθεί ο χρήστης
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Η υλοποίηση ασφαλείας που έχω κάνει για μια έξυπνη λάμπα που έφτιαξα για την πλάκα μου με esp8266 είναι καλύτερη από καταναλωτική συσκευή. Απίστευτα πράγματα στην ηρωική εποχη του internet of things που ζούμε! Γενικα μέχρι να έρθουν τα κοινα πρωτόκολλα στον τομέα θα ζούμε εποχές web πριν το ssh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις