baiosss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, ison είπε Αν και το τζοκερ ηταν καλο το περιμενα καλυτερο μετα απο το Hype που ειχε φαει (ισως και αυτο να προκαταβαλε στο τι θα δω)...περαν τουτου...ειναι ΣΑΦΩΣ ανωτερο απο την αηδια του ταραντινο την οποια με το ζορι εβγαλα μεχρι το τελος...pulp fiction εξακολουθει να ειναι το νο1 του Αν το Pulp fiction είναι νούμερο ένα (που όντως ήταν πολύ καλό) τότε το Reservoir Dogs τι ήταν; 2
neo83_gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μετριότατο το τζοκερ, αλλα αν οι αλλες υποψηφιότητες ειναι επιπέδου ταραντινο τι να πω
pral13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, devanir είπε Το φετινό του Ταραντίνο είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει since Inglourious Basterds και η δεύτερη καλύτερη ταινία του μετά το Pulp Fiction. Όσο για το Τζόκερ, είναι βαρετό και υπερτιμημένο αλλά μάλλον ο τυπάκος θα τσιμπήσει το όσκαρ. Μακάρι να ανανγνωριστεί η πολύ καλή ερμηνεία του Pitt στο OUATIH, αν και ο Joe Pesci είναι απίθανος στον Ιρλανδό. Βαρετό το joker και όχι ο ταραντινο; που κοιμηθήκαμε όλη η σειρά σε θερινό σινεμά.. Και εμείς φαν είμαστε του ταρα αλλα οκ είπαμε.. 2
freegr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Φυσικά αφού ο λόγος για Όσκαρ να προσθέσουμε ότι υποψηφιότητα για τρίτο αγαλματίδιο έθεσε και ο δικός μας πλέον πολιτογραφημένος Έλληνας Τομ Χανκς ο οποίος πάντα θα βρίσκει να πει ένα καλό λόγο για την χώρα μας, ωστόσο θα περίμενα ελληνικά ονόματα στην απονομή...
Glikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στανταράκι για Joaquin, δικαίως. Εκτός αν κάνει κάνα χουνέρι το Hollywood. Τώρα το Once Upon να πάρει τόσες nods είναι τραγικό. Και το ξυλάγγουρο η Scarlett να πάρει 2 nods, εξεπλάγην. Μετριότατη ηθοποιός imo. Anyway, για B' ανδρικό προβλέπω Pesci ή Brad. Δυνατές ερμηνείες / ταινίες φέτος. Βέβαια έχουμε και τα snobs, π.χ. το The Lighthouse. Ίδωμεν. Να προσθέσω το κλάμα/cringe μερικών που λένε ότι δεν βάλανε αφροαμερικανούς για nods, γυναίκες σκηνοθέτες κλπ. Δηλαδή νταξ, diversity for the sake of diveristy να ούμε. Ότι να΄ναι. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από Glikos 1
Snolly Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, pral13 said: Βαρετό το joker και όχι ο ταραντινο; που κοιμηθήκαμε όλη η σειρά σε θερινό σινεμά.. Και εμείς φαν είμαστε του ταρα αλλα οκ είπαμε.. φετινος ταραντινο snooze fest μεχρι το τελευταιο τεταρτο. επισης σιγα την ερμηνεια του πιτ, εχει παιξει 100 φορες καλυτερους ρολους / ερμηνειες. 3
Lewnidas1995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μόνο εγώ έμεινα έκπληκτος που δεν ειδα το chernobyl καπου στην λιστα;
AtiX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε Μόνο εγώ έμεινα έκπληκτος που δεν ειδα το chernobyl καπου στην λιστα; Λογικά ναι γιατί είναι tv series... 1
omghi2u Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 δεν το βλεπω και τοσο στανταρακι του χοακιν. Ο Ανταμ Ντραιβερ ειχε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ερμηνεια για αλλη μια φορα. Ντερμπακι θα ειναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 2 minutes ago, Lewnidas1995 said: Μόνο εγώ έμεινα έκπληκτος που δεν ειδα το chernobyl καπου στην λιστα; Ναι γιατί τα Oscars είναι μονο για ταινίες... 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ναι γιατί τα Oscars είναι μονο για ταινίες... Εχεις δικιο διοτι εγω που τα ειδα ολα μαζι μπερδευτηκα. Αλλα υπαρχει κατι αντίστοιχο για τις σειρές;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, Lewnidas1995 said: Εχεις δικιο διοτι εγω που τα ειδα ολα μαζι μπερδευτηκα. Αλλα υπαρχει κατι αντίστοιχο για τις σειρές; Emmys (σειρές μόνο) που γίνονται κάθε Σεπτέμβριο και Golden Globes (ταινίες και σειρές) που γίνονται κάθε Ιανουάριο. 1
invisiblesurfer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Πρώτη φορά παρατάω ταινία του Ταραντίνο στη μέση. Όσο για τον Ιρλανδό δε μου άρεσαν καθόλου τα ειδικά εφέ επεξεργασίας των προσώπων των ηθοποιών, μέγα ξενέρωμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα